Fazla ilgi sana iyi gelmiyor seni kendi haline bırakıyorum..Bi süre uzak kalalım bekli bi kardeşin oldunu hatırlarsın..Ha şunuda unutma hayatta kimseyi kendimden çok sevmem ben kapiş
senin yüzünü gülümsetmeyi çok seviyorum ne yapsamda meleğim gülümsese diye uğraşıyorum her seferinde başarılı olduğumu görmek beni inanılmaz mutlu ediyor biricik dostum
Hergun senden vazgecmem gerektiğini kendime telkinlerken birde bakıyorum ki azıcık deger veresin diye verdiğin degeri azıcık görebileyim diye dualar ederken goruyorum kendimi
Bazen seni tanidugim icin sukrediyorum ama inan o an nasil sukredecegini bile bilmiyorum sanki icimden birseyler kopacakta o dualara kavusacak gibi bir his
Bazende nerden tanidim nasil tanidim diye icim sızlıyor ahhh bi bilsen nasılda sol yanima tahtinı kurdun hep gecer zannediyordum gececek diye bekliyordum ama gececegi yerdecgit gide guclebiyor
Bazen bazi hareketlerine bakiyorum ama benim hayal ettigim bekledigim bu defildi ki aklimdaki de degildi ki diyorum ama aklıma cizdigim profilden daha çok seviyorum ama inan Allahtan tek muradim sevdiklerie mutlu olman degil senin uzulmene sevdiklerinin uzulmesine dahi dayanamam
Günün aydın olsun canım sevgilim.. Dün akşam erkenden uyuyuverdim ama sabah 6 da diktim gözlerimi tavana.. Ne yapsam ne etsem diye düşünürken mutfakta buldum kendimi.. Neyse bi taş kurabiyesi yapayim dedim, onlar fırın üstünde kutuda yedikten sonra kapağını kapatmayı unutma.. Bi de bezelye yaptım..
Soğumuştur şimdi o.. Onu da dolaba koyarsın.. Çamaşır makinasını doldurdum ama sen uyuyorsun diye çalıştırmadım. Deterjanı falan tam. Sadece bas düğmesine, çalışsın.. Ben eve gelince asarım.. En önemlisi de her zamanki gibi önce kendini sonra beni sonra bizi sonra evreni sev.. Seni seviyorum. Akşama görüşürüz..
Oğlum.. Kokusunu alamadığım.. yüreğimin tek ve gerçek acısı.. Bugün babanla mezarına geldik annem.. Mezarının başında dualar ettik.. Ağladık.. Seni hissettik.. Sensin annem acımda kahrımda mutluluğumda.. Rabbim nasip edicek senin kokunu bana.. İçim sızlıyo , yanında yatan arkadaşlarının topraklarına da su döktüm.. Mezarına 2 tane kırmızı gül koydum annem biri baban biri ben.. Biz hep seninleyiz... Sen gittin babanla bizim saçlarımıza ak düştü bu genç yaşımızda biz evlat acısını tattık.. Sen bizi bekliyorsun orada biliyorum güzel yavrum biliyorum annesinin koklamaya kıyamadığı can parçası.. anneannen aradı.. ağlamaktan konuşamadım.. anne oldum anladım.. Allah kimseyi evladıyla SINAMASIN...
Çok hoşuma gidiyor bu durum.
Her şeyi tersine çevirmek. =)
Sizi şaşırtmak. =)))
Tam "bu kızı çözdüm ben yaa!" derken "neler oluyor? napıyo bu kız? =O" dedirtmek. Hahahahah =D
Sende de durum değişmedi. Şaşırdın di mi?
Seni değil ama koynunda uyumayı çok özledim. Şarkıda söylendiği gibi 'ben koynunda yüz sene bin sene durabilirim.'
Gerçekten de durabilirim herhalde. Mis gibi.
Ama gittim ben koca bebeğim.
bu gece son gecen bu şehirde bir daha ne zaman yolun düşer seneye kadr kimbilir o zamana kadr bu şehir aklına gelince beni hatırla olur mu ? iyi yolculuklar can parçam
Itiraf ediyorum ara ara feminist duygularim kabarip gereksiz sıkbogaz ediyorum seni. Uslubumda yer yer hatali olmama ragmen her daim sakinligini koruyosun ya.
