Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rabbim cemil cümlesi içinde benim evladımıda koru gözet akıl fikir ver doğru yoldan çıkarma

biraz daha gücümü toplayayım da öyle olsun bu iş.
senden vazgeçiyorum üzülerek.

ama biliyorum ki bu kararım önümü aydınlatacak.
bana yepyeni kapılar açacak.

seninle olsam hep yıpranmaya devam edicem.
üzülsek de yapacak başka şey kalmadı. artık sürdüremiyorum. ağır geliyor.
bu kadar kararlı olduğumu görmek seni de şaşırtacak büyük ihtimalle.
gerçek anlamda söylüyorum şimdi. hoşçakal.

Ne kalin kafali seysin ya. anlayamadin gitti. hayat sevincimi yitirdim seninle. Uff..

Birilerinin hayatına tutunup savrulan insanlara saygı duyun! kenara çekilin! rahat bırakın! yardim edin! nefes alsınlar!

Zira yaşayacak hali, kuracak hayalleri bile kalmamissa.... korkmayın... sizden bisey almazlar biraz umut tan başka...

Korkuyolarsa biraz elini uzat... utaniyolarsa üzerine gitme... ihtiyacı varsa biraz dokun... yanliz kalmak istesede bırakma!

En büyük korkusu korkulariysa biraz cesaretinden biraz sevgi den ver... tek karşılığı allah rızası olan desteğini ver....

Allah ta sana misli misli misli versin! Emi... sağol varol...

Gel demesem de gelir misin ...
Gelirsen yine gider misin...
Mümkün mü...
Yoksa çok mu geç yine ...

Sana layık olabilmek için didiniyorum canım..Çünkü içimden bi his senin mütiş bir insan olduğunu söylüyor

Sen ki beni severken göklere çıkaran prenses olduğuma inandıran gözünden sakınan senn. Ayrılalı iki ay oldu ve sen gidip başkası ile söz yaptın. Benle kurduğun bütün hayalleri başkası ile yapacaksın. Şöyle bana ben şimdi nasıl guvenyim başkasına..

Güneşli günlerin aydınlığı da ateşli gecelerin aşkı da bizim olsun

W WanttobeGeek1 burda alıntı yapmak yasak.
Normal değilim ve normal şeyler de yaşamıyorum.
Ama borderline da değilim. Araştırdım daha önce. Hastalık düzeyinde bi durumum yok. Sadece çok değişken bir yapım var. Genel olarak güçlü ve mutlu biriyim. Borderline insanlar böyle olamaz.

ah be hayat ..

senin güzelliğin benim gözlerime bağlı..

rengarenk bakarsam ben gök kuşağı olursun...

kapkara yaklaşırsam yanına zindana dönüşürsün...

Böyle nereye kadar devam edecek , yık şu duvarları , boğuluyorum , nefes alamıyorum , deliriyorum , hayatımı zindana çevirdin .

Birgün terör saldırılarına kurban gidersem, beni tanıyan bilen ya da şimdiden sonra adımı duyan vah vah etmesin. Tek dileğim şucu bucu açığı kapalısı küpelisi sakallısı sağcısı solcusu fenerlisi cimbomlusu diye ayrışmaya girmesinler. Bu toprak hepimize yetecek kadar büyük ve şehit kanlarıyla sulanmış değerli toptaklardır. Bölücüler dışında herkes kardeşimdir. Dua ve birlik beraberlikten başka vasiyetim yoktur.

Bir kesimi, devleti ya da başkasını suçlamıyorum. Vatanımı çok seviyorum ve onlardan korkmuyorum.
Biz ölünce şehit oluruz, onlar leş.
Evladım bu vatana bıraktığım en güzel mirasım olacaktır.

Bir-Dost

yavaş yavaş..sabırla..işte o gün ben yeniden doğacağım!!!

aşkım lütfen bu kez güzel olsun.
kırgın ayrılmayalım..
ve lütfen doğum günümü unutma !!!

seviyenin ne olduğu hakkında bilgin var mı? hiç sanmıyorum seviye desem sözlüğü açar bakarsın ne demek diye

Yazdim siLdim soyLeyemiyorum sana hicbirsey okadar seviyorum ki seni herseye bunun icin katLaniyorum ve simdi bir bebegimiz var kaLan ömrümde onun icin yasamaya devam edecegim ... sen ve oğLum degerLimsiniz sen ne kadar beni ezsende ben yinede seni cok seviyorum 3.kisiLer hayatimiza qirmesine izin verme ve birqun ölursem cocuumu kimselere emanet etme. Belki de okuyacaksin bu yazdiklarimi birgun cikaracaklar ortaya .. sunu hicbir zaman unutma ask herseyi affeder ama asla unutmazmis... ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…