Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hee bir de susuyorum artik dedim cevap bile yazmadin ya gerci hic yazmadin ki... hani susuyorum gercekten..

En son hiç iyi değildin... Seni en son gördüğümde yani 1 yıl önce... O kadar mutsuzdun ki bu gözlerinden okunabiliyordu... Bir kez olsun sıkıntını hissettirmedin bana... Bir kerecik mutsuzum demedin... Hep benim sorunlarımla uğraştın... Ben sana hiç destek olamadım... Sen hep içine atmayı tercih ettin çünkü... Şimdi nasılsın acaba hep bunu merak ediyorum... Göremiyorum seni sesini duyamıyorum... Ama çok merak ediyorum dilerim Rabbimden çok mutlu olursun...

Anneciğim gönlümü aldın yine kendi üslubunla. Öperim seniiğğğğğğğğğ.

Napiyorsun? Ne var ne yok?
Spor felan nasil gidiyo? Kilo verdin mi? O is yerindeki gicik adam hala gicik mi? Alisabildiniz mi birbirinize? Beni soran var mi?

Salçayı geri getirmedin komşu dolu dolu 1 kavonoz ev salçası
Napim ben gideyim de kendime marketten yeni bir salça alayım artık

Sevgili Müdürüm,
Merkeze bildirsek ve tadilata başlayıp şöyle 15 gün izin yapsak iyi olmaz mı ?

Yine şüpheler içindeyim , yine bi haltlar karıştıroymuşsun gibi geliyor bana , boyun posun devrilsin diyim mi sana , hı haklı mıyım

Ruyamda bana halimi hatrimi sormustun. Sonra barismis sarilmistik. Opusmustuk. Sana sarilmistim uzun uzun. Huzurlu uyandim.

Gercekler merhaba :))

kıyamam ben sana sevgilim. Bu kadar üzüleceğini bilsem inan ki başka bir yol bulurdum.
Ama sonunda mutlu oldun ya. O herşeye değer. Seni seviyorum.

Uyuyormusun acaba şimdi... Nasılda merak ediyorum seni ben... Acaba aklındamıyım bende senin... Hiç geliyormuyum aklına... Bir zamanlar bir kız vardı beni çok seven diyormusun ki... Ben sesini çok özledim senin... Gerçekten çok özledim... Senin sesin dünyadaki en güzel şeydi... İnsanın ruhunu dinlendiriyordu... Kendimi şanslı görüyordum biliyormusun... Sana sahip olmak benim en büyük şansımdı bir zamanlar... Bir gün seni kaybedeceğimi bilmeden sevdim seni... Hiç gitmeyecek gibiydin sen... Ummadığım anda girdin hayatıma ve ummadığım anda gittin...!

Ne güzel demiş mahperi hatun Ummadığım anda girdin hayatıma ve ummadığım anda gittin...!
Sende benim hayatıma sormadan girdin, sormadan çekip gittin..
Hani demiştin ya papatya bana mutluluk vermese de kır çiçekleri verebilir, hayatın bana getirdiğini seveceğim.. Hani? Niye gittin ki? Sorduğun soruyu cevaplamamıştım ya hani, hiç okuyamayacak olsanda şimdi cevap vereyim. Benim öyle güllü dallı hayallerim yok, 3 dilek hakkımı kullansam yeterdi...

Bir suru insan ask acisi cekiyor belli ki. Bu kadar uzuledugume degmez. Su akar yolunu bulur.

ikinci not olarak, yaw ne calisiyorsunuz bu kadar. Hadin len evinize gidin de ben de gidebileyim

Bunye alisik degil sen tarafindan bu kadar ozlenmeye ister istemez simariyo

Bu kadar önemsiz ve gereksiz işte.
Bir mesaj yazarak sana veda ettim.
Hesaplarımı kapattım. Ulaşma diye.
Numaranı zaten silmiştim.

Tam da beraber minik tatilimizin detaylarını konuşacakken bana bi soğuma geldi tekrar. Sevmeye zorladım ama olmadı. Belki yine özlerim; o ayrı. Vaktinde seni çok fazla sevmiş olduğum da doğru. Fakat olmamalıtıyız birlikte. Sonu yok. Ben sonlara önem vermem aslında.
Yine de bu kadar macera yeter. Hayatımız bir kasırganın ortasında kaldı.
Artık durulma vakti. Diğer pekçok insan gibi sıradan hayata geri dönelim.

Sen yanımda olmasanda bir zamanlar yaşadığımız mutlu günleri hatırlayıp kendi kendime gülümsüyorum... O anlar bile senin varlığını hissetmeme yetiyor... Güzel gözlerinden öptüğüm adam... Ummadığım bir zamanda çık da gel... Bahar gelmiş diyorlar... Bahar seninle gelecek benim için biliyorum... Çık gel ki benimde baharım gelsin... Çiçeklensin gönlüm varlığın ile... Çık gel herşeye rağmen... Seni bekliyor olacağım bıraktığın yerde...

Umarım kabul edersin...
Ve umarım umarım...
Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…