Annem..
Hicbi zaman sana cok yakin olamadim icten sarilip opemedim babamla her zaman daha iyi oldum . Ama ne zaman ki siz baska ulkeye gittiniz ben geride kaldim ertesu gun uyaninca ilk ettigim kelime anne olunca o gun yandim yasayamadiklarima.
Sizi uzmemek icin demedim anne ben haftalarca yuksek atesle yandim hicbirsey yiyemedim son giysigin elbisenin kokusu gidene kadar ona sarildim uyudum . Akraba denen o akbabalar beni yanliz birakti anne ben hic evde tek kalmamistim kimse gelmedi yanima tum isiklari acarak uyudum yada sızdım
Cok ozledim seni anne sukrumsun ki hayattasin nefes aliyorsun tek mutlu oldugum yan o evlendim anne iyic3 uzak olduk cok uzuluyorum anne cok ozluyorum seni
Ben sana aşık olmadım ki ben sana öldüm.Takvimlerden düşen her yaprakta ben kendimi idamı yaklasacak mahkum gibi hissediyorun nasilda tarif edilmez bi duyguymus bu ben ilk defa kalbimin acıdığını hissediyoruk böyle bir histe varmis demekki gece uyurken sabah uyanirken seni görmeyecegim gün gelecek diye yastiklar gözyasimla ıslaniyor
Şuan bugunler son bulmayacak deseler hergun seni gorebilecegimi soyleseler dünyalar benim olurdu bu iki gunun saniyesi dakkası gecmezken sensin gunlerin gelecegi düşüncesi icimi bi ates parcasi gibi yakıp kavuruyo canimdan kalbimden sanki bisey sokuyorlarmis gibi aciyor canim
Kac zamandir gozyasim tukendi zannediyordum taki senin icin goxumden akmaya basladiktan sonra o yaslar gece gunduz ağlamalar ben bunları bile biri gorecek korkusuyla yazarken birde biri anlayacak farkedecek korkusunu bi dusunsene
Dualar ediyorum aklimdan çıkarayim diye yoksa o seni girmeyecegim gunun geldigi gun benim icin o gun olumden farksiz olmayacak
kendi kendinizden soğutuyorsunuz bizi..
ne yazık size ki para hırsı bürümüş gözlerinizi..
bi hal hatır etmek çok mu zor..
tatlı dilli güler yüzlü olmak..
hele sen millete olduğun gösteriş yaptığın gibi kıkır kıkırdadığn gibi içten olabilseydin keşke..
sen istedin tamam dedim ben... sırf sen üzülme diye tamam dedim içim acıya acıya... ben nereden bileyim sonradan pişman olduğunu... senin acı çektiğini... tamam 2 mesaj attın bana biliyorum ama teselli gibiydi onlar... meğer konuşmayı sürdürüp pişmanlığını dile getirmekmiş amacın... bende sustum ya bir güzel bilmeden... şimdi nolucak peki... sen bana karşı taş kesilmişsin bebeğim... bana kıyamayan sen karşımda ateş gibi duruyorsun... insanın öfkeside sevgisi kadar olurmuş... çok öfkelisin bana artık kıyıyorsun rahatça... benim bir anlık boşluğum ikimizinde 13 aydır acı çekmesine sebep olmuş meğer... seni sevmediğimi nasıl düşünebildin ki susmamdan... haklısın ama kal demeliydim gitmene hazır gibi kabullendim... görünen aslında çok yanlıştı... nasıl alacağım ben senin gönlünü... yüzüme bile bakmazsın ki... ben ne dersem diyeyim çektiğin acıyı dindiremem artık... senin gözün beni görmez çünkü... zamanıda çekemem ki geriye... ne desem anlamsız gelir sana... acı içinde yanarken sen birde ben üstüne acı ekledim resmen... pişmanım desem affetmezsin... Allah aşkına nolur söyle ben artık tükendim elimden birşey gelmiyor... =(