Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hı hııı ! Hepinizin dediği gibi hayat bana güzel !
Hı hııı ! Evet evet nasıl bildiniz hiç bir sorun yok benim hayatımda hep gülüyorum !
Adı " Dost " olan sıradan insanlar ! İçimdekileri anlattığımda beni ilk vuran siz olucaksınız ben gülmeye sizde beni 4.4 lük mutlu mesut sanmaya devam edin böyle geçip gitsin ömür...

O b....m bilgisayarcıyım! Bilgisayar okumuş olabilirim ama ben bu işe bilgisayarcı olarak girmedim, bildiğim benim günlük hayatımı kurtarıyor memnunum, istersem geliştiririm. Araştırdığımda bilmediğim ileri derece olmayan şeyleri de bir şekilde yapabiliyorum. Yeter bana.
Yazımın kötü olmasına da napabilirim bilemiyorum yani.

Hiç iyilesmiyecek yararlarıma tuz basma!

Hayat benim için ne zordu... ben sana kaçtım... çektiğim bütün acılardan sana sigindim.. yanılmışım... yapayanlizmisim... bütün kotulukler benim icinmis... ben zaten hic mutlu olucak misim... çocukluğumu alan adam! Gençliğimi alan kadın! Geri kalanını tuketen adam! Hepiniz seviyormuş gb yaparak bu dünya sahnesinde oynamaya devam... tek gercegim tek sevgim gitti beni bırakıp gitti benim kaderime mahkum olup gitti... geriye ne kaldi. Yalan dolan... geriye ne kaldi zoraki duygular... o kadar belliki gözlerinizdeki sevgisizlik... direnmekten yoruldum... Hic bisey olmak istemiyorum artik hayatta kulağımdaki çığlıklar aklimi alsın hic birinizi hatırlamak istemiyorum... ya delireyim yada öyleyim hicbiseyden zevk almıyorum... Hic bi dua durdurmiyo içindekileri artik.... sabredersem cennete gidecekmiyim affedilecek miyim... nasıl yasayayim bunca yükle omzumda... ben güçlü degilim... ben ben tuketmistim bütün acıları... ya cocuklugumu geri verin ya gençliğimi yada bütün dünya sizin olsun bana anneligimi geri verin anneligimi anneligimi......... n.

Sen nabiyosun. Senin tek bi hatan beni başka bi hayata itti.. belkide bambaşka bi hayatım olacaktı... Sen mutlu musun bali... biliyo musun başıma gelenleri... olmuyorum da hala guclendirmiyoda bu acılar... nefes alıyorum ama veremiyorum gb... anladın mi beni...

Senin için iki Rahmet kapısından birini istiyorum Allahtan , ya iyi ol artık , ya da ........ , hayatımı mafettiğinin farkında mısın , ya çocuklarımız , sana ne diyim ki , nerden çıktın karşıma , ben daha küçücük bi çocuktum , her şeyimi yarım bıraktın , bari şu son darbeyi vurmuyaydın , hakettim mi Allahın cezası , ben sana senden korktuğum için değil , seni sevdiğim için mecburum , tüketme beni , beni sende bitirme , bir daha bu dünyaya ikimiz de gelmiyeceğiz

Ben bugün sana kızgınım.Ama niye kızgınım ben de bilmiyorum...

"büyük bir zaafım vardı;
seviyordum."

her şey tam da bu yüzden.

Öldürmeyen Allah ikimizide çevrimiçi yapıp birbirimize yazdırmıyor

Lanet olsun lanet olsun...Bana yaşattıkların lanet ediyorum allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ah yenge hanim ah ne diye kuzenlerimle arama girdin bir bilsem ne zararim dokundu sana yada evlatlarina

Benim oyle mutluymusum gibi umursamiyormusum gibi gorundugume bakma sen kac gecedir adam akilli uyuyamiyorum sabah olmuyor sanki

Allah askina bi de ne zararimi gordun be kadin gordunde kac yasinda kizlara cocuklarmis gibi gelip gitme yasagi koydun
Ki en sonunda bizi bu hale getirdin oyle bir canimi yaktin ki seni Allaha havale ediyorum
Biliyorum inkar edemem ustumde cok hakkin var ama sen bu acilarla annemden emdigim sutude burnumdan geyirdin zaten sana diyeceklerim tukenmezde

Rabbimden dilegim insallah bile isteye her me yaptinsa hepsinin pismanligini yasarsin

35 yıl oldu, koca bir ömür...

Bazen düşünüyorum, hayatta olsaydın en çok kime benzerdin, nasıl biri olurdun?
Kimle evlenirdin, kaç çocuğun olurdu, Mutlu bir hayatın olur muydu?

Seni özlüyorum be kardeşim, o kıvırcık saçlarını, pamuk gibi yüzünü, zeytin gözlerini özlüyorum.
Sessizce girdiğin hayatımdan sessizce çıkıp gittin, günahsız, kötülük nedir bilmeden gittin.

Cennetteki meleğim, rahat uyu...

Bazeen bir balik sen okyanus ol istiyorum dertlerimi sikintilarimi on saniyede unutup yeniden ben olmak istiyorum acisiz dertsiz sana cok kiziyorum cogu kirdigim zamanlarda oluyo ilgisizsin sevmiyosun diye emre ben hic sevilmek ne demek bilmedimki hayatim boyunca hep birileri yanimda olsun istedim bu yuzden sana kizmam beni cok sew ve asla sensiz birakma olurmu cunku ben hayatin butun guzelliklerini seninle yasamak istiyorum

Bugun seni cok özledim kocam.
Tum gun dolaştım, kendime ugraslar edindim..
Cay bahcesinde oturup mendil satan teyzeyle sohbet ederken, sahilde yürürken ve alışveriş yaparken dahi aklım da sen vardın.

Tamam elbet bigün biriyle mutlu olacaksın mutlu ol ama seni unutamıyorum bunu bil

Hannaz sen bu deterjanları yiyo musun ne çabuk bitirdin diye çemkirdin ya , hı hı evet yiyorum ,tadını yeni keşfettim ,her gün bi tane ben yiyorum bi tane makineye kıyak geçiyorum malûm deterjansız temiz yıkamaz .
Sen biliyo musun ki o makine bazen günde iki defa bulaşık yıkıyo ,her şey bitti sıra deterjanın nasıl çabuk bittiği sorusu kaldı , deve kulağı ,sen kendi harcamalarını otur da bi hesapla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…