Baba sen beni hic sevdinmi bilmiyorum aama ben seni bana ne yaatirsan yasat sevmekten vazqecmedim sana senden nefret ediyorum dedim ama icimde biryerde hep sevdim.. hayatima sen yön verdin senden kactim ben o Lanet ickiden o qünLer birdaha hic qeri qeLmesin birak artik su illeti birak herqun aklimda annem ve kardesim var yeter artik disunmekten beyazLadi sacLarimm... acaba kavqami ettiler biseymi oldu diye dusnmekten yoruldum.. insanlar beni komando gibi goruyorLar sayende erken atiLdim hayata ne olur birak artik yeter tükettin annemi kardesimi beni yeterr... allah rizasi icin ...
Kendimede yazmak istiyorum... birazda kendin ve aiLen icin yasa ... örtün artik yeter ! Ahir zaman cok yakin sağ eLe veriLenLerden ol rabbine Layik oll sayqiLi oL...
Hayatimda "O" diyecek biri yok nekadar da yanlizim bazen bakıyorum da etrafımda birsürü insanlar ama ben yine tek başıma hissediyorum. Yorgun ve umutsuzum... platonik de olsa sevicegim kimse yok korkarim hissizestim
içimde minicik bir mucize gün be gün büyüyor
ve ben tam da bunları yazaken kıpır kıpır içimde ne kadar da hareketlisin
yaşadığım en güzel duygu, en güzel his minik ayaklarınla bana tepki vermen
seni hissediyorum, seni seviyorum minik prensesim babanda bende seni dört gözle bekliyoruz bebeğimmm sağlıkla gel yuvana
yaşadığım şeylerin nasıl ağır olduğunu bildiğin halde benden enerji, mutluluk beklemen senin salaklığın.
ne bencil ne düşüncesiz bir tipsin. defolup gidersin inşallah bir an evvel.
sana ne demeli? onca şeye rağmen nedir bu yaptığın? en kötü haberleri okuyorum ki kendime geleyim.
halime şükredeyim diye. ancak öyle rahata kavuşuyorum. daha kötüleri düşünerek..
Ne kadar çok yakışıyoruz biz birbirimize öylee
Her gören maşallah diyor ikimize de :)
Sadece tip olarakta değil , kalbimiz de birbirine çok yakışıyor yaşama sevincim