Ne diye durup durup aklıma geliyorsun bir bilsem hemde tam unuttum dedigim zamanlarda
Sahi yeniden karsilasirmiyiz bide degistin mi ki inşallah bıraktığım gibi mütevazisin ya bide gülüşün varya gülüşün hala öyle güzel içten samimi gülüyormusun gülüşün kıymetini bilen varmıdür bilmem ama ben kurban olurdum senin o gülüşüne sen bir gülerdin ben güneş doğdu zannederdim
Seni çok özledim can parçam... Seni çok bekledim..
Rüyalarıma gel diye.. Annene bir an olsun güzel gözlerinle bak diye.. İmtihan! İmtihan ediliyoruz, biz kullar..
Rabbim biliyor doğru zamanı.
Seninle benim kavuşacağımız o gün..
Yazılmış kaderimize, sen bana gelmeden çok önce..
Sen dediğimde kelimeler yere dağılan inciler gibi dökülüyo dudaklarımdan tek tek.. Hiçbi' zorlama olmaksızın bir anda.. Olan oluyo..
Acım cümlelerimden, sözlerimden insanlara geçiyor.
Bazen gözyaşıma karışıyo, bugün olduğu gibi..
Yine dayanamadım ağladım annem arkandan..
Sen acı nedir bilmiyosun ama annen çok acı çekiyor sensiz!
Bir vakti var diyorum içimden, geçecek! Bebeğimin kardeşi gelecek,
teselli olacak annesine diyorum.. Ama senin yerin yavrum dolmuyo..
Seninle kurduğum hayallerim bile küs bana, artık aklıma gelmiyor...
Sadece hasretin var, canımın CANI...
Sadece yokluğun var... Ve bu yokluk bana öyle zor geliyor ki...
Senin artik beni sevip sevmedigine o kadar cok kafayi taktim ki bir an icimden gecti. Peki ya ben? Ben artik seni seviyor muyum? Yoksa sana sadece alistim mi? Korkuyorum bunu cok iyi biliyorum. Cok korkuyorum.
Ama sacmaliyorum iste. Niye korkuyorum ki? Sen cok degistin artik. Bu halinle karsima ciksaydin asla beraber olamazdik. Eski haline geri donersin diye bir umut var icimde. Tecrubeli de degilim. Anam da yardim etmiyor. Yol gosterecek kimsem yok. Seninle ogrenecegim artik sanirim, deger mi degmez mi.
nasıl da aklımı kaybettim nasıl!
nasıl delirdim böyle!
nasıl körüm bu kadar!
hiçbir şeyi istemiyorum senin dışında.
biraz aklım olsaydı senin karanlığından, bataklığından kurtarırdım kendimi.
ama ben hala senin yanın bataklık da olsa onu istiyorum.
öncekilerden fena beddua almış olmam lazım.
yaşattıklarımı yaşıyorum. cezamı seninle ödüyorum. yaşarken ölerek.
her gün bu boktan şehirde seni bilen birileriyle tanışıp, seninle olduğum yerlere gitmek zorunda kalarak.
paramparçayım yine.
Sen öyle mutlu öyle mutlu ol ki yüzünde hep o günü aydınlatan gülümseyißin olsun Rabbim banada senin mutlulugunun yakınında yaşamayı gülüşünü görüp mutlu olmayi nasip etsin
Tum uyarilarima, mutsuzluklarima, konusmalarim, mesajlarima ragmen gelinen nokta iste bu. Demek ki sorunlari konusmak aslinda pek bir ise yaramiyormus. Sorunlari konustugun adamin o sorunu ortadan kaldirmaya niyeti olsaymis, zaten oyle bir sorun hic olmayacakmis. Ne diyeyim bilemedim. Seni tanimak guzeldi. Allah gonlune gore versin.
Hayattaki en güzel şans yüreği güzel bir adama rastlamak..
En büyük şans ise o adamın sevdiği kadın olmak
Hem yüreği hem kendi mükemmel olan sevgilim ne şanslıyım ben öyle