Yüreğim dağlandı,başınız sağ olsun...Anne özlemi çok başka bir şey.Bakmalara doyamadığım, uyurken nefesini yokladığım, kimsenin şakayla bile olsa sana muhalefetine bile tahammül edemediğim, benim gül gibi kokan gül annem;
Okur musun bilmem bu satırları.Gittiğinden beri sana ulaşmanın yollarını arıyorum.Her sabah gözümü açtığımda yokluğunun kaçıncı gününde olduğumu hatırlayarak başlıyorum güne. Ahhh o keskin acı.Gözünü açar açmaz yapışan yakana o keskin acı...Hiç değişmedi biliyorsun, gittiğinden günden beri her gün soluk soluğa koşturuyorum kabrine.Dualar, yalvarışlar, yakarışlar...Bir kere görebilmek için neler vermezdim, son bir kere.bu kadar hayranı olduğum, üzmekten kırmaktan hep sakındığım annemi bir kerecik görmek istiyorum ya.Sen görüyorsun ama değil mi? Sana olan hayranlığımı biliyordun değil mi? Ben senden çok razıydım annem, inşallah sende Rabbimin razı olduğu kulları arasındasındır.bin kere, yüzbin kere, milyon kere sevdiğim annem seni çok fazla özledim...
Çok Sağolun. Çok çok başka, böyle bir acı yok.Allah kimseye yaşatmasın dşyeceğim ama ölüm girmeyen ev olmuyor, ama en azından Allah sıralı ölüm versin diye dua edebilirim herkes için, henüz anneannem yaşarken bilmiyorum annemin gidişi bana çok zor geldi..Yüreğim dağlandı,başınız sağ olsun...Anne özlemi çok başka bir şey.
HaklısınızÇok Sağolun. Çok çok başka, böyle bir acı yok.Allah kimseye yaşatmasın dşyeceğim ama ölüm girmeyen ev olmuyor, ama en azından Allah sıralı ölüm versin diye dua edebilirim herkes için, henüz anneannem yaşarken bilmiyorum annemin gidişi bana çok zor geldi..
hiç bir sağlık problemi yoktu. 52 yaşındaydı. Çalışıyordu, oturup kahve içerken başı sağ tarafına düştü.Tek olan bildiğim bu.Ne otopsisiden aksi bir durum çıktı, ne de bir derdimiz vardı.Sessiz sedasız kimseye bir şey demeden gitti.HaklısınızBenim de şu hayattaki en büyük korkularımdan biridir annemi kaybetmek...Kaç yaşındaydı,bir sağlık sorunu mu vardı acaba?
Annemle yaşıtlarmışhiç bir sağlık problemi yoktu. 52 yaşındaydı. Çalışıyordu, oturup kahve içerken başı sağ tarafına düştü.Tek olan bildiğim bu.Ne otopsisiden aksi bir durum çıktı, ne de bir derdimiz vardı.Sessiz sedasız kimseye bir şey demeden gitti.
yani kalbi yetmemiş.Takdiri ilahi diyorlar sanırım bu duruma.Güzel bir ölüm diyorlar bir de, ahhh kalana sorsunlar bir de güzelliğini.O şoku, o acıyı.Annemle yaşıtlarmışinanamadım nasıl birden bire gidebildi? kalbi mi durmuş birden,çok korkunç...
Başınız sağ olsun yenidenyani kalbi yetmemiş.Takdiri ilahi diyorlar sanırım bu duruma.Güzel bir ölüm diyorlar bir de, ahhh kalana sorsunlar bir de güzelliğini.O şoku, o acıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?