Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben seni üzerim.
sen ve ben a ve z gibiyiz zaten.
benden sana yar olmaz kardeş.
uza bakalım.
araya aracı soktun; hayır dedim zaten.
hala ne diye bana mesaj atıyorsun?
illa ters mi yapalım?
hiç uğraşamıcam seninle.

Yahut ben seni susmak için sevmemiştim ki. Bak bahar geldi en güzel çiçeklerini doğanın koynuna salarken ben seni bir bahar sabahı yeniden görebilmek için sevmiştim oysa ki. Ben seni özlemlerin dibine vura vura yeniden geleceğin güne kadar beklemek için sevmiştim. Ben seni bu şehre geldiğinde tamamlanmam için sevmiştim. Ben seni susmak için değil de her şey için sevmiştim oysa ki...

02.05.2016 00.35

tüm bu nişan telaşından kaçmak için sinemaya girdik 2 saat içerisinde 8 kişi aramış ya bizi, diyorum bitsin artık koşturmalar evimize geçelim, kimseye hesap verme derdimiz olmasın, kimse bizi yönlendirmeye çalışmasın. şu 6 ay biran önce bitsin de huzurumuz daim olsun

Farz edelim sen okumayi biliyon ...
Bu sana itirafım ilk başta herşey çok güzel gidiyordu...Ne olduda degiştin bize yapmadığını birakmadın yemegini suyunu aksatmadan veriyorum sen napiyorsun Nankörlük yapıyorsun ne var seni sevmemize izin versen öpmemize izin versen.... ama yok canımızı acıtmayı hobbi edinmissin...Zorla gelip yemek aliyorsun ayagını agzımıza dayayıp agzimizi actiriyorsun vermeyincede saldırıyosun canımız dedik bagrimiza bastik ama yoook hersey zorla olmaz eşin niye yapmiyor öptürüyor terbiyeli yiyo sengibi agzini bir otarafa bir butarafa salamiyor..Ahhh be Şahin K. Oysa elime maydanoz alinca nasil seviniyorsun kanat çırpiyorsun konuşuyorsun saysam bir sürü kötü yönün var dilimi kopariyordun gecen elimi kanatin yanina yaklasinca kendini gercekten sahin sanip üzerime atladin kanatlarını elin gibi kulanıp etimi isirdir ...Canımı yakıyorsun biraz uysal ol sitres sters nereye kadar ...

Ya varya o kadar gıcıksın o kadar inatçısın ki
Ben söylediğim şeyde yüzde yüz haklıyım
Haklısın bi dahakine söylerim demek yerine neden bu ısrar.
Şuan yüzüne bile bakasım yok

Eski Sevgili
Şimdi kim sesleniyorsa sana,kim seviyor ve kim çalıyorsa kapını bir kez daha sev onu.Çünkü ,ben en çok sesini duymuyor ve seni sevmiyorum bu aralar.Herkese açık kapılarım bir sana kapalı ardına kadar.

Ben seni sevdim. Sen hiç hak etmemişsin aslında ama olsun. En çok koyan da ayrılırken pis yüzünü görmek. İnşallah daha kötüsünü görmem de güzel bir sevgi güzel bir anı kalır aklımda. İleride hatırladığımda saygı duyarım sana.

Yine de seni sevmek güzeldi be. Güzel hislerdi.

Şu an döktüğüm gözyaşları biraz senin, biraz düştüğüm durum için. Bu gözyaşlarını sana asla göstermeyeceğim. Sen şimdi artık bir yabancı mı olacaksın? Hayatlarımız ne yönde olacak acaba?

Yalan söylemek lazım, kıvırmak lazım, kurnaz olmak lazım, uyanık olmak lazım. Bende de alt yapı yok işte!
Olması da güzel bir şey değil ya bana göre.. Ama hayat böyleymişş!

Seni sevmeyeni geride bırakmak seveni geride bırakmaktan çok daha kolaydır. Bunu sende gördüm. İçimden bir ses, bu hikayenin sonu bu değil diyor. Eminim öncekilerin düştüğü çelişkilere sen de düşeceksin. Ben sadece yeniden mutlu olmayı bekliyorum, ben güçlüyüm ve beni sevmeyeni ben de geride bırakacağım, artık gelgitlere düşme sırası sende.

Nasıl bu kadar yakabiliyorsun canımı? Artık nefes almak bile işkence gibi geliyor bana. Dayanamıyorum adam. Gücüm tükeniyor. Sen affedene kadar ben tükeniyorum...

baktığım her yerde sen.. attığım adımda.. aldığım nefeste.. nasıl geçecek sensiz günler diye düşündüğümde boğazıma takılan hıçkırıklarım.. bu kadar mı zordu sensizlik? nasıl geçer bu acı? yaşarken ölmüş gibi.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden, çünkü herşeyde sen.. çok yoruldum çoook

Vay be tam 1 yıl 1 gündür evliyiz inanılır gibi değil nasıl da çabuk geçmiş zaman

Ama bu kadar çabuk geçmesin zira seninle bir ömür bile yetmez bana her saniye yan yana olsak da yine de yetmez yine de doyamam sana doyamıyorum sana doyamıyorumm

Sevgiliyken, nişanlıyken böyle değildik evlilik bize çok çok yaradı her gün de dile getiriyoruz vay be evlilik bize nasıl da yaradı diye Rabbimize çok şükür

Allahımm nazarlardan saklasın
Evladımıza da sağsağlim kavuştursun (Âmin)

Çocuklu hayatımız da mutlu mesut olur inşaAllah

Bir insanin kalbi bu kadar parcalanir. Cok canım yanıyor artik. Ben sustukca sen mutluyum sanıyorsun ama ben belki anlarsın diye susuyorum.

Tekerleğin patlasın da yolda kal hızlı hızlı bi yere yetişeme emi !

Canım, bitanem seninle evliliğimizin 5 yılını devirdik acısıyla, tatlısıyla, inişiyle, çıkışıyla. Allahım herkese sen gibi bir eş nasip etsin. Rabbimden tek dileğim sana 'baba' banada 'ana' olmayı nasip etsin...inşallah bayramlarda bizimde elimizi öpen, hediyelerle sevindireceğimiz evlatlarımız olur...

Off off nolurdu ki sende beni sevseydin. Zaten beni seviyor musun sevmiyor musun anlamıyorum. Sevsen arar sorardin. Sevmesen böyle davranmazdin. Acaba gerçekten dedikleri gibi sadece mesleğime mi baktin. Hiç mi gözünde degerim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…