Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hani "Şehit annelerinin anneler günü kutlu olsun." yazıyorsunuz ya bir de o kadıncağızların evlatlarının tabutları başındaki fotoları yayınlıyorsunuz ya oraya buraya, yüreği yanık annelerin herhangi bir şeyi kutladığını mı zannediyorsunuz? Sizin bu acıdan zerre kadar haberiniz yok anca derdiniz sosyal medyada like almak. Neyini kutlasın bugünün o analar?

Benim annem gibi yüreği yanık annelerin "anneler günün kutlu olsuuuuuuun" cümlesine ne kadar üzüldüklerini tahmin edemiyor musunuz?

Dün gece bana şakayla karısık tembel dedi... Evlendıgımızden bu yana bi tatlı sozunu duymadım. Benı hıc haketmedıgini haykırmak isterdim yuzune...

Maşallah...

Çok oldu sana yazıp yazıp sildiğim. Binlerce satır birikti içimde. Seni anlatmaya yetecek ne kağıt ne de kalem biliyorum. Gittiğinden beri yazıyorum sevgilim. Sürekli yazıyorum kalbime, kanata kanata, canımın acımasına rağmen aklıma yazıyorum seni. Peki ya şuan kim okuyor seni, kim ezberliyor benim yazdığım şiiri, benim yazdığım seni? Hiç mi bitmedi o şiir? Hiç mi altına adımı yazmadın? Hiç mi adımı okuyunca için burulmadı? Ben alıştım aslında. He alıştım dediysem de yanlış anlama, canımın acımasına, üzülmeye. Hissizleştim sevgilim. Senden sonra çok duygusuz birisi oldum ben. İnanıyorum bir gün döneceksin. Döndüğünde beni değil kendini bulacaksın, seni yazdığım zamanları bulacaksın. Sensizlik nedir o gün anlayacaksın.

benim güzeller güzeli annem.
seni öyle çok özledim ki.
1,5 aya kadar kavuşmuş olucaz inşallah.
sen benim her şeyimsin. biricik aşkımsın.
mis kokulu meleğimsin, bebeğimsin.
bi gelsem de İstanbul'uma. yine beraber alışverişlere çıksak.
kahve içsek, muhabbet etsek, sarılsak.
en çok bunları yapmayı özledim seninle. =) sabırsızlıkla tatili bekliyorum.

Özür dilerim... Haketmedin belki ama yapmış bulundum, kaçmış bulundum. . .

Ballicoreeem uyu hadi artık poncik olucak yoksa Badem gözlerin.

sevgilim çok pişmanım keşke yanımda olsa nda o ela gözlerinden öpsem yüreğinden öpsem seni affet beni bebeğim sen olmayınca uyuyamıyorum hadi gel sıkıca sarıl bana seni seviyorum sevgilim nolur unutma beni o kadar kolay çıkarma yüreğinden

Şimdi ben bir uçurumun dibinde gibiyim.. Oysaki 3 sene önce ne de güzel başlamıştı herşey.. Çok zorluklar görmüştük ama sevgimiz hepsini yenmişti..Hele kızımızı kucağımıza aldığımızda.. Ama o 3 sene benden o kadar şey aldı götürdü ki,artık devam edemiyorum .. Çok yoruldum ! Sensiz bir hayattan korkuyorum evet ama senle olan bir hayattan da korkuyorum !
Hani hep diyorsun ya "Arzu çok kilo aldın biraz dikkat et !" çünkü mutsuzum .. Seni düşünmeyi bırakıp kafamı bir kaldırdım ki ; herkesi kırmışım sen mutlu ol diye .. Kendim sinir hastası olmuşum .. Mutsuz kadınlara hiç baktın mı hep kilolu .. Ama ben sana bunu söylediğimde bile neden mutsuz olduğumu düşünmeyip bahane arama diyordun .. Deli dolu hallerimi özledim ben.. Ailemle zaman geçirmeyi özledim.. Gitmek çok zor ama kalmakta ölüm gibi .. Kendi kendimi bu sevgi uçurumdan itmeliyim,25 yaş çok genç .. Daha yaşanacak bir ömrüm daha var kızımla birlikte !
Hoşçakal
(Tabi sen şu an beni umursamıyorsun bile .. )

Seni kaybetmeyi asla istemezdim ama senden vazgecmem icin elinden geleni yaptin, simdi seni heryerden sildigim icin hic sasirma olurmu?

Özledim seni deli gibi. en son görüşmemizin üstünden 15 gün geçti ve kokun halen burnumda

Seni seviyordum aslinda lakin artik aliskanliktan oteye gitmiyor seni sevme eylemim. Farksizlastin diger insanlardan. Bi ozelligin yok artik. Sadece cevap olsun diye "bende seni seviyorum" deyip gecistiriyorum. Ki o bile istemsizce.
Keske hayatima girmeseydin. Hem benim hemde karnimda ki sabinin basini yakmasaydin.
Yahut ailenin evladi olarak kalip onlarla yasasaydin.
Ailenden nefret ediyor, senden de gitgide uzaklasiyorum.

Ne zaman bu eve adapte olacaksın.Görmüyo musun ne kadar yalnızım

Sayın çok bilmiş kadın senden nefret ediyorum
Bi insan bu kadar gıcık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…