Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkuyorum yine.
arkadaşımın öngörüleri doğru çıkmasın nolur.
iyi şeyler hissetmiyorum.

ver şu muvafakatımı sende kurtul bende kurtulayım.yoksa baskıya devam başkan yapacak bişi yok ya sen kazanacaksın ya ben.

Bir kerede beni anlamayı dene. Görmüyo musun ne kadar sancılı günler geçiriyorum..

ne kadarda merhametsiz olursan ol sevdiğine yenilirsin bunu unutma balım bu gün bana harika bir gün yaşattın... seviyorsun iştee seviyorsun sendeebunca zaman geçmiş aradan hala bir gram bile unutmamışsın... bende unutmadım ki ilk aşkım senikimseleri koyamam yerine... ne kadarda öfkelisin öyle bana karşı... öfken sevginden kaynaklı... insan sevdiğine gücenir bu kadar... ama o ilk adımı attın ya benden mutlusu yok şimdi bee

Çok yorgunum çoook bedenim ayrı yorgun ruhum ayrı...
Keşke diyorum keşke sen beni ben de seni hiiiç birakmasaydık seni çoook özlüyorum
Eskisi kadar içim yanmiyor seni düşündüğümde canım artik acımıyor eskisi gibi
Senin yokluğuna alıştım ne garip değilmi yokluğuna alıştım demek
İnan bunu söylemek bile canımı atcıyor ya neyse...
Peki sen alıştın mi bensizlige...
Keşke burda yanımda olsaydı dedin mi hiç
Sahi biz ayrılalı ne kadar oldu peki bır daha birbirimizi ne zaman görecegiz sana ne zaman sıkı sıkı sarılacagım seni son kez görmek nasip olcak mı bilmiyorum ama tek bildiğim bırsey var
SENSİZ YAŞAMAK ÇOOK ZOR ANNE...

Az kaldı be, tüm dertlerim bitmese de bütün dertlerimi benimle paylaşıp her daim yanıbaşımda olacaksın
İyiki varsın

sorumsuzun önde gidenisin işte

Dün o bildirimi gördüm ya diğer her şey önemsiz geldi bana. Onca şeye rağmen, başkasıyla evlilik arefesinde olmana rağmen beni unutmamışsın. Unutmandan ölesiye korkmuştum oysa. Merak etmiş olman bile beni mutlu etti. Çok merak ediyordum acaba bakıyor musun dayanamayıp diye Allah'ım karşıma çıkardı bir şekilde. Ne olursa olsun birbirimiz için başkaydık biz. Yazık ettin hem kendine hem bana. Bir daha olmaz artık umudumu bitirdim çünkü. Yaptığın onca şeye rağmen seni ve beni üzmüş olan herkesi affettim ben.

O gun o kızı çalışkan diye övdüğünde nasıl ona imrendim onun gibi senin ovgunu kazanmayi nasil isterdim

Benim dunyalik en butuk korkum senin gozunden dusmek

o güçlü kuvvetli kimseyi eyvallahı olmayan görüntünün altında kırılgan,hassas, yaramaz bir erkek çocuğu gördüm ben. Nasıl üzebilirim seni? Nasıl arkamı dönüp gidebilirim? Ah öyle çok seviyorum ki seni. Senle huzur buluyorum. Ama sen her zaman daha azını bilmelisin. Korkuyorum çünkü. Önce ki gibi olmasından korkuyorum.

Annem.. meleğim.. benim tek sevenim.. huzurum.. cennet kapım.. sensiz 44. Günüm. Çok özlüyorum be annem. Çok özlüyorum seni. Keşke beni bizi bırakıp gitmeseydin.. sensiz anlamsız oldum ben.. sensiz yarım kaldım.. sen Allah'ın sana sunduğu o sonsuz güzellikteki yeri seçin. . O hastanede dinlediğim şarkıyı annem şarkısını ne zaman dinlesem sanki yanımdasın, sanki seni hissediyorum.. sen dünyanın en mükemmel annesisin benim hafızamda hep öyle kalacaksın.. seni çok özlüyor ve cok seviyorum.. cennet bahçelerinde buluşmak üzere annem. Can yarım ANNEM..

ah yarim bazı dönmeler sıkıntılı geçebiliyor senin de ifade ettiğin gibi ama biliyorum ki zamanla geçecek inşaallah..

inşaallah beni daha çok anlar daha çokhislerime tercüman olursun

malum hormonlar tavan

Bakmalara doyamadığım, uyurken nefesini yokladığım, kimsenin şakayla bile olsa sana muhalefetine bile tahammül edemediğim, benim gül gibi kokan gül annem;
Okur musun bilmem bu satırları.Gittiğinden beri sana ulaşmanın yollarını arıyorum.Her sabah gözümü açtığımda yokluğunun kaçıncı gününde olduğumu hatırlayarak başlıyorum güne. Ahhh o keskin acı.Gözünü açar açmaz yapışan yakana o keskin acı...Hiç değişmedi biliyorsun, gittiğinden günden beri her gün soluk soluğa koşturuyorum kabrine.Dualar, yalvarışlar, yakarışlar...Bir kere görebilmek için neler vermezdim, son bir kere.bu kadar hayranı olduğum, üzmekten kırmaktan hep sakındığım annemi bir kerecik görmek istiyorum ya.Sen görüyorsun ama değil mi? Sana olan hayranlığımı biliyordun değil mi? Ben senden çok razıydım annem, inşallah sende Rabbimin razı olduğu kulları arasındasındır.bin kere, yüzbin kere, milyon kere sevdiğim annem seni çok fazla özledim...

Her şey bu kadar yolundayken illa bir zorluk yaşamak zorundaydık sanırım
Her şeyin bu kadar güzel olması çok ütopikti herhalde
Sınavımız bu mu bizim acaba?
Siz çok güzel bir ikilisiniz ama ben bir sıkıntı vereyim bakalım ne olacak mı dedi acaba Rabbim?
Hikmetinden sual olunmaz tabi
Bildiğim tek şey var ki sen her zaman benim 'iyi ki'm oldun
Ve yine biliyorum ki biz senle el ele her zorluğun üstesinden geliriz
Sadece yıpranmayalım çok.. tek istediğim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…