Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdi sen bu yaziyi okurken yani ben bu yaziyo yazarken arka fonda sezen aksudan gecer sarkisi caliyor ve ben salak gibi gecmesini bekliyorum.sahiii gecer mi bi ayrilik acisi ?bu aci gecerde izlerini ne yapcagiz?
Simdi sevdigin kadin yani basinda taki merasimi yapiyorsunuzdur belki yada yuzukleriniz takilmistir belki birbirinizin gozlerin bakip gulumsuyorsunuzdur bunlarin hicbir onemi yok biliyormusun bunlarin hic biri benim acim kadar gercek degil ,icimde degisik bi yuk var,sabahtan bellide başim agriyor zaten.Seni su durumda bile sevmek ne kadar zordur bilemezsin sen...bugun en yakin arkadaslarim bile nisanina gelmem icin nasil zorladilar beni ,beni arkadaslarim bile anlamiyor sen nerden anlayacaksin.Nisanina gelsinmi diyince bana farketmez demissin ,sana ne farkettiki bu farketsin sen benim neler cektigimi nerden bileceksin? Hala kotu soz edemiyorum sana, hala beter ol diyemiyorum ,bana umut vermedin ya sen icin cok rahat eminim nasil bi insnsn sen ya ciddn inanamiyorum artik yuzunu gormek istemiyorum ama hergun gormek zorunda kaliyorum hic birsey yokmus gibi daveanmandan nefret ediyorum sendende kendimdende seni bana hatirlatan herseyden nefret ediyorum mutlu ol insllh ,benden cok uzakda cok mutlu ol.

22 mart sayende nefret ettiğim tarih mutlu ol emi nefret ettirdin o günden beni ve yine 22 mart geliyor

Dünün canının parcası bugün sana el olmus, kendi hayatına bakmıs... Acı gercekler..

herkes yaptıklarından dolayı illaki pişmanlık duyar sende duyacaksın bunu unutma!

Yoruldum gücüm takatim kalmadı
Neden anlamıyorsun
Beyin naklımi yapmam gerek sana
Sorunlarımız var dedikçe duymazdan geliyorsun bizim kocaman kocaman sorunlarımz var ve sen hiç biriyle ilgilenmiyorsun korkman lazım çünkü benim korkum kalmadı...

Hayatimda daha once baskasi olmasaydı kendimi ona mahkum etmeseydim eger senin karsina cesurca çıkar sevdigimi soylerdim.

sayende nişan-düğün fotoğraflarına, mutlu aile tablolarına tüm ruhsuzluğumla çirkin bir bakış atıyorum.
o kadar inancım yok ki! öyle sahte ki her şey! eskiden ben de mutlu olurdum mutlu çiftler karşısında.

ama şimdi biliyorum. görünenin ardında öyle alçaklıklar gizli ki!
sen de nişan fotoğrafında nasıl da gülümsüyordun ama gel gör ki nikahına aldığın, sözler verdiğin kadını boynuzluyorsun.
utanmadan! yüzün kızarmadan! bin bir yalan dolanla! kağıt üzerinde evlilik bir bağlılık getirmiyor işte.

keşke böyle şeyleri bilmeseydim de içimdeki saf duygular, umutlar yok olmasaydı.
ama Allah'ın vardır bir bildiği.
bu kadar kötü örneklerle karşılaştığıma göre öğrenmem gerekenler var.

Kuzularim ikinizi de cok ozledim.kavucagiz birgun cennete ,bekleyin beni anneniz opup sevecek koklayacak sizi.bugun gene ultrason resimlerinize baktim,ne guzelmissiniz...ilkim 16haftalik Emirhan'im guzel yavrum bu ismi dusunmustuk babanla cok yakisacakti sana eminim ama olmadi kuzum kayip gittin...Beni yarım biraktin.Cok agladim arkandan bir parcami da goturdun giderken ne hayaller kurmustum seninle ilgili neler yapacaktik beraber,yarim kaldi hayallerimiz kuzum. Yiğit Berat'ım 20 haftalik cigerr parem Abin Emirhan'i Berat gecesi kaybetmistim,bir oglum olsun Berat koyacagim'demistim. Cinsiyeti ogrenir ogrenmez Berat diye sevdim seni ciger parem 'adiyla yasayacak benim oglum'derdi baban...Olmadi sende birakip gittin anneni...cigerimi yakip gittin ciger parem...Abinin acisini unutturacaktin bana evet unuttum senin acin daha agir omuzlarim da simdi...guzel yavrum babana cok benziyorsun resimlerde,babana baktikca seni goruyorum sanki...2ay oldu beni birakip gideli,zaman ne cabuk gecti..Havalar cok soguk usumeyin ben gelemiyorum mezariniza cicekler dikmek istiyorum dualar etmek istiyorum ama gelemiyorum kuzularim gelecegim birgun..Bana kisa da olsa anneligi yasattiniz ben sizden raziyim biliyorum ki Rabbimde sizden razi biliyorum...kavusacagiz birgun sarilacagiz anneniz sizi cok seviyor kuzularim...Kardesinizi gonderin olur mu?ikinizi de cok ozledim...

Seninle olmuyor artık birsey olsada yollarımızı ayırsak senin derdin başka benim başka çok uç noktalardayız kalbinide kırmak istemiyorum ama bana hiç birşey katmıyorsun tam tersi zamanımı çalıyorsun

"nobody ever loved me like you do,
i'm in love for the first time.
don't you know it's gonna last.
it's a love that lasts forever
it's a love that had no past"

Ne sen ne de o küçümen sevgilinin hesapları çıkmasın karşıma. Ettiğini bulursun umarım. Benim hayallerimi, özgüvenimi, inancımı kırmanın bedelini ödersin ben de o günleri görürüm inşallah. Ne kadar zaman geçerse geçsin beni üzeni de üzdüğü şeyleri de unutamıyorum ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…