Ne kadar aptalmisim. Sana inandım senin için buralara kadar geldim. Meğer gözünde hiç değerim yokmuş. Herkes haklıymış aptal olan benmisim. Artik anlamaya ve inanmaya başladım. Senin beni sevdiğin falan yok. Kullanıyorsun beni. Keşke sana inanmamış seninle evlenmemis olsaydım. Herşeyi seni tanıdığım o güne alabilmek ve seni hiç tanımamış olmak istiyorum..
bu defa sana doyabilecek miyim bilmiyorum ama bilmem de gerekmiyor galiba.
sadece sen, ben, müthiş tenin ve kokun olsun yine.
vücudumda, burnumda, kollarımda, ellerimde, yüzümde olacaksın.
yanımda olacaksın. bebek gibi sevicem seni tekrar.
bu kez uyuduğunda seni izlicem. yaşayamadıklarımızın acısını çıkarıcaz. aşığım sana. tek kelimeyle böyle. mantığım iptal. çok seviyorum her şeyini.
sanki dünyanın en yakışıklısı en tatlısı sensin gözümde senin üstüne adam yok sen neymişsin bee valla yoruluyorum aşkımdan niye bu kadar aşığımki sana be adam yanımda bile özlüyorum.nerdeyse 24 saat öpüp kokyalayasım var seni.kör olası aşk
Umarım sevgilimin peşini artık bırakmışsındır .
Adam sana 'sevgilim var çok mutluyum istemiyorum seni' diyor yüzsüz yüzsüz hala uğraşıyorsun .
Sen bi aynaya baksan iyi edersin bu özgüven nerden geliyor anlamadım
Benden tavsiye bu kadar basit olma . Yoksa böyle kimse seni istemez erkek peşinde koşarsın anca .
Dilerim beni yüreğinle görürsün... dilerim birbirimize uğurlu geliriz.. şans getiririz.. dilerim uyumlu bir çift oluruz.. dilerim sevgi huzur sabır doğruluk zenginlik anlayış güven başarı aşk sağlık aile bunların hepsini sende bulurum.. dilerim sen de bende bulursun.. dilerim sadece birbirimize ait oluruz.. dilerim artık sen ve ben değil BİZ oluruz.
Sen uyu canım kocam zaten ALES'e de ben giricem di mi?
her seferinde beni kaldır deyip yatıp uyumandan ve uyanamamandan sıkıldım,bunaldım,darlandım offfffffff
ayyyy ben şimdi napıcam?
yeni adayımla konuşunca seni bi kenara atıverdim.
dün aşıktım bugün umursamadım.
ben ne yapıyorum ya?
seni hayatımdan çıkarmam gerekebilir.
fikirlerimin sürekli değişmesi beni öldürüyor.
çok kötü bir son ile baş başa bırakabilirim seni tatlı aşkım.
benim gibi birinden de ancak böyle bir aşık olur herhalde.
ya da ben duygularımı yanlış yorumladım. hiçbir şeyden emin değilim.
inanılmaz yüzeyselim şu anda. duygular iptal mantık devrede bu kez de.
ah bu ben kendimi nerelere koysam?