Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani goruntude o kadar harikasin ki, diger tum ozelliklerin onemsiz kaliyor. Zamanla seni tanidikca senden soguyacagima eminim. Simdilik seni tanimamaya calisarak sadece guzelligine odakli sana yaklasmaya calissam da, bilemiyorum ki bu beni ne kadar idare eder?

Gercekten yoruldum artik ve fazlasiyla sikildim.
Gitmek istiyorum.
Olabildigince uzaga gitmek.
Sen beni delirtiyorsun.
Rahatligindan nefret ediyorum.
Senden nefret ediyorum.
Artik sana katlanamiyorum.
Bana ofke nobetleri gecirtip sakinlestiginde konusalim diyrbilecek kadar zavallisin.
Ben de aptalim ki i telefinlarini aciyorum senin.
Ama yeter bende ki kredini tukettin.
Hadi simdi ulasta göreyim seni.

Bugünde gelmedin. Ve ben yine bekledim seni. Umudum hiç tükenmiyor biliyormusun? Rabbime güveniyorum. Seni bana versede vermesede her iki seçenektede benim için iyi olanı seçecek biliyorum. Bu yüzden aslında çokta üzülmüyorum gelmeyişine. Beraberken iki mutsuz olmaktansa ayrı ayrı mutlu olmayı tercih ederim. Ben kendimi geçtim. Ama senin mutsuz olmana katlanamam. Bu yüzden dualarımda hep hayırlısı olsun diyorum HAYIRLISI OLSUN...

Seninle ilk tanıştığımız gün. Hiç unutamıyorum. Sen benimle konuşmaya çalıştıkça ben geri çekilmiştim. Hakkımda birşey sorduğunda hep terslemiştim seni. Ne kadar çok uğraşmıştın kalbimi kazanmak için. Hiç yılmadan çabaladın. O kadar çok terslememe rağmen. Senden hep kaçtım. Hayatımda olman beni çok rahatsız etmişti. Sonra ne olduysa sevdim seni. Bunu nasıl başardın bilmiyorum. İnan bilemiyorum. Seni sevmek aklımın ucundan dahi geçmemişti. Şimdi ise o günleri özlüyorum hemde çok özlüyorum...

Neyse komşu salçayı geri getirmedin bari umarım kavanozu buzdolabına koymuşsundur ev salçası bak ziyan olmasın

Kulakligimi taktim ve radyomu actim.
Bana mirildandigin sarkilardan biri caliyor.
Sana sirilsiklam asigim adam.

Kızım sen neden geceleri sabaha kadar tekme atıyorsun da gündüz duruyorsun tam tersini yapsan da ben de geceleri uyusam olmaz mı zaten doğduğunda uyutmayacaksın şimdi uyuyayım bari

SABAH BANYOYA GİDERKEN ŞU BAŞIMIDA ALSANA YANINA BİR ZAHMET YIKASAN SAÇLARIMI KURUTUP GERİ VERSEN BANA...

Dogru adam kesinlikle sen degilsin. Lutfen beni yarin ara, mesaj falan cek. Bisey yap olur mu? Sana hak ettiginn cevabi vermek istiyorum. Ne olur bu firsati ver bana!!!

Gerci ben ne zaman biseye heveslensem asla olmaz ama...

Seninle artık Türk-Kürt muhabbeti yapmak istemiyorum; ya teröristsindir ya insan. Yeter artık.
Bazen diyorum, ötekileştirildiği için mi ülkemiz bu halde! Sen en yakınımdasın ve anlayamıyorsun ne demek istediğimi.

biz bu hayata seninle sıfırdan başladık
eğer bana bi yanlışın olursa seni o sıfırın altına gömer giderim

Nerdesin adam nerdeee?
İnsan acil serviste bile çalışsa bu kadar uzun bekletmezzz! Neler oluyor?
Ulaşamıyorum. Mesajlarım da görülmedi hala.
Seni elime geçirdiğimde parçalamak, suratını yumruklamak, vücuduna sert darbeler indirmek istiyorum!

Tabii eğer görüşmeyi kabul edersem.
Bu gidişle yüzümü zor görürsün.
Vazgeçmek üzereyim yine. Neler oluyor acaba ?

Yaptigim butun o seyleri senin beni sevmen icin yaptim...Beni kucuk gormeyip birazcik deger vermek cok mu zor? Senin tarafindan sevilmedigim icin utaniyorum gorunmez olmak istiyorum.

Adımı sen attın benden karşılık bekliyorsun biliyorum fakat ben adım atmayı hiç beceremem ki
Sana yengecim demiştim bir de, hiç dikkate almıyorsun bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…