Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala mı? Üstünden 3-4 ay geçmedi mi?
Tam tarihi hatırlayamıyorum.
Neden yine geldin oraya? Eskiden olduğu gibi?
Bir umudun mu var? Olmasın lütfen.
Başka biri gelip hayatımın altını üstüne getirdi biliyor musun?
Ben ondan kurtulma derdindeyim.
Yaz gelse de burdan uzaklaşsam kısmındayım.

Olsun önemli değil canın sağolsun yeterki

Olmayacagını bılsem de her gördüğümde sarılmak ıstıyorum sana..

5 sene önce bu gün yaşadım o acı olayı ,ama inan bana senin acıttığın kadar acımadı canım ,ben keşke o gün ölseydim de ,bana bu yaşattıklarını yaşamasaydım , utanmadan hala yüzüme bakabiliyorsun ya pes sana , ne diyim ki

Fotoğrafı gördugum de o kadar kişi arasın dan seni seçmişim ya yuh artık dıyorum :)hep yanlış kişiler hep yanlış insan bukadar olmaz yani bir de sürekli görmek zorundayım .Neyse bir anlam ifade edemezsın benım için her yönden .Doğru ınsanla karsılasmak dilegıyle .

Sana ölürüm canım oğlum seni canim dan çok seviyorum

Güzel yavrum.. İlk göz ağrım.. Canımdaki en büyük acım, kalbimdeki en derin sızım.. Sana sesleneceğim çok güzel sözler varken, maalesef ben sana hem acıyla yazıyorum.. Kimseye yazamadıklarımı, kimseye anlatamadıklarımı burada sana yazıyorum.. Seni o kadar özledim ki.. Özlemin her gün ciğerime doluyor, bazen kalbimi sıkıştırıyor. Ellerimi titretiyor, gözlerimi ağlatıyor.. Özlemin bana çok şey yaşatıyor.. Nasıl başa çıktığımı ben bile anlamıyorum annecim, o kadar özledim o kadar özledim ki.. Artık ağlamak içimi rahatlatmıyor.. Kalbimi daha çok kanatıyor.. Sen orada iyisin dimi annecim, melekler ve sen.. Aklımdasın her zaman benim güzel yavrum.. Annen seni hiçbi' zaman unutmıycak, sanma ki unutacak.. Her daim aklımdasın.. Bugün mesela bir ortamdaydık yeni tanıdığım bir teyze.. "Çocuğun var mı?" diye sordu bana.. "Yok" diyemedim annem, nasıl yok derim, sen vardın benimleydin.. "Vardı" dedim, "ama kaybettim.." Nasıl olduğunu sordu bana teyzem ben de anlattım gidişini.. Gözleri doldu, benim de iç çekişlerim başladı sonrasını anlatmak gelmiyor içimden can parçam sonrası gözyaşı sonrası yokluk!! Rabbimden sabır istiyorum, Rabbimden senin kardeşini istiyorum.. Tesellim olsun, senin yerin ayrı ciğer parem.. Senin canın benim canımda saklı... Yaralı annenin yüreğine kardeşinin varlığı biraz da olsa teselli olsun.. Bekliyorum annecim, kardeşinin gelmesini bekliyorum.. Gelirse eğer, birlikte geleceğiz mezarına.. Seni orada bırakıp gitmek istemiyorum, ama toprak olamıyorum annem! Taş kesiliyorum acından, gözlerimden yaşlar akıyor.. Donup kalıyorum bazen, seni nasıl kaybettim yavrum diyorum.. Ama toprak olamıyorum.... Seni saramıyorum... Çok özlüyorum!

sevme beni sen sevme olur mu senin sevgin kaliteli değil senin sevgin olmuyor zaten sevemiyorsun beceremiyorsun

Aynı evde bile özler mi insan ? Doyamıyorum ki sana Aşk...

Çabuk gel,Sana ihtiyacım var..hadi beni kurtar...Geeeel yarimmm gönlüme hizur ver ômrümeee

sen cidden Rabbimin hediyesisin bazen çok kızıyorum ama varlığın beni mutlu ediyor

Anne beni bir rahat bıraksan ah.
Ben arada yalnız kalıp kendi iç dünyama çekilmeyi seven bir insanım, odamda yalnız kalayım bari.

ay seni gidi kendini bilmez hatun...

davranışlarına çeki düzen ver...

benim olan benimdir..

dokunamazsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…