Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az kaldı buluşmamızaaaa :))))
Çiçeklere benzettiğin kokumu duyacaksın yine . Göğsünde uyuyacağım , saçlarımı yüzümü okşacaksın .
Uyanıp uyanıp öpeceksin beni yine

bugün de aramıcaksın sanırım..amma sabır taşı çıktın be adam..içim eziliyo resmen yeter ayh yeter..

Bipolar misin? Anlayamadim. Anlamamaya calistikca, daha da ilginc bi hale geldin. Hayirdir insallah.

Neyse..

Tamamdir. Daha fazla seninle ugrasamiycam. Ne istedigin belli degil. Acik degilsin. Kapali kutu gibi. Isim gucum yok seni cozmeye mi calisacagim?

Yettin ama.

Kocacım git pc de oyun fln oyna da ben de doğum günü pastanı yapapyım gece 12ye yetiştireyim gözünü seveyim haydii giiitttt

Benim derdim bana yetiyor zaten , bir de sen delirtme beni , kendi kendine celallendin , yeter artık üzme beni , seninle insan gibi konuştum , daha ne istiyosun ki , niyetin ne

Ben bütün ömrümü seninle geçireceğim sanmıştım,bunu çok istemiştim

Konuyu kitlemeniz tam bir saygisizlik , hakaret yok birsey yok bu sadece bir simariklik baska bir söz ile açiklayamiyorum.
Siteniz fazlasiyla ön yargili ve adaletsiz buldum analiz ettigim kadari ile.
Kendinizi birsey sanmadan önce , insan oldugunuzu hatirlayin.

Sana seni kaybetmemek için söylediğim her beyaz yalan için özür dilerim..Seni çok seviyorum ve senin sevip sevmemen umrumda bile değil yeter ki hayatımın bi köşesinde ol

Senin yüzünden çok fazla düşünüyorum! Tabii senin bundan haberin bile yok... Kalbimi ve beynimi biraz fazla işgal etmedin mi? Nefes almaya ihtiyacım var bunu anlamıyorsun! Anla artık bu işgal beni yoruyor...

Ne oluyor sahi söylesene? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? İnan ben bilemiyorum çözemiyorum. Kördüğüm atmışsın aklıma! İçim dışım sen olmuş...

Keşke sana hiç aşık olmasaydım hala adını duyunca, fotoğrafını görünce içim cız ediyor. Kahretsin

yani .... doğru söze ne denir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitti bitti deyip acaba yine görüşsem mi diye düşünmekten sıkıldım galiba.
Boşluktan mı yapıyorum yoksa hala bir şeyler mi hissediyorum emin olamadım.
Hala kopamıyoruz birbirimizden.
Bizim zorumuz ne?
Yoruldum. Soru işaretlerim bitmiyor.
Ne yapsam diye düşünüyorum.
Ama cidden eskisi gibi değilim ben.
Sevgi, aşk yok gibi. Çookkk kararsızım.
Sen de sadece sadede gelip hoopp yüz yüze gelelim diyorsun. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…