dün 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile.
espri adı altında ima ettiklerini de anladım.
ama bu iş imkansız ona bunu yapamam biliyorum.
keşke başka bi zamanda çıksaydın karşıma ya da hiç çıkmasaydın benimle tanışmak için bu kadar çabalamasaydın.
üzgünüm sadece içimde yaşayacağım bazı duyguları ama bunu ona yapamam.
Keşke olmesen. Lanet kanser keşke hiç gelmemiş gibi terk etse bedenini. "Ben ölümden korkmuyorum" diyorsun da ben ölmenden korkuyorum. Barı hemen ölme olur mu. Hiç hazir değilim ben. Lütfen hemen ölme. Bak daha oğlum büyüyecek. Ben ona birlikte gittiğimiz tatilleri anlatmak istemiyorum. Ben oğlumun da dahil olduğu tatillere birlikte gidelim istiyorum. Zaten bu dünyada çok fazla iyi insan yok. Sen de olursen geriye ne kalacak ki. Ölme hemen lutfen. Ben iyi değilim zaten. Biliyorsun ne zaman iyi olmasam alır valizimi gelirdim yanına. İkinci yuvamdi senin evin. Haftalarca beni iyileştirmeye calisirdin. Sen gidersen benim gidecek yerim kalmaz ki. Barı oğlum büyüyene kadar gitme. Zaman dileniyorum yaradandan. Biraz daha zaman.
nasıl oluyor da hastaneden bu kadar çok izin alabiliyorsun?
bir şeyler ters. yalanlar diz boyu. ve hala bu kadar karmaşanın arasında bana mesaj atıyorsun.
git artık git! ben bitirdim seni! 1 haftadır yazdığın hiçbir şeye cevap vermiyorsam kararlı olduğumu anla.
eskisi gibi değilim artık. vazgeçtim!
geçen hafta bugün sana bitti demiştim son öpücüklerimi boynuna, ellerine, dudaklarına kondururken.
inanmamıştın. şimdi gör bak bakalım beni çözebilmiş misin zannettiğin gibi.
Saçlarının dalgası değil beni sana aşık eden
Hani o rüzgarla salınan geceden siyah saçların
Hayır değil beni sana aşık eden bu
Belki gözlerinin karası
Belki o alaycı gülümsemen yüzünün tam ortasında
Bir de o kadar incesin ki
Bir estetik var sigarayı dahi tutmanda
Sigaranı sıkıştırdığın uzun parmakların
Bir de içine sertçe çekişin
Bana dokunan bu da değil
Ama seni ben hep böyle anlatırım.
Seni tanımıyorum ama bugünkü iltifatların için teşekkür ederim teyzecim :)
Etrafta duyulacak kadar bağırarak söylemeseydin daha iyiydi :)
Sende çok güzelsin ve en önemlisi kalbin güzel
seviyorum işte... yok ki ötesi seviyorum seni... çok seviyorum hemde... aklının alamayacağı kadar çok seviyorum... tamam şu an bana öfkelisin bu yüzden susuyorsun biliyorum... yinede seviyorum işte... ne yaparsan yap bana seni seviyorum ben... böyle sevgim kalbimden taşıyor sanki... seni sevmek yokluğunu yaşamak bile güzel... yokluğun bile sen olduğun için var aşkım...
seni sevmediğimi biliyorum aslında.
ama beni sevişini, kırmayışını seviyorum.
çok büyük saygım var bana olan sevgine.
senden ayrılamam çünkü senin gibisini bir daha bulamayacağımı biliyorum.
çevremdeki herkes seni benden çok seviyor biliyor musun?
geçen hafta ayrılık lafı geçince bile nasıl üzüldün.
ya bide çocuk gibi üzülüyosun.
hemen mavi gözlerin kızarmaya başlıyo dudakların büzülüyor.
kıyamıyorum hiç o hallerine.
evet sana aşık değilim belki ölüp bitmiyorum da ama bana duyduğun sevgiye çok büyük sevgim ve saygım var.
beni sevişini seviyorum adam.