Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimi nasıl açayım ki sana
Kolay mı sanıyorsun bazı sorunları aşmayı.
Sana göre gormezden geliyorum
Öyle değil mi.
İçimi nasıl açayım içim tuzla buz
İçim paramparça
Sevgimden anlasana.

Sensiz bilmem kaçıncı gün... 'Hissizleştim' diyorum. Ne seviyorum, ne nefret ediyorum. Mutluluk dışında başka hiçbir duygum yok gibi hissediyorum genelde. Kafam rahat oluyor. Ne acı var, ne göz yaşı... Sonra bir anda son günler geliyor aklıma. Yalnızken... İçime sığmıyor olanlar, yaşananlar... O zaman bir kalbimin olduğunu hissediyorum. Çok değil, ara sıra hissediyorum bunu... O zamanlarda da göz yaşlarım beni rahat bırakmıyorum. İçli içli, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ne seni sevebiliyorum artık, ne de bir başkasını...

Aşkla nefretin birbirine karışması ne garip durum... Sana hem aşığım hemde deli gibi nefret ediyorum... Bu nasıl his... Bu nasıl duygu... Bir yanım gelmezsen gelme diyor... Diğer yanım deli gibi özlüyor seni... Ve hep özleyen tarafım ağır basıyor... Gelmezsen gelme diyorum ya hani... Sakın yanlış anlama... Hep sana olan kızgınlığımdan öyle diyorum... Sen gelsen ben nasıl sevinirim bi bilsen... Bir anda dünyam değişir benim... Bir anda güneş doğar karanlıktan aydınlığa çıkarım... Varlığın huzur sebebi çünkü...

Sen bilmiyorsun ama ben şafak sayiyorum seni yeniden gòrecegim günün şafagini

Bazen korkuyorum ya o o gun hic gelmezse bazende seni bıraktığım gibi bulmassam diye kotkuyorum

Seni bıraktığım gibi mutevazi kibirden uzak bulurum inşallah sen benim imkansizimsin sadece uzaktan bakarak mutlu olucam birde sen eskisi gibi oyle guzel bakarsan eskisi gibi deger verdigini gisterirsen 18 bin alemi bans hediye etmissin gibi mutlu olucam

Çok sevgili kaynanacığım bana her türlü eziyeti ettiniz her türlü hakareti rezilliği.. çok şeyler yazmak isterim de sayfalar yetmez kitap olur yazacaklarımdan.. kısacası ailecek Allah tan bulun layığınızı.. adımı sayıklaya sayıklaya helallik alamadan git ahirete ve beni orda bekle.. iki elim iki yakanda olucak... burda sür sefanı ötede Allah rahat göstermesin sana.. zaten burda da buluyon da belanı ara ara anlamak için beyin lazım vicdan lazım merhamet lazım...

Sevgili kardeşim.
İkimizde biliyoruz ki biraz bencilsin ve ben de biraz alınganım. Alınganım ama sen bana küfredince gerçekten alınmam gereken konular çıkıyor. Annemle babamın azına ettin hala bana kardeşinle barış git özür dile sen ablasın diyorlar. Ben 35 sen 30 ama ben hala ablayım. Hala ben alttan alıcam. Eşimin ve bebeğimin yanında bana bağırıp çağırsan bile ben ablayım. Bebeğimle herşeye yetişemiyorum ama söylediğin kadar kötü bir anne olduğumu da sanmıyorum. Beni yaraladıkça yaralıyorsun. Bir de annem üzülmesin diye yarın senden özür dileyip yardımların için teşekkür edicem. Nerde kaldı benim gururum. Ben ne biçim bi insanım ki annem babam 30 senedir bana hep hatalı olduğumu söylüyor ve ben bir kere bile doğru bir halt yiyemedim. Hayır beceriksizim üstüne de aptalım , anneliği de beceremiyorum. Kızımla ilgili bezini şöyle bağlayın aman böyle tutmayın demem de benim evhamlı ve şımarık oluşumdan. Ama sevgili kardeşim hiç bi halt beceremedim.

Allah kolaylık ve de genişlik versin gönlüne.. üzüldüm okuyunca..

ah be canım..

senin de hayatın düzene girsin istiyorum..

huzurlu sağlıklı maddi durumun güzel olsun, geçimin daim olsun istiyorum...

içim acıyor be kuzu...

Ve yine u dönüşü yapabilecek olsam yapıcam. Bu değişken hislerim beni öldürüyor. Heyecanlı da oluyor gerçi.
Neysee.."seni istemiyorum" diyen ben değilmişim gibi.
şu anda hissettiğim özlemin boyutunu kelimelerle ifade edemem.
Özlemden delirebilirim.
Tenini o kadar istiyorum ki... Sana dokunmayı... Çok alışmıştım.
İçim gidiyor. Buna rağmen dönüşü olamayacak maalesef. Özlemim de diner elbet. Sen gibi bal mis aşk kokulu başka biriyle geçer gider. Beklicem.

aynen bende senin gibiyim ama sanki bırakan biz değilmişiz gibi yaşadığımız duygulara bak geçicek elbet inşallah

batlove ben tekrar görüşmeye başladım bile ya. Çookk gelgitliyim. Dayanamadım yine. Aşık değilim; o duygum bitti. Ama tutkum geçmedi gibi.
Tatile çıkıcaz hatta inşallah. Ay sonunda. Ben vazgeçmezsem tabii.
Burada alıntı yapmak yasak bu arada.

Kendime yaziyorum.
-Yahu kizim sen hasta misin ya? Ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum ki? Aklinla kicin yer mi degistirdi ne oldu? Kes sesini ve kontrollu ol!!!

Ben senin o beni kaybetme korkunu var ya yerim bildiğin kızımm Ahh be bir sana sesim çıkmıyor bir seni incitemiyorumHerkesi karşıma alırımda seni yanımdan ayırmam biricik dostum ne yaparsan yap affederim seni çünkü ben seni sen olduğun için seviyorum ve tüm eksiklerinle kabulleniyorum

Ohhh sen uyu rahat rahat emi! Ben ikimizin yerine uyanık kalırımBu mesele kapanmadı biliyormusun? Kalbim hala kapanmadığını diyor! Eminim yanılmıyor. Geleceksin adam adım gibi eminim buna! Bakalım hangi yüzle geleceksin o gururun sönecek biliyorum

bana aldığın davalardan bahset. =D
özellikle de boşanma davaları ya da cinayet falan.
lafı bana getirme. ben sana yaşadıklarımı anlatamam ki.
aşk ümidin de olmasın.
sohbetine bayılıyorum. fakat arkadaştan öteye geçmek imkansız.
sen de uslu ol da bozulmasın bu naif diyaloğumuz. hadi bakalım.
hazırlanıyorum.

bebegımm buraya guzel foto koyunca yaptıgın ozguven patlamasına hayranımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…