Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yetişemiyorum.
Saçmalıklarına erişemiyorum artık.
1 hafta vermiştim kendime.
Beynim komutu almış demek ki.
Artık sevgi saygı dahi hissetmiyorum sana karşı. =)
Hafifledim. ^.^

Eteklerin tutustu mu? Demek o flort degildi he? Sen beni 3 senede taniyamadin mi? Bana ters hareketler yapmayacaktin.

Icim kan aglasa da. Olmaz artik

İyi insanlar neredeler??

Sen benim imtihanımsın...Rabbim beni sevdiğinden bana bu dünyada 2 ayaklı şeytan olarak seni gönderdi ama ben seni allahımın yardımıyla yenicem ulan yenicem

Sen benim imtihanımsın...Rabbim beni sevdiğinden bana bu dünyada 2 ayaklı şeytan olarak seni gönderdi ama ben seni allahımın yardımıyla yenicem ulan yenicem
keşke bende böyle düşünbilsm canım çok acıyor ..sanki dıorum Allahın ona verdiiği sabrın beşte biri bennde yok haklı olduğum halde

keşke bende böyle düşünbilsm canım çok acıyor ..sanki dıorum Allahın ona verdiiği sabrın beşte biri bennde yok haklı olduğum halde
Dua et tevekkül et rabbim ôyle bi güç kuvvet hzur veriyor ki bazen kendimi tanakta zorluk çekiyorim ;D

keşke benim kararıma tamam demeseydi keşke herkesi engelleseydi durun o benim karım ben yine yine hata yaptım ama o benim karım deseydi.evi dagıtmayın deseydi..sevn erkek bunu yapmalıydı .en çokta hiç sevmemiş olmaması cnımı acıtıyor.uğraşmaması.aileme de rezil oldum hiç aramıyor mu seni diye sorup duruyorlar adam değilmiş dedirtiyor kendisine.amma adam olsa onca hatayı yapmazdı diyorum kendi kendime .. kendi sorularımın cevabımı kendim buluyorum ama beni tesselli etmiyor hiçbir şey.resmen uçurumun kenarındayım..sevgili veya nişanlı olsaydık yüz kere aramıştım ama şimdi ailem karşı istemiyor arayamıyorda zaten evimde kalmadı.keşkbirmucize olsada ben düzelcem düzeldim seni bırakmam dese keşke bu kada zr mu ya şu 3 günlük dünyada bu kadar mı zor.

Yaa hala bana aşkım diyorsun hala. Cidden inanılmazsın.

3 yil sonra insan boyle ayrilmazmis. Ne yapsaydim? Agzima sctn be! Sana ne dediysem yapmadin, cozum onerilerimi onemsemedin, duygularimi gozardi ettik, sozlerimi duymadin, kavgalarimi tinlamadin, yardim cagrilarima cevap vermedin, bana ayiracagin vakti iptal ettin. Eee? Ne yapsaydim? Daha kac ay kac sene sabretseydim bu hallerine? Cok bile beklemedim!!!

Rahat birak simdi beni!!

Teşekkürler Erzurum Dadaşları !
O köpeklerin bayrak dedikleri bez parçasını yaktığınız için
Her ilde her ilçede aynı tepkiler olmalı, herşeyi polislerden beklemeyelim
Hepimiz vatandaş olmanın yanı sıra aynı zamanda birer sivil polis olabiliriz..

hayat türlü imtihanlarla dolu dileğim şudurki bu imtihanları önce sağlıklı Rabbimize iyi kul olmayı nasip etmesini ve kullarınada faydalı olmayı ve kullarından gelecek bütün zorlukları şerlilerin şerrinden biz müsliman kullarını korumasını çocularımla imanla yaşayıp iman ile ölmeyi yüce Rabbim,den dilerim amin

Ayyy ne malsin yaa ağız dolu sovesim var şuan sana malsın yeminle malsin ben sana oz babasi yapmış diyom sen bana hala teyze dion offf Allah im cehaleti de sen yarattın dimi

seni sevmiyorum artık doktor bey.
uza.
aşık oldum ama bitti.
kötülüklerle beraber güzel anılarımız da capcanlı beynimde.
göğsünde uyuduğum zamanları, kokunu içime çektiğim anları, tenini unutmicam.
ne kadar tatlı bir adam olduğunu, seni bebek gibi sevdiğim zamanları da.
benimle nasıl mutlu olduğunu, dokunuşlarını,sevmelerini...
ilk kez sadece seninle yaşadığım bütün aşk dolu, tutku dolu dakikaları silmicem beynimden.
ama bitti.
(yani inşallah bitmiştir.) ahahahah

o görünenin arkasında nasıl bir çirkeflik nasıl bir ucuzluk var bilmiyorsun ..
birisi sana herşey yalan herşey dolan herşey sahte hem de gözünün içine baka baka olanlar olmuş dese inanır mısın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…