Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüreğim dağlandı,başınız sağ olsun...Anne özlemi çok başka bir şey.

Yüreğim dağlandı,başınız sağ olsun...Anne özlemi çok başka bir şey.
Çok Sağolun. Çok çok başka, böyle bir acı yok.Allah kimseye yaşatmasın dşyeceğim ama ölüm girmeyen ev olmuyor, ama en azından Allah sıralı ölüm versin diye dua edebilirim herkes için, henüz anneannem yaşarken bilmiyorum annemin gidişi bana çok zor geldi..

Haklısınız Benim de şu hayattaki en büyük korkularımdan biridir annemi kaybetmek...Kaç yaşındaydı,bir sağlık sorunu mu vardı acaba?

Haklısınız Benim de şu hayattaki en büyük korkularımdan biridir annemi kaybetmek...Kaç yaşındaydı,bir sağlık sorunu mu vardı acaba?
hiç bir sağlık problemi yoktu. 52 yaşındaydı. Çalışıyordu, oturup kahve içerken başı sağ tarafına düştü.Tek olan bildiğim bu.Ne otopsisiden aksi bir durum çıktı, ne de bir derdimiz vardı.Sessiz sedasız kimseye bir şey demeden gitti.

Annemle yaşıtlarmış inanamadım nasıl birden bire gidebildi? kalbi mi durmuş birden,çok korkunç...

Annemle yaşıtlarmış inanamadım nasıl birden bire gidebildi? kalbi mi durmuş birden,çok korkunç...
yani kalbi yetmemiş.Takdiri ilahi diyorlar sanırım bu duruma.Güzel bir ölüm diyorlar bir de, ahhh kalana sorsunlar bir de güzelliğini.O şoku, o acıyı.

yani kalbi yetmemiş.Takdiri ilahi diyorlar sanırım bu duruma.Güzel bir ölüm diyorlar bir de, ahhh kalana sorsunlar bir de güzelliğini.O şoku, o acıyı.
Başınız sağ olsun yeniden çok genç bir yaşta gitmiş,anneanneniz de çok üzülmüştür,evlat acısı sonuçta.ne denilebilinir ki...Hiçbirimizin garantisi yok sonuçta

Dost olarak bile istemiyorum seni artık hayatımda iki yüzlünün tekiymişsin meğerse. ne halt olduğunu mübarek cuma akşamı öğrendim ya Rabbime şükürler olsun

Allah kimseyi sonradan görme yapmasın.En büyük örneğide sensin.Her aldığının fiyatını bana söylemekten bana göstermekten vazgeç.

Bnm döktüğüm göz yaşı kadar gözyaşı döksün kızınız da bnm çektiğim sizin çektirdiğiniz gibi çektirsinler ona da oda çeksin bnm yaşadıklarımı yaşasın İNŞALLAH

Ben git dedim ama sen dilimdi sana git diyen kalbim değil. haftaya bugün buradasın ama ben seni göremeyeceğim

Çok özlüyorum seni. Seni sevmeyi özlüyorum. Allah'ın cezası... Hiç canın acımıyor mu? Hiç özlemiyor musun sen de? Hiç mi hatrım yoktu. Çok kırgınım sana... Kırgınlıklarım deniz derya... Ama 'gel' desen, 'özledim' desen biraz da olsa döneceğim sana...

Bazen kendimi ölü gibi hissediyorum. Sanki yaşamıyorum ve nedensiz nefes alıyor gibiyim. Şüpheleniyorum kendimden, acaba öldüm de mevzuyu çaktıran mı yok bana? Yaşamasam bile gerçekten yaşadığımı gösterecek bir kanıt bulamıyorum zulamda. Sanki her şey, yaşadığım her şey yaşamadığıma sebep gibi. Sonra mırıldanıyorum kendi kendime, sigarayı çekiyorum ciğerlerime, kendimi hissetmiyorum sanırım. Öldüm ama gömülmeyi unutmuşum gibi. Kendime sorular sormadan edemiyorum. Öfkeli gibiyim biraz, biraz da korkak, biraz ağlamaklıyım. Sorma neden niçin? Bilmiyorum, bildiğim tek şey iyi olmadığım. Gözlerim hafif karanlık bakıyor etrafa. Şuan kapasam gözlerimi hiçbir şey umrumda olmayacak gibi. Şuan ölsem, gitsem bu evrenden, tekrar uyanacağımı bilme korkusuyla yaşarım. Uyudum, uyandım, uyudum, uyandım, ne fiyakalı, ne kepaze bir yaşam. Bir lağım çukuruna düşmüş fare gibiyim. Çabalıyorum kuyudan kurtulmak için. Başaramıyorum, sonra alışıyor gibiyim bu kuyuda yaşamaya, yaşadığımı sanmaya. Karanlığa, yalnızlığa.. Ve bazen yere atılmış, üstüne basılmış izmarit gibi hissediyorum. Kullanılmış, sömürülmüş ve yere atılmış gibi. Değersiz biri, yerde sürünen ara sıra uçup giden bir izmarit..

Bazen her şeyin bir şaka olduğunu düşünüyorum. Bu evrenin benim için tasarlanmış bir şaka olduğunu düşünüyorum. Sonunda Allah gelip bu şakayı yaptığını açıklayacak ve bu oyunu bozacak gibi. Bu yalana kendimi inandırmaya çalışıyorum. Çünkü inanmam gerek. Yapabileceğim, ruhumu dinlendirebileceğim başka hiçbir yöntem yok çünkü. Ya da ben böyle düşünmek istiyorum. Öyle olması gerekmiş gibi. Günün birinde belki iyi şeyler olur, tüm bataklıklar kurur, Allah iyi insanlarını gönderir yeryüzüne, en önemlisi şu yalnızlıktan, kimsesizlikten kurtarır beni diye ümit ediyorum. Peki diyorum, senin istediğin olsun Allah'ım. Bazen çok şey istiyor gibiyim. Belki de istediğimi sanıyorum olmayan bir şeyden. Ya da terkedip gitmiş birinden. Ve belki de oyun malzemesi olarak kullanılmaya devam ediyorum. Kırgınım Allah'ım, kırgınım yalnızlığım. Bu kırgınlığım, bu yalnızlığım tamir edilebilecek bir türde değil gibi. Veya bir tür bağımlılık gibi, hiç bırakamadığım ya da bırakılamadığım. Bazen çok farklı hissediyorum. Bu bazenler hiç bitmiyor. Bilmiyorsun. Bilmiyorsun işte...

Her gece defalarca uyanıyorum, yanımda mı diye bir çırpıda ona dönüyorum. Evet hep yanımda...
Sonra uyandığında 'nerdeymiş benim aşklarım, günaydın ikisine de... Sizi cok seviyorum' diyor. (Biri karnımda, sabırsızlıkla bekliyoruz)
İçimden binlerce kez şükrediyorum, Allahım sen bana Nasıl iyi, değer, kıymet veren bir eş verdin, şükürler olsun' diyorum.
Bu kadar sevilir mi hiç, bu kadar içten, kalben...
Yaşadığım onca zorluklardan sonra kalbime göre birini verdiği için minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…