Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeee yooo acımıyorki kalbim yakamazssın canımı sütten dilim yandı yoğurdu üfeyerek yiyom ben koçum

Ben sana kardeş olmak için elimden geleni yaptım,senin insan kullanacak kadar aciz olduğunu görmeden..Bu saatten sonra benim için yoksun

çooooooooooookkkk özledim. öyle böyle değil. : (
dayanmak güç oluyor bazen.
dokunmak istiyorum sana yeniden.
yine seninle uyumak istiyorum.
yine öpüp koklamak istiyorum.
bu kadar özel anları paylaştıktan sonra uzak durmak ne zor şeymiş.
bunların aklımdan çıkması için kim bilir kaç hafta gerekecek.
hafta dedim de ay, yıl olmaz inşallah.
iyimser bakıyorum şu an.

104 tane okuyacak emaili olup, nerden baslayacagini bilemeden, ve bu durumdan skilmis olup, kendini kadinlar kulubune atan ben'den herkese selamlar

Kızgın mısın bana..
Seni unuttuğumu mu düşünüyorsun can suyumm...
Yanlış düşünüyorsun bitanem ben seni hiç unutur muyum?
Rabbim seni bana unutturmasin diye hergün her an duamdasin.
Veee çok çok azzz kaldı yaşama sevincim seni aramama..
Bitecek hasret özlem...
Yaradan'ım nasip etsin inşallah konuşmayı...
Biraz daha sabır Cancazim biraz daha sabır....
Vuslata az kaldı.

Bazen seni cocuk gibi seyrediyorum... bakisini gulusunu sesini ellerinin yuzume sicacik dokunusunu kokunu hissetmek.. bunlar dunyadaki en pahali servetten daha kiymetli. Oyleki icime sigmiyorsun. Uykularima yetmiorsun gunduz baktigim yer seni animsatirken gece olsun istemiyorum :) en mutlu olduum sey sana sarilmak o an kollarinda kaybolmak.. seni hayatima es diye veren Rabbime sukurler olsun seni cok seviyorum iyiki varsin hayat arkadasim sabrim bu dunyami susledigin gibi insaallah AHIRETIM ♥ derdim kocama

çok sert yazmışım.
özlemekten deli olduğum adama yazmışım bi de.
ama yazarken farkında bile olmamışım.
iyi oldu bence.
her şeyi şiddetli yaşadık.
cevabım da buna uygun şiddette olsun.
yapacak bir şey yok.

ikimizde bilmiyorduk bu hallere düşeceğimizi... herşey çünkü o kadar güzel yürüyordu ki kimin aklına gelir ki... geçmişe dönüp baktığımda içim çok acıyor... o ne güzel aşktı öyle adam... ben hayatımda ilk kez aşık oldum... bu aşkın sonum olacağını bilemezdim... sen benim ilk aşkım ilk heyecanım ilk erkeğimsin... herşeyin ilkleri seninle yaşandı... ama herşey yarım yamalak yaşandı... biz seninle herşeyi yaşayamadık... doya doya sarılamadık... doya doya gözlerimizin içine bakamadık... yarım kaldık biz seninle şimdi... şiir misali ruhumu okşayan sesinden mahrum kaldım ben şimdi... seni her dakika her an her gün sesini duyanları nasıl kıskandığımı bir bilsen... onlar belkide istemiyor duymak dahi... ama ben aşkım ben nasıl çıldırıyorum birazcık duymak için... bir saniye bile duysam dünyalar benim olurdu... aylar oldu adam... ben bu yükü taşıyamıyorum artık... yokluğun cehennem azabı yaşatıyor insana... ben senden bu kadar uzakta yaşamaktan yoruldum... neden ya neden seni haketmeyenler senin çevrendeyken ben bu denli uzağım?

