Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle hayal etmemiştim. Ama bugün benim için bir dönüm noktası oldu.

Yanmış, kısa, platin sarısı saçların altına Sahte çıt çıt takan kızlara layıksın sen.
O yüzden bi fazla geldim tabi

Senin gibi adam varsa dünyada bir tane daha onunla evlenmem gerek zek
Senin gibi mühteşem,temiz kalpli,iyi,zeki,akıllı saya saya bitiremem işte güzellikten yana ne varsa o huylar sende toplanmış...Dilerim bur gün karşıma senin ruh ikizin çıkar ve ben o adamla evlenirim ileri görüşlü,aydın,mütiş kişilik

Seni oğlundan ayırmaya kiyamiyorum. Bu yüzden bosanamiyorum. Balkona çıkıp ağladığını, beni de oğlunu da çok sevdigini biliyorum. En büyük korkunun bizi kaybetmek olduğunu da biliyorum. Aylardır vicdanımla hareket ediyorum ama tukendim ben. Benden geriye hiçbir sey kalmadı. Neden bunu yapıyorsun bana? Ben vicdansız değilim. Lanet bagimliligindan kurtulmaya çalıştığını biliyorum. Cabani goruyorum. Ama zorlandığını, başaramadığını da goruyorum. Bu ne büyük bir imtihandir ki ne gidebiliyorum ne de layigiyla kalıp destek olabiliyorum.

Ben çok acı cekiyorum anlamıyor musun. Suratına yastığı fırlatıp odaları ayırırken de acı cekiyorum. Ogluna sarılıp "ben seni kaybedemem. Benden sakin nefret etme" dediğinde de acı cekiyorum. En çok da sana karşı hissiz olmaya çabalarken aci cekiyorum. Çünkü ben bir hayal kırıklığını daha kaldıramam. Oğlumun sağlıkli bir anneye ihtiyacı var. Oğlumun bana ihtiyacı var. Ne olur kötü bir adam ol. Benim vicdanimi susturacak kadar kotu biri ol ki gidebileyim. Kalmayı beceremiyorum çünkü. Ben o değilim. Ben kurtarıcın ya da bataktan cekip çıkaran meleğin değilim. Olamam. Birak da gideyim. Sevme beni lutfen. Ben uyurken ozur diliyor basımı oksuyorsun. Yapma! Çünkü ben aylardır uyumuyorum. Sebebi de sensin. Sevme beni lutfen.

Meleğim doğumuna çok kısa bir zaman kaldı artık günler ileri değilde geri gidiyor sanki tarif edilemez bi mutluluk ve hüzün kaplı içim. Göğsüm den gelen süt mu bu kadar etkiledi beni bilmiyorum ama çok yoğun yaşıyorum özlem ve sevgi duygusunu iliklerime kadar hissediyorum. Süt kokuyorum annanen gibi kokuyorum annelik sindi üzerime sanki mevlam bu duyguyu yaşamak isteyen bütün hem cinslerime yasatsın inşallah hiç bir kulunu böyle bir sınavla sinamasin hep dua ederdim önce benden daha çok isteyip yıllardır evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara sonrada bana hayirli bir evlat nasip eyle diye hiç aklımda yokken hatta olmaman için önlem alırken çıktın geldin hayatıma çok şükür binlerce kez şükür ediyorum seni bana veren Rabbime bir kere pismanlik duymadım hayatım da ki en doğru şeysin sen seni çok seviyorum kızım inşallah hayırlı bir şekilde dünyaya getirim seni ve bu özlem biter

Bittiğini kabullensen iyi olur.
Yeni insanlarla tanışıcam ben artık.
Sana ayırdığım süre yeter.
Çok güzel şeyler yaşadık ve bitti.
Yeni şehrine, yeni iş ortamına odaklan.

(İnşallah bu sözlerimi yemem Allah'ım.
Bitirebilelim artık. Amin.)

Yahu sen ne kadar melankolik, dertsiz basina dert cikaran bi tipsin ya. Amerikan filmlerinden kopup gelmis gibisin. o ne kibir? Bir b.k da olsan hani..

Hepiniz aynisiniz... herkes böyleyse suç bende demekki. Sorunlu olan benim... herkesin menfaati çıkarları egosu binbesyuz... benimse zaten zerre olan seylerim artik yerle bir... ben öldürdüm dunya lik duygularımı dedikçe.... bedava olsanız alimicam... promosyon veriyorlar sanki... sıkıldım herşeyden herkesten... ozledim çok özledim temiz masum yavrum... tek gercegim... seni cok ozledim... ben bitek senin sevgi ne inandım nerdesin... bi başındayım bu dünyada sensiz kimsesiz çaresiz... burası çok kötü sen çok mutlusun... beni unutma beni de yanina al kuzum beni de yanina al...........

ah kocacığım ah. sen yurt dışına gideli 3 gun oldu. ama ben snei cok özledim. cabuk olsun cumartesi amin. :)

Sen nasıl birşeysin ya..Heycanlandırıyorsun..Mutlu ediyorsun...öğretiyorsun müthişsin ya müthiş

çıldıracağımmmmm.. daha tanışmadık ama o çoktan teslim almış beni :) sanırım aşık oluyorum az kaldı senle ben biz olacağız

Çok korkuyorum. Çelişkiler içindeyim.
Kurtaramıyorum kendimi.
Arkadaşlarım hayretle bakıyor.
Ama ben hala çok sakin kalıyorum.
İçimde kasırgalar.
Feci zor fakat galiba eskisi kadar değil.

canım annem...

saf yüreğin güzelliğin insana güven verişin ne büyük nimet..
her sabah başlayıp gece yatana kadar karınca gibi çalışıp ; sergilediğin yaşam enerjin beni hayretler içerisinde bırakıyor ...

iyi ki varsın canım annem...

öpüşmekten tiksindirdin noolur yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…