Can parçası, güzel oğlum.. Dün teyzelerinden biri dedi ki, İbrahim'in var cennette seni bekliyo.. İçim bir garip oldu annem.. Sana adınla hiç seslenmedim... İbrahim... Benim melek oğlum...Güzeller güzelim.. Hayat bazen anneni çok zorluyo özellikle bu ay... Mayıs... Hiç gelmesin istedim, nasıl geçicek dedim, vaktinde doğsaydın... Sana kavuşmamın ayı olacaktı... Ama olmadı yavrum... Rabbim böyle uygun gördü, senin yerin cennette saklıymış... Biz bilemedik... Sen en başından gitmek için gelmişsin annene... Beşinci ayın içindeyiz annem, sensizliğin 5. ayı... Ve en zor ayı... Çünkü doğacağın aydı... Karşıma bebekler çıkıyo oğlum, bana gülümsüyolar... Acaba ne düşünüyolar bana gülümserken... İçlerinden ne geçiyo, "senin oğlun melek biz biliyoruz" diyolardır belki... Kim bilir... Dayanmak annem o kadar zor ki! Kardeşini bekliyoruz, bilmiyorum ne zaman gelir... Senin gelişindeki hislerim olur mu "o" geldiğinde, hiç bilmiyorum... İçim acılar nehri... Ve hiç durmadan her gün akıyor... Gözyaşlarım 1 gün bile durmadı annem, senin için her gece ağladım.. Sen üzülme, sen kırılma, sen hep umutla bekle annem beni... Sen orada en güvenilir yerdesin... Cennetin bir köşesinde beni beklemektesin... Can oğlum... Annenin kalbi seninle.. En yakın zamanda mezarına tekrar geleceğim... Güller getireceğim, senin gibi mis kokarlar... Senin gibi annem senin gibi. .