Sen nasil bir insansin? cocuklarina sahib cikamadin cocuklarini hic dusunmuyorsun, umursamiyorsun onlarin dogum gunlarini hatirlamiyorsun sen nasil bir annesin oyle? onlara bakmak istamiyorsan nedan dogurdun???? cocuklarina hep yalanla kandiriyorsun onlar ne kadar uzuldigini biliyormusun? madem cocuklarini birakib kactin kendin bakmak istemiyorsun cocuklarina bakanlara tesekkur etmek yerine zarar vermeye calisiyorsun sen ıgrenc kadinsin

canım kaynanacağım, iyi ki sevgilimi ev işi yapan bir adam olarak yetiştiriyorsun. işten geldiği gibi eline bez verip de duvarları sildirmek, kendi çamaşırlarını yıkatmak, bulaşık makinesini doldurup boşalttırmak gibi meziyetleri olan bir sevgilim var senin sayende, teşekkür ederim

Allahindan bulacaksin.
Cok zaman gecmeyecek.
O bayildigin kadin da yaninda olmayacak sen geberirken. Can cekise cekise tepine tepine gebereceksin.
Bana vurdugun ellerin kirilacak.
Dagittigin evim gibi kirdigin doktugun esyalarim gibi evin basina yikilacak.
Bozdugun huzurum gibi huzurun bozulacak.
Kacirdigin uykularim gibi uykularin kacacak.
Etrafinda hic kimse kalmayacak surune surune can vereceksin.
Bosayacaksinnnnnnn bu kadiniiiiiii diye cigliklar attin ya evimde, asil o cok sevdigin bayildigin gelinin bosanacak. Bin senedir aldattigi yuz senedir yatagini ayirdigi kocasi bosayacak onu. Senin arkadasinin kiziyla yatiyor bin senedir. Yikilacaksin..
Geberdigin gun icim soguyacak.
O.pu dedin ya bana onu da odeyeceksin!
Hepsini odeyeceksin!
Her seyi odeyeceksin!
Yaslanacaksin. O cok guvendigin gencligin kalmayacak cok bilmis dilin susacak. Etrafinda bir bardak su verenin olmayacak. Babanin, annenin, kayinvalidenin, kayinpederinin sensiz oldugu gibi sen de yalniz oleceksin! Hani küsüvermissin ya.. Herkes de sana küsüverecek.
Tepine tepine can vereceksin. Seni toprak bile kabul etmeyecek!
Ve insallah benim gozlerim gorecek ve insallah kapima geleceksin. Hani ben senin kapinda yatmisim cantamla gelmisim ya senin evine, sen de benim evime geleceksin.
Azginliginin sonucunu yalnizliginla odeyeceksin!!!

Her günü akşam ediyoruz farkındamısın? Biz iyi değiliz. Birbirimize ihtiyacımız var! Birbirimize ihtiyacımız varken bu kadar sorunla boğuşurken neden biz bir arada değiliz? Safsın sen diyorlar bana! Aşkım bana saf diyorlar! Hala onu bekliyorsun o gününü gün ediyor diyorlar! Bilmiyorlar ki sen ne haldesin. Bilmiyorlar ki iyi değilsin. Ezbere ağzı olan konuşuyor. Ama dokunuyor be adam. Çok dokunuyor gerçek olmasa bile insanların gözünde böyle görünmek çok dokunuyor. Sevmenin ne demek olduğunu bilmedikleri için mi bu denli incitiyorlar dersin? Ayrıldıktan sonra unutmak gerçekten sevmeyenlere kalmış bi olay biz senle sözde sevmedikki yürekten sevdik birbirimizi! Ama bu konuşanlar bir gün dediklerine utanacaklar bebeğim. O gün yüzüme bakamayacaklar. Kimsenin dediği umrumda değil. Boş insanların boş laflarını umursamam bilirsin. Tek umursadığım sensin. Ela gözlerin. Tatlı sözlerin. Yeter artık hasretlik canıma yetti benim. Bırak inadı sende. Ben savaşmaktan yoruldum...

adi pisliğin gamzısın vicdansızın tekisin.. O kuş beyninden neler geçerek bana bunları yaşattın bilmem ama mislini yaşamanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…