Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam acı çektin anladık o kadarını! ben çekmedim mi peki acı? üstelik sebep senken nasıl oluyorda tek suçlu ben gösteriliyorum şu anadam tek haksız ben değilim bi bak kendine çıldıracağım artık senle uğraşırkenhayattan soğuttun beni be nereden sevdim seni bençok yoruldum gerçekten çok yoruldumsana laf anlatmak ne zormuşsevdiğini bilmesem bu kadar uğraşmazdım belkide ama sen gel bi ben sana sorarım bu günlerin hesabını

şu an gerçekten bana ne kadar acı çektirdiğini bilsen 2,5 yıldır yaptıklarını yapar mıydın acaba
böylesine bizi bitirir miydin

En sonunda kapina not astim umarim dikkate alirsin ust komsu

Bazen sabah9da bazen de sabah ezaniyla elektrik supurgesi acip evi supurmeye basliyorsun hi dusunuyor musun herkes senin gibi o saatlerde mi kalkiyor? Sence saat biraz erken degil mi? O kadar gurultu yapmayi nasil basariyorsun?

O kadar berbat bir gece gecirdim ki sabah 5te anca uyudum ve artik hamileligimin bu son haftalarinda uykuya coook ihtiyacim var

Sen ev hanimisin saatler cuvala mi girdi de sabahin korunde supurgeye basliyorsun?

Zaten cocuklarin da apartman icinde ve asansorde sigara iciyor her yere not birakacagim artik sigara icmeyin diye

Bebek gelecek bu apartmana Allah izin verirse, asansorde sizin ictiginiz sigaralar yuzunden durulmuyor

Ya azcik apartmanda nasil yasanir onu ogrenin de oyle oturun apartmanda yaw

çok özlüyorumm bakışını.. gülüşünü.. ellerini.. kokunu çok yoruldum be adam çoook en çokta şu an ayrı kalmamızın nedeni benim olmam yüzünden bi geçiyor sanki tüm acılarım, bi bakıyorum her yerde sen yardım et Rabbim hayra ulaştır...

Sabrediyorum... Dayanamayacak noktaya gelsemde... Ve sana sonuna dek hak veriyorum... Ben bunu hakettim...

iyi ki dün aklımdan bebeksi ve baldan tatlı tenin ve olağanüstü kokun geçerken sana mesaj atmamışım.
bugün bunu düşünüp düşünüp mutlu oldum.
anlık yaşadığım duygu seline kapılıp hislerimi yazsaydım kendimden nefret edecektim sonrasında.

sessizliğe devam edicem.

ne inat varmış be sendedehani inadın yoktu senin? yalancı ben inatçıyım dediğimde sende ben inattan hoşlanmam demiştin hee tabii tabii hee hiç hoşlanmazmışınhayattan soğudum yeminle aşkım yadelirmemede ramak kaldı

Bugunlerin hesabi sorulur demedi demeee ah be adam seni ozlemek seni beklemekte guzel seninn tarafindaann sevildigimii bilmekk helee herseyden guzel

duvar gibisin aynı!
ne dersem diyeyim işlemiyor sana
beni çok yoruyorsun kendinde orada yoruluyorsun
bırak inadı özlemi taşıyamıyoruz artık anla ne olur
bize faydası yok geçmişin gel geleceğe odaklanalım sevdiğim...

ödül gibi bir şeysin sen insana kızım ben seni anlatmaya bi başlasam saatlerimi alır gibime geliyor
sana kızmayı seviyorum sana trip atmayı seviyorum seni kıskanmayı seviyorumm senle kavga etmeyi seviyorum uyuzluklarını seviyorum huysuzluklarını seviyorum senle olan her şeyi çok seviyorum dostum ben senleyken benim aslında senleyken rahatım senleyken çok çılgın ve deliyim insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden birisin hep benimle kal seni seviyorum çok seviyorum öyle dilde değil yürekten seviyorum

Can parçası, güzel oğlum.. Dün teyzelerinden biri dedi ki, İbrahim'in var cennette seni bekliyo.. İçim bir garip oldu annem.. Sana adınla hiç seslenmedim... İbrahim... Benim melek oğlum...Güzeller güzelim.. Hayat bazen anneni çok zorluyo özellikle bu ay... Mayıs... Hiç gelmesin istedim, nasıl geçicek dedim, vaktinde doğsaydın... Sana kavuşmamın ayı olacaktı... Ama olmadı yavrum... Rabbim böyle uygun gördü, senin yerin cennette saklıymış... Biz bilemedik... Sen en başından gitmek için gelmişsin annene... Beşinci ayın içindeyiz annem, sensizliğin 5. ayı... Ve en zor ayı... Çünkü doğacağın aydı... Karşıma bebekler çıkıyo oğlum, bana gülümsüyolar... Acaba ne düşünüyolar bana gülümserken... İçlerinden ne geçiyo, "senin oğlun melek biz biliyoruz" diyolardır belki... Kim bilir... Dayanmak annem o kadar zor ki! Kardeşini bekliyoruz, bilmiyorum ne zaman gelir... Senin gelişindeki hislerim olur mu "o" geldiğinde, hiç bilmiyorum... İçim acılar nehri... Ve hiç durmadan her gün akıyor... Gözyaşlarım 1 gün bile durmadı annem, senin için her gece ağladım.. Sen üzülme, sen kırılma, sen hep umutla bekle annem beni... Sen orada en güvenilir yerdesin... Cennetin bir köşesinde beni beklemektesin... Can oğlum... Annenin kalbi seninle.. En yakın zamanda mezarına tekrar geleceğim... Güller getireceğim, senin gibi mis kokarlar... Senin gibi annem senin gibi. .

Yürekle savaşmak bu hayattaki en büyük savaşlardan biri. Bu savaşı kazanamazsın yok yere yıpratma kendini.

"Stigma"ymış, sensin stigma, bilmem ne yapsın sana stigma. Önce sen insanlarla nasıl konuşulacağını öğren sonra doktor olursun zaten ama insan olamazsın. Beni taklit ettin ya o çemçük ağzınla, suratına iki tane vurmadığıma çok pişmanım. Gerizekalı git zekanı geliştir, kullan da bir işe yarasın. Kullanmamaktan paslanmış. Karşıma çıkarsan bir gün saçını başını yolmaya kararlıyım. Aşağısın.. İnşallah bir gün karşıma çıkarsın.

Nasil savundun beni oyle ben seni cok seviyorum bosa demiyorum Rabbimin hediyesi diye (๑^ں^๑)

sana gıcık oluyorum görünce saçını başını yolasım geliyor ama sen bunları bilmiyorsun ve hiçbir zaman bilmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…