Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tak şu sepeti koluna
herkes kendi yoluna
arama sorma boşuna
gitmiyor hoşuma
lalala lalala

her şeyin üzerine hala bana olan aşkından sevginden bahsedersen seni bugün yeniden silerim.
yüzsüzlüğün zirvesindesin. iğrençleşiyorsun.
belki de tek kelime dahi etmeyeceksindir bundan sonra.
bekliyorum. tepkini merak ediyorum gerçekten.
sessiz mi kalacaksın yoksa konuşacak mısın?

Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek.
Dağlardan çektirilen kalyonlar çekilecek.
Dağlardan çektirilen kalyonlar çekilecek.

Elde sensin dilde sen gönüldesin baştasın.
Fatih'in Istanbul'u fethettiği yaştasın.

Delikanlım işaret aldığın gün atandan
Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan.
Sana selâm getirdim Ulubatlı Hasan'dan.

Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir Süleyman'dır
Şu mihrap Sinanüddin şu minare Sinan'dır.
Haydi artık uyuyan destanını uyandır.

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan,nasılda bağladın beeeniii

Seni varya bir elime gecirseeemmmm

Ama kesinlikle konusmiycam. inat ettim

Dün üzerinden silindir gibi geçmiş olabilirim ama bunları söylemezsem daha kötü olacaktı benim için.

kendimle baş başa olduğum günlere dönmek iyi geldi.
yeniden huzura kavuşuyorum galiba. =)
alev alev yakan aşk hikayemle darmaduman olan hayatım yeniden yapılanıyor.
mutluluktur bu. =)

Keşke diyorum keşke
Söyleseydim..Kussaydım sana olan herşeyimi üzerine....
Böyle sustumda noldu he..noldu..
Sen beni hiç anlamadın hiç...

Siz erkeklere neden yaranılmıyor anlamıyorum. Hayır Adriana bile aldatıldı, nedir beklentiniz!
Herşey mükemmel giderken nerene ne gitti de işi bu noktaya getirdin üzdün beni
Sokakta görsem yüzüne bakmayacağım bu saatten sonra, insan olmayı başarsaydın herşeyi olgun karşılardım ki ben zaten..

Biraz daha açık olsan. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Cidden anlamıyorum.
Anlarsam ona göre yol alacağım da cicim.

Bana karşı açık olabilirsin.

Zaten başımıza ne geldiyse bu iletişim sorunundan geldi.

Benden aldığın ah sana bir ömür yeter.Seni ve kocanı gördükten sonra emin ol kendi annem babama saygım kat kat arttı.İlk defa bi anne babanın kendi çocuğunun evliliğini hiçe saydığını gördüm.

Kaç kere dedim sana yüzyüze görüşelim diye, taa o zaman görüşseydik belki bu sorunların hiçbirini yaşamayacaktık.

Evet, dünden beri düşünüyorum ''artık asla seninle görüşmem'' demem bunca senenin hatrına yanlış bir cümle oldu. Görüşürüm ancak sen ciddiysen. Önceki gibi beklemem haberin olsun. Yani artık sen ne yönde gitmek istiyorsan sana uyacağım. Direksiyon sende bayım.

Önceden her şekilde, sana körkütük aşık olduğum için bekledim, tuhaf davranışlarını idare ettim, başkasıyla birlikte olmak ve evlenmek gibi çok büyük yanlışlar yaptın, her tartışmamız sonunda onunla birlikte fotoğraflarını atmak gibi eylemlere giriştin yine iletişimimi kesemedim çünkü çok güçlü bir bağla sana bağlıydım ancak daha sonra gözüm açıldı; hayatımın en zor günlerini geçirmeye başladım ve sen yine yanımda yoktun, eşinle yurtdışına yaptığın gezinin fotoğraflarını atıp beni kıskandırmaya çalışıyordun, anneme o malum hastalığın teşhisi konduğu ve ameliyat olacağı zaman bile...

Böylece anladım ki hayatta önce kendin, sonra ailen gelir ne kadar aşık olursan ol... Sonuç olarak sana duyduğum aşk, senin yüzünden o kadar yara ve darbe aldı ki asla eskisi gibi olamaz. Açık konuşmam gerekirse artık hayatımda olsan da olur olmasan da... Ama yine de bunca yaşanan şeyin hatrına -ki ilk gerçekten aşık olduğum kişi sensin- direksiyon sende. Bakalım hangi yöne süreceksin. :)))

Hasta halinde uyuyorsun, uyanma diye yazmiyorum. Seni çok özledim. Sağlıkla uyan sevdiğim.

Bahara az kaldi sabret canim yuregim ha gayret bu kez soz kiriyoruz seytanin bacagini valla bak minnos sozu

Seni ne cozmeye calisacagim ne de onemseyecegim. anlattigin kadarini ogrenip, anlatmadigin kadarina hayran olucam

Pazar günü ben de gideyim mi , git dersen giderim , gitme dersen gitmem , lütfen ben de gideyim izin ver de

Yine beraber yoluna koyuyoruz her şeyi aşkım. Birlikte iyi ekip olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…