Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
agladim.... tum kalbimle acinizin hafiflemesini ve dayanma gucu bulmanizi diliyorum...

Rabbim bana guc kuvvet versin, ferahlik versin de seni unutabileyim..

Cok sevmistim ben seni, sadece sevmistim.
Tertemiz yalansiz sevmistim.
Yine cigerimi yaktin..
Yine beni paramparca yaptin
Yine yuregimi dagladin

nasılsın demene ile razıyım be birtanem çnkü çok özledm seni hemde deli gibi şakalaşmayı özledm bebeğim demeni cicim demeni

Hayat sana güzel..Sırtındaki kanburdan kurtuldun onun bunun ne üdügü belirsiz kızlarıyla fink at...Araba al...Bu acı ne zaman gececek bilmiyorum...Hayat bombok...Üzüntü sürekli, ufak anlarda mutlu olmaya calısıyoruz, acımızı bastırmaya calısarak o kadar..

Şu an ne kadar mutsuz umutsuz olsam da inanıyorum sadece inanıyorum Bi gün herşey hayal ettiğimden bile çok güzel olucak ve o zamanlar sadece mutluluktan ağlıcam ben..

Dans şarkımızı da bulduk
Gel yârim gönlüme,huzur ver ömrüme,
Söylesin tüm şarkılar.
Sevdamız bir melek, uçuyor göklerde,
Kıskansın tüm aşıklar...

Seni çok çok çok özledimm
Yanında olsam gece yine beraber sarılarak uyusak , sen yine uyurken yüzümü okşasan
Az kaldı buluşacağız sevgilim .
Bütün düşmanlarımız çatlayacak

anneciğim,seni çok seviyorum biliyorsun değil mi?ama ne olur beni üzme artık.

gerekirse canımı veririm senin için ama maddi manevi isteklerini karşılamakta zorlanıyorum bunu bil.ben de yaşlandım.oğlum,gelinim,evim,eşim,birsürü sorumluluğum var.sen de sürekli benden birşeyler istiyorsun ya,ben bunlara yetişmekte zorlanıyorum.sana yok da diyemiyorum ama görüyorsun zaten,anlayış göstersen bana.çok mu şey istiyorum senden?
canımı iste vereyim.ama sürekli bana şunu al,bunu ver deme ne olur,seni kırmak istemiyorum.ama bende de yok,inan ki.
canım annem.ayrıca babama da sürekli bağırıyorsun ya,ben çok üzülüyorum. o adam 88 yaşında, bir çocuk gibi artık,azıcık idare et.her ikinizide çok seviyorum ve ellerinizden öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…