Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hey gidi günler. burada dert yazalı 4 yıl olmuş. aynı suda iki kere yıkanmazmış. şimdi eminim buralar giden sevgili geri gelir mi? sorularıyla doludur. hep yazılırdı. benim de yıllar önce durumumun özeti. giden sevgili geri döner yenisinde eskisinin değerini bulamayınca, ondan değer göremeyince geri vitese takar. hata niye başkasına giden birini tekrar kabul ediyorsun ki? ben tekrar kabul ettim eskisi gibi olmayacak dedi aynısı oldu. ayrıldık. çok da yıprandım, somurtuk bir insan oldum ama büyüdüm. faturası pahalıya mal oldu ama büyüdüm..eskisine yol verin, dik durun, eskisine vereceğiz şansı yeni insanlara tanıyın. sonra üzülürsünüz elden kaçanlara.

Canim kocam herseyim iyiki varsin sen muhtesem insansin en cok babaligini cocuklarina olan sabrini seviyorum ALLAH 'im INSALLAH seni basimizdan eksik etmez bir omur boyuu

İyiki varsin canim...hayatimda aldigim en degerli hediyesin bana..dilerim rabbim son nefesimizde bile bizi ayirmasin..herseyim ,yoldasim,hayat arkadasim..

o kadar olumsuz bir insansın ki bana karşı çıkıp kendini birilerine acındırmak için yapmayacağım şey yok... elindekilerin kıymetini bildiğini iddia ediyorsun ama bilmiyorsun, asla mutlu olmadın olamadın olmamayı bir b..k sandın ama nooldu?? olan sana oldu komşuların iş arkadaşların senden uzaklaşmak için taşınır oldu bak...

Son düzenleme:
hiç dikkat etmiyorsun kendine sabah sabah soğukta dışarımı çıkılır hasta olursun işte böylee

Hayattaki bütün imkansızliklarim yetmiyormus gibi birde sen ciktin karsima geldin oturdun hayatimin imkansizliklar tahtina baskoseye

Nerden bilirdim seni ilk girdugum o gun artik gozlerim seni gormek icin arayacak bir selam verdiginde ruhum bi cocuk gibi senlenecek bir kere gulumsediginde gunesler dogacak dunyanin uzerine

Bilmiyordum iste bilsem hic bakarmiydim yuzune gozune gulusune
Ne vardi kalbime derin sızı olarak izini birakmanin unuturum saniyordum hatta zaman zaman unuttum saniyordum.ama nerde o gulusunu bir daha gormek icin selamini bir daha alabilmek icin neler vermezdim

Nerden karsima ciktin be İMKANSIZIM

sen yatağında mışıl mışıl uyurken ben sabahlara kadar insanların ne yaşadığını okuyup kafayı yiyorum sevgili kocam

Ayy kıyamam yazık sanaa:)
sana uzatılan ellere nankörlük yaparsan böyle kendi pisliğinde boğulursun....!!!

İdolünü taklit etme kendin ol!!!! Böyle anca kendi eksenin de dönersin :)

Hangi kadını gösterip 'çok güzelmiş hayatım kadın değil mi ? ' dediğimde ' senin kadar olamaz sen meleksin hepsinden güzelsin ' diyorsun ya bazılarını mahsus soruyorum
Bi desen ki evet çok güzelmiş diye sonra dır dır başının etini yerdim
Doğru cevabı biliyorsun aferin sevgilim

Oofff yine aşkım uçtu gitti.
Soğudum senden.
Benim bu soğumalarımdan bana da bıkkınlık geldi.
Yalnız takılmam gerek bi müddet.
Gerçekten ihtiyacım var.
Yine de minik tatilimiz güzel gidiyor.
Ama bittikten sonra sen de benim için biteceksin sanırım.
Aşkımız bitiyor. Zaten geçici bir duygu bu.
Hayırlısı artık. En azından içim huzurlu olur. İstediğim her şeyi yaşadım seninle neticede.

Çok yordun beni. Gergin tahammülsüz biri oldum, saçlarım bile dökülüyor stresten. Sürekli kendime telkin veriyorum ben bırak onu vazgeç ondan diye. Mantıklı olan bu çünkü.

Bencil ol mihail bencil ol. Onu değil kendini düşün. O zaten başının çaresine bakar, dediği gibi.

Allahım, şimdiye kadar üstüne düştüğüm herşeyi bana nasip ettin, bunda da muvaffak eyle. Herkes beni bıraksa da sen beni bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…