Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazıklar olsun sana , yazıklar olsun sana verdiğim değere , bu gün yarın foyan ortaya çıkar , çok yazık

Bebeğim dün dayanamıyorum artık dedim diye bana küstün mü neden durgunsun bugün?

Ben seni çoook istiyorum sadece iğnelere serumlara dayanamıyorum keşke kolay bir gebelik geçirsem ama sana kavuşmak zahmetli olacak işte sitemim sana değil bana küsme olur mu annecim?

Eee dovuyor dedin o....larla tatillere gidiyor dedin anlamadim boşan dememe niye sasirdin ki Ayrıca ikinizde igrencsiniz çocuklarım nolcak, kotu de olsam kocam falan , az bile yapıyor şekerim kuma getirsin o adam boyle olmuyo

Ayrıca o salak kocanda bu ne özgüven ben mi cesaret veriyorum anlamadim o ne biçim lafti öyle bunları bize ver biz bakarız sen bi daha dogur diye hayvan herif hic utanmiyorsunda neyse ki biseyden eminim artik bosancam sonsuza dek gitcem diye odunuz kopuyor ohhh iyi olmuş deli deliyi görünce sopasını saklarmis sizinki de o hesap bi korkmuş gördüm sizi

simdiye kadar indan sanarak yanilgiya dustugum sevgili yaratiklar. tirnak ucu kadar degeriniz yok gozumde. sadece sunu bilin ki size cokca dua ediyorum. ektiginizi faxlasiyla biciniz. ins. :)

Seni geçtim, aileni ve yakın çevreni de cidden yakın çevreni rüyalarımda görüyorum epeydir.
Vardır bir hikmeti...

Eski durumuna göre rahatlamanla birlikte düşüncelerin hala devam ediyor; soruların, korkuların, kuşkuların, pişmanlıkların, kendine kızışların...
Nereye kadar devam edecek bu böyle?...
Hayır, önceden de söylediğim gibi bir ucu da bana dokunuyor da...
Yine yazmam gerekiyordu, yazdım.
Ne diyeyim artık kendine iyi bak; sen zamanında seçimini yaptın.

Allah merhametlidir ,şeytanından bul gerçi sen kendin şeytansın, kuyruğun bacaklarına dolansınki başkasına zararın olmasın .............oh be rahatladım

Seninleeee biran ömre bedel
Gözüneeee kurbaaan sözüne hayraaaaan
Gözgöze geldiğim herseferinde eridi bu caaaaaannnn hayranımmmm kasina gözüne masallaaaah :)))

canım kocam çırpınışını çabanı görüyorum sana bakarken içim titriyor kalbim acıyor bi tanem inşallah herşey düzelecek

Maluuum sahiiiiiiis neden degistin bu kadar he hadi soyle canım soz bak kizmiycam

Onu ne kadar sevdigimi şimdiye kadar hiç söyleyemedigim nişanlima Seni Coook Seviyorumm.. diyebilmek isterdim. Şimdilik utanıyorum ama ilerde derim inşallah.

Seni cozmek isteyip, istemedigimi bilmiyorum. Hic agir sorular sormasak. Karsilikli mukemmel oldugumuzu dusunerek gunumuzu gun etsek? Olur mu acaba?

artık cidden senden uzak duracağım
kendini ne zannettiğini anlayamadım yok anladım

Günaydın
Güzel yurdumun 'güzel insanlar'ına
Gerisinin canı cehenneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…