Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasil bir insansin sen ya. Nasil bir imtihansin. Yeter artik. Yahu. Yeter!!

Gün ışığına çıkama gönül sadakası öyle bir belaki hergün yaşayacaksın..

Keşke eski mutlu günlerimize geri dönebilsek keşke affedilebilecek hatalar yapsaydın ya da birazcık çaba göstrseydin unutmam için. Şimdi ben hala her şeyde seni hayal ederken senin bu kadar mutlu, umursamaz olman çok canımı yakıyor. Keşke en azından tanıdıgım gibi kalsaydın en acısı bu oldu bambaşka biri olman . Sana sayfalarca şey yazabilirim ama grur her şeye engel

Kokunla uyumama, sana dokunabilmeme kalan son günlerde yaşadığım heyecan ve mutluluk tarifsiz.
Kendimi başka yerlere atmaya çalışsam da dönüp dolaşıp sana varıyorum.
Korkuyorum, ölüm gibi bazen ama iki ruh ve beden birbirine tutulunca her şeye karşın birbirine koşarmış. Bizimki de böyle.
Hepsini seninle tadıyorum. Tüm uç noktadaki hisleri.

diyorumki adam hadi gel bebek yapalım
şimdi borç var okeyde yarın öbürgün borç bittiğinde sağlığımızın yerinde olacağı ne malum yahuu

Bunlari seninle konuşuyorum rahatliyorum ama çözüm yok çözülmüyor yine rahatsiz oluyorum.
Bi de buraya yazip rahatlamak istedim.
Niye her seyi unutuyorsun? Hadi beni bosver -eskittik birbirimizi eskisi kadar onemsemiyorsun- , bebegimizin ihtiyaçlarını da unutuyorsun. Ayrica tek gorevin para kazanmak degil evdeki görevlerin de var hep aksiyor unutuyorsun.
Doktora gitmeliyiz bu unutkanlik icin dedim korktun gitmedin, sikintisini cekiyoruz. Daha neler yasayacagiz kim bilir.
Bebegim olmazsa cekilecek gibi degilsin. Bi de hala aptal gibi seviyorum ya seni ne diyeyim kendime...

Ömrümü yedin, duvarların arkasında ve kapalı pencereler ardında çürüttün beni ,ben aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum , be hâle gelmişim , sen beni tanıyor musun peki

Oyle Cok ozledimki......Sana okadar ihtiyacim varki......ne olurdu gitmeseydin.....gittin ya gun isigimi kaybettim....ruhum ayri simdi bedenim ayri.....herdaim yuregimdesinnnnnnn.....herdaim......imkansiz...hersey imkansiz.....unutmadik gibiiii....sen gibi..

mis gibi oldum sabah yanına geldiğimde beni koklamaya doyama diye

Ben çok gerizekalıyım senin gibi beni adam yerine koymayan kaale bile almayan başka insanlarla gününü gün eden bir seni evet seni hala seviyorum .Hala seninle evlensem ne güzel olurdu ne güzel bir çocuğumuz olurdu hayalleri kuracak kadar gerçeklikten uzağım.Beni bu hale düşürdün ya sana hiç iyi dileklerim yok yanlış anlama kötü niyetlerim de yok ama hak yerini bulur diye düşünüyorum. Keşke kokun bazen burnumun ucuna gelmese keşke sıcacık ellerin ve sarılışın hatırımda kalmasa keşke ben de senin gibi bunları unutsam keşke keşkee!....

Çok seviyorum ki seni ismin bile heycanlamama yetiyorcansın sen iyiki varsın zeki adam,mühteşem insan

bu geceyi sakın unutma, sakın. ben son kez dibe batacağım ama 3 ay ama 1 sene sonra yukarı çıktığımda 9 senemizi de seni de dipte bırakmış olacağım. artık son. etlerimi cımbızla didik didik etseler yine de son.

Seni affetmiyorum..Ömürboyu yalnız kalacak olmamı bile umursamadın.Ki merhametine masumluğuna tav olmuştum ben..Ben mutsuz olurken iplemedin.İpleseydin duramazdın....Ben kimsede ferahlayamazken sen onda ferahladın.Daha ayrıldığımız belli olmadan; bir ay"gelmem"dedim diye; koşa koşa birini buldun ,nişan yaptın...Aylar sontra tr geldin."Unutamadım seni "dedin ama.Bana kıymıştın ona kıyamadın.....
..Affetmemekten yoruldum.Bıktım.Yalnız kalmaktan bıktım..Yenilgiden bıktım....Çıkmıyor daha fazlası dilimden ..Sen de mutsuz ol..Onla birgün bile gün yüzü görme mutlu olma...Evlenmek nasib olmasın size...Sen beni hiç unutama...Siz unutamayın...
Bugünkü ahımı ettim.Artık uyuyabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…