Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Icin nasil rahat senin, bana bunca sey yasattiktan sonra.
Kafani o yastiga rahat nasil koyuyosun.
Ustelik daha bi baskasina sevdigim diyosun.
Yillar once bunu dusunurduk hatirliyo musun. Ilerde ya evlenemezsek bi baskasina nasil seviyorum deriz diye. Ben bi baskasina bakamazken bile hala sen bi baskasina sevgilim diyosun.
Ayrilali daha 1 ay olmusken.
Nasil bir insanmissin sen nasil taniyamamisim seni ..
Sen benden 6 yilimi aldin ne yapsam gelmez o yillar geri bana ..
Sana soyliyecek soz bile bulamiyorum cogu zaman.
Ben sana bu kadar sadikken, senin icin herkesi ezip gecmisken nasil aldattin beni.
Benden baskasini sevemezdin ya hani senle ayri olsak bile biri beni uzse onu yasatmazdiydin ya. Bu hayatta beni en cok sen uzdun.
Seni Allah'a havale ediyorum ..
Sen hicbir seye degmezsin.

uzun zaman sonra geçen akşam girdin rüyama. Nasılda özlemişim seni oysa daha 3 hafta önce sana sımsıkı sarılmıştım. birşeylerin değişeceğini umut ederken şimdi nasılsın ondan bile bir haberim. özledim işte ...

Çevremdekiler hep sabırsızlığımdan yakınırdı biliyormusun? Ayy ne tez canlısın herşey hemen olsun istiyorsun derlerdi. Şöyle bir bakıyorumda adam ben cidden tez canlı değilmişim. Baksana 14 aydır ne sabır varmış bende. Bitmiyor tükenmiyor. Gün geçtikçe daha çok sabır gücüm artıyor sanki. Tutundum dualarıma seni diliyorum her gün Rabbimden. Sevmek birini delicesine özlemek yalnız onunla kavuşacağı günü beklemek ne güzel his. Seninle olamasamda varlığını hissetmek yetiyor bana. Vuslat yakındır biliyorum. Acılar bitecek inşallah.

gel gel çok acıtmayacağım söz bi kafana indiricem o kadarhakkım ama bence uyuz oluyorum sana adam uyuzun önde gidenisin sen hıh

Neden sana yap dediğim şeyleri yapmiyosun ..!?
Artik biktim usandim yoruldum sana tekrar tekrar şunu bunu yap demekten..
Önceden hic böyle vurdum duymaz değildin..
Tembel degildin.. bir işi geciktirmezdin..
Bu yeni halin hic ama hiiiic hosuma gitmiyor bilesin.

Evet baş başa tatil fikri çok güzel ama ben senden kendimi koparmaya çalışırken bunları konuşmak da ne oluyor?
Dediklerimi takmıyorsun artık.
Sürekli kendimle çelişiyorum çünkü haklısın sen de.
Sana olan zaafımı bildiğin için ne desem etkisiz. Tatile çıkıcaz diye noktayı koydun.
Ama ben başka biriyle tanışmalıyım artık.
Ve bu tatil olmamalı. Ne kadar istesem de gelmemeliyiz birbirimize artık. Öffff !

Aynı evde özlemekten yoruldum. Bu böyle olmayacak yeni planlar yapmalıyım...

Öfken daha başına çooook iş açacak ben sana diyeyim. Bu yüzden daha çooook utanacağın şeyler yapacaksın. Kalple beyninin savaşı ne kadar kötü öyle. Ben çoktan kalbi seçtim. Sen neden bir türlü seçemiyorsun? Ya adam senin ne kötü huyların varmış! Ben seni hiç mi tanıyamamışım! Sen bildiğin canavarsın!

Bak sabah olmuş ben hala ayakta mide bulantıları,migren ve muazzam bir kafa karışklığı gittikçe kafam karışıyor,karıştıkça karışıyor...Rabbim sen bana yardım et ne büyük ızdırap ortada kalmak nolur bana yardım et rabbim nolur..

Uzaklaşmak sana çok iyi gelecek, senin adına çok mutluyum.
Çok yoruluyordun bizim için,tazelen,yenilen öyle gel bana.

Senden nefret ediyorum! Ama bir o kadarda aşığım! Bu yüzden kendimdende nefret ediyorum! Seni tanımak hayatımın en büyük hatasıydı!

Bekletmek nasıl bir duygu aşkım? Hani hiç yapmadığımdan bilmiyorumda ondan sordum. :) Hoş olsa gerek zevk vermese herhalde böyle yapmazdın. Sevdiğini istediğini bilmek iki katı çıldırtıyor beni! Hayır mutlu oluyorum tabii ama yinede istediğin halde o adımı ısrarla atamaman beni deliye döndürüyor! Ya ben iyi niyetlide olsa hata yaptım kabul ediyorum. Ama ben insanım kusursuz değilim ki! Neden hiç hata kabul etmiyorsun?

Kizim ben sen eglen, beraber oyna diye aldim o kucucuk bebegi. Ne bu ofke bu celal? Nerde benim masum melek kizim?

Ah be yavrucum

Gerçekleşmeyecegını bıldıgım halde kurdugum hayaller var benım onlardan bırıde sendın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…