Şimdi sabretme zamanıdır.
Seninle yeteri kadar zaman harcadım.
Zirvede bırakalım. En güzeli bu.
Bana pekçok ilki yaşatan aşkım; sana teşekkür ederim her şey için.
Birbirimizi unutmayalım hiç.
İkimiz de ayrı ayrı mutlu olalım.
Artık ulaşmaya çalışma.
Baybay =)
Kırılan herbir parçamı topladım yapıştırma gibi bir niyetim yok artık ben onları Allah'a teslim ettim gerisiyle O ilgilenecek
Hıııı kırk yerlerim mi? Oraya yedi verenler dikdim az kaldı çiçek açacakla bütün kırıklarımı onlar süslüyecek....
bu kadar sabrettim son zamanlarıma yaklaştım biliyorum işin rengi şimdi belli olacak... dilerim gerçekten denildiği kadar vicdansız değilsindir... ben seni merhametli bildim... içim içime sığmıyor şu an... gerçekten gelip gelmeyeceğin şu bir kaç güne belli olacak... Allah büyük eğer bu yaptığıma ters hareket edersen seni O'na havale ederim... çünkü sana yakışmaz bu hareket... kıyamazsın bana biliyorum... iki katına çıktı heyecanım... ne yapacaksın acaba... şimdilik susman bu hareketime hayra alamet uzamazsa süre eğer...
Ben asilnda hep seni merak ettim anne nasildir baba nasildir ben kime benziyorum ellerim seninki gibi mi ya gòzlerim babama mi benziyo size sarilinca ne hissederim arkadasima sarildigim dan farklimidir kokunuz nasil sesiniz nasil kardes nasil olunur imdat dedigimde ben burdayim dermisiniz daha bunun gibi bircok sey var da neyse......
zaman geçtikçe içim içimi yiyor... olmayacak gibi geliyor bir an... ama geleceksin değil mi... biliyorum kıyamayacaksın bu yaptığıma... ben hasta birine bile acımayan bir adamı sevmiş olamam... saniyeler yıl gibi geliyor dakikalar asır oldu resmen... bu bekleyiş mahvediyor... zaten bu yaptığımdan sonrada sesin çıkmazsa seni rahatsız etmem... gözlerim şişene kadar ağlayasım var... ağlatmada gel...
Çok kırgınım çok.. Yüreğim kanıyor gözyaşlarıma engel olamıyorum.. Seninle uyuduğumz baş koyduğumuz yatak batıyor bana.. Ne diyim ki kalbin yansın yansın geceler boyu uyuma..
Sana soylemek istesiklerimi yazmaya kalksam yaz yaz bitmezdi ama şunu bilki iyiki tanimisim seni Rabbimin bahsettigi en guzel nimetlerden biri seni tanimak