- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Allah kolaylık ve de genişlik versin gönlüne.. üzüldüm okuyunca..Sevgili kardeşim.
İkimizde biliyoruz ki biraz bencilsin ve ben de biraz alınganım. Alınganım ama sen bana küfredince gerçekten alınmam gereken konular çıkıyor. Annemle babamın azına ettin hala bana kardeşinle barış git özür dile sen ablasın diyorlar. Ben 35 sen 30 ama ben hala ablayım. Hala ben alttan alıcam. Eşimin ve bebeğimin yanında bana bağırıp çağırsan bile ben ablayım. Bebeğimle herşeye yetişemiyorum ama söylediğin kadar kötü bir anne olduğumu da sanmıyorum. Beni yaraladıkça yaralıyorsun. Bir de annem üzülmesin diye yarın senden özür dileyip yardımların için teşekkür edicem. Nerde kaldı benim gururum. Ben ne biçim bi insanım ki annem babam 30 senedir bana hep hatalı olduğumu söylüyor ve ben bir kere bile doğru bir halt yiyemedim. Hayır beceriksizim üstüne de aptalım , anneliği de beceremiyorum. Kızımla ilgili bezini şöyle bağlayın aman böyle tutmayın demem de benim evhamlı ve şımarık oluşumdan. Ama sevgili kardeşim hiç bi halt beceremedim.
Sen saol arkadaşım. Amin.Allah kolaylık ve de genişlik versin gönlüne.. üzüldüm okuyunca..
aynen bende senin gibiyim ama sanki bırakan biz değilmişiz gibi yaşadığımız duygulara bak geçicek elbet inşallahVe yine u dönüşü yapabilecek olsam yapıcam. Bu değişken hislerim beni öldürüyor. Heyecanlı da oluyor gerçi.
Neysee.."seni istemiyorum" diyen ben değilmişim gibi.
şu anda hissettiğim özlemin boyutunu kelimelerle ifade edemem.
Özlemden delirebilirim.
Tenini o kadar istiyorum ki... Sana dokunmayı... Çok alışmıştım.
İçim gidiyor. Buna rağmen dönüşü olamayacak maalesef. Özlemim de diner elbet. Sen gibi bal mis aşk kokulu başka biriyle geçer gider. Beklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?