Evet, dünden beri düşünüyorum ''artık asla seninle görüşmem'' demem bunca senenin hatrına yanlış bir cümle oldu. Görüşürüm ancak sen ciddiysen. Önceki gibi beklemem haberin olsun. Yani artık sen ne yönde gitmek istiyorsan sana uyacağım. Direksiyon sende bayım.
Önceden her şekilde, sana körkütük aşık olduğum için bekledim, tuhaf davranışlarını idare ettim, başkasıyla birlikte olmak ve evlenmek gibi çok büyük yanlışlar yaptın, her tartışmamız sonunda onunla birlikte fotoğraflarını atmak gibi eylemlere giriştin yine iletişimimi kesemedim çünkü çok güçlü bir bağla sana bağlıydım ancak daha sonra gözüm açıldı; hayatımın en zor günlerini geçirmeye başladım ve sen yine yanımda yoktun, eşinle yurtdışına yaptığın gezinin fotoğraflarını atıp beni kıskandırmaya çalışıyordun, anneme o malum hastalığın teşhisi konduğu ve ameliyat olacağı zaman bile...
Böylece anladım ki hayatta önce kendin, sonra ailen gelir ne kadar aşık olursan ol... Sonuç olarak sana duyduğum aşk, senin yüzünden o kadar yara ve darbe aldı ki asla eskisi gibi olamaz. Açık konuşmam gerekirse artık hayatımda olsan da olur olmasan da... Ama yine de bunca yaşanan şeyin hatrına -ki ilk gerçekten aşık olduğum kişi sensin- direksiyon sende. Bakalım hangi yöne süreceksin. :)))