Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana daha önce ne kadar canavar olduğundan söz eden olmuşmuydu? Bir konuşma fırsatımız olursa eğer ilk işim canavarsın sen demek olacak. Sen bu kadar deli olamazsın! Çıldıracağım Allahım!

Seni çok seviyorum ama sen hergün beni öldürüyosun niye bana bu eziyeti çektiriyosun ben seni canımdan öte severken ya sen hiç mi kıymetim yok ben gidiyorum yakın zamanda sana seni canımdan öte s seviyorum dedim ya işte napsanda seni çok seviyorum kocacım hoşçakal

Eyyy be boncuk gözlü

Yarın boşanma davamız var. Bir tarafım çok huzurlu, bir tarafım sana veda ediyor.

Artık yediğim lokmalar boğazıma dizilmeyecek, heveslerim kursağımda kalmayacak. Neden yaptın ki bütün bunları. Şimdi çok pişmanım diyorsun ama bu kadar basit mi sanıyordun yoksa. Neyse uzun etmeye gerek yok. Ben seni hakikaten çok sevdim. Ama nasıl bir sevgiyse bu, bana geri dönmek nasip olmasın diye dua ettiriyor.

Çirkin bir adam olduğunu söylerdin sen, ama bence en güzel gözler sendeydi.

Hoşçakal boncuk gözlü. Sana hakkımı elbette helal etmiyorum.

Bu olanları inan anlamıyorum. Umarım senin yüzünden olmuyordur! Parçalarım seni o zaman! Ben yoruldum artık. Ruhumda yoruldu bedenimde yoruldu. Sen bitanemdