Simdi sen bu yaziyi okurken yani ben bu yaziyo yazarken arka fonda sezen aksudan gecer sarkisi caliyor ve ben salak gibi gecmesini bekliyorum.sahiii gecer mi bi ayrilik acisi ?bu aci gecerde izlerini ne yapcagiz?
Simdi sevdigin kadin yani basinda taki merasimi yapiyorsunuzdur belki yada yuzukleriniz takilmistir belki birbirinizin gozlerin bakip gulumsuyorsunuzdur bunlarin hicbir onemi yok biliyormusun bunlarin hic biri benim acim kadar gercek degil ,icimde degisik bi yuk var,sabahtan bellide başim agriyor zaten.Seni su durumda bile sevmek ne kadar zordur bilemezsin sen...bugun en yakin arkadaslarim bile nisanina gelmem icin nasil zorladilar beni ,beni arkadaslarim bile anlamiyor sen nerden anlayacaksin.Nisanina gelsinmi diyince bana farketmez demissin ,sana ne farkettiki bu farketsin sen benim neler cektigimi nerden bileceksin? Hala kotu soz edemiyorum sana, hala beter ol diyemiyorum ,bana umut vermedin ya sen icin cok rahat eminim nasil bi insnsn sen ya ciddn inanamiyorum artik yuzunu gormek istemiyorum ama hergun gormek zorunda kaliyorum hic birsey yokmus gibi daveanmandan nefret ediyorum sendende kendimdende seni bana hatirlatan herseyden nefret ediyorum mutlu ol insllh ,benden cok uzakda cok mutlu ol.