Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Bill Gates, su genc stresli hanima bir kac yuz bin dolarlik bagista bulunmak ister misin?

"seni çookk özledim aşkım." demekle olmaz bu işler cicim.
seni ekmeyi düşünüyorum o gün.
bana kavuşama. ben de kalbime gömücem.
beni dünyadan koparan olağanüstü güzel kokunu ve tadını düşünmezsem bunu başarabilirim.
keşke ten uyumumuz bu kadar hayvani boyutta iyi olmasaydı. =(
olmasaydı çok daha kolay olacaktı her şey. ama şimdi gel de uzak dur. çok zor durumdayım. =(

Anne yine yaptiklarin geldi aklima. Seni cok seviyorum, sana kirginligimi da hicbir zaman bilmeyeceksin. Varligina sukrediyorum ancak bir gun hatalarinin farkina varmani gonulden istiyorum.

O fındık kadar aklınla benimi cezalandırıyorsun kızım sen kaşındın naahh görürsün bir daha beni

Evet nişanlandık iyi güzel harika ama bu kavgalar niye? neden böyle oluyor ben böyle olsun istemiyorum daha yolun başındayız böyle kavgalar olursa yıpranırız iyi olmaz ki

Evet teyzelerinden hoşlanmıyorum anlamıyorsun hiç onlar bizi kıskanıyor ve ayrılsak sevinecek ilk insanlardan birileri

Çok özledim yavrum.. Her anını özledim, ilk kalp atışını.. Elini yumruk gibi yapıp bize sallayışını.. O güzel biblo gibi yüzünü, minik burnunu.. Herşeyini özledim oğlum.. Nasıl geçicek, 3 şubatta 2 ay olacak sen benden gideli, sen bu dünyadan göçeli.. Düşünüyorum da sanki yaşamadım hiç. Sanki sen hiç benimle olmadın annem.. Mezarına hala gelemedim.. Hani espri yapılır ya ayak numarası büyük olanlara, "bebek mezarı gibi" şimdi herşeyi üstüme alınıyorum yavrum senin acını dağlayan hiçbir şeyi duymak istemiyorum.. Acım o kadar zor ki, tahminlere tanımlara sığmayacak nitelikte.. Bir gün geçecek mi? Hiç sanmıyorum.. Can özüm, can oğlum.. Hayat devam ediyor, başkaları için, hayatın kendisi için bile, bir hayat var akıp gidiyor. Senin içinde olmadığın bir hayat ama bu.. Bana zor geliyor, senin yokluğun.. Orada mutlu olduğunu bilmek biraz hafifletiyor, onun haricinde hep acı var ayrılık var yokluk var.. Bu kelimelerin anlamlarını tam haliyle yaşıyorum güzel yavrum.. Yokluğunu öyle iyi biliyorum ki,annene dua et oralardan.. Dayanma gücüm artsın..

Hediyeme bayıldım sevgilim
Prenses ayakkabısı gibi aynı
Bana da acayip yakıştı :))))
Mini siyah elbisemle altına bu ayakkabılar giyince tekrar tekrar aşık olursun bana

Çok pişmanım. Çok ama çok pişmanım. Bunu karşına çıkıp söylemeyi çok isterdim ama yapamadım. Artık çok geç biliyorum. Hayatımın en büyük mutluluk kaynağına ellerimle veda ettim. Çok üzgünüm çok içim acıyo. Sanki içimde bi yara oluştu ve seni düşündükçe kabuğu kopuyor. Allahım dayanma gücü versin inşallah aklıma mukayyet olsun. Son nefesimi verirken kalbimde sen ve cesaret edemeyip vazgeçtiğim bebeğimiz olucaksınız. İkinzide çok sevdim ama söyleyemedim :-(

Her günümüz böyle aşk dolu geçsin inşallah
Mayıs ayı gelsin bi an önce nişan yüzüklerimizi takalımmm

Ufacık şeyleri büyütüp tatlı zamanları berbat etmekte üzerine yok!
Bir de haklı triplerine girmiyor musun gıcık oluyorum!
Ve horluyorsun!

Hava mis gibiymiste çıkmış habersiz bize gelmiş .
Bende hazirlandim suslendim annemle dışarı cikacaktim bu mis gibi havada! !!
Bütün küfürleri edesim var .
Seninle oturmak zorunda miyim koca gün ?

Elbisemi yıkamayı unutmuşum.
Eve geldiğimde anladım.
Burnuma senin kokun geldiğinde.
Elbiseme sinmiş. Üstümü koklayıp duruyorum şimdi.

Bi tarafını da yirtsan emrin altına girmiycem kadın yirt kendini parala. İstediğin kadar doldur o iradesiz oğlunu ne yapsan bos bu hayat benim kararlar yargılar bana ait sana düşmez beni yargılamak yönetmekse haddine değil boşanınca biz yak kınaları her tarafına oooh misss ben sağ yine ben selamet

hadi sevgilim çık gel
çok özledim
omzunda yatmak, kokunu içime çekmek istiyorum.

Seni dusunmedigim bir dakika gecmiyor peki ben seni nasil unutucam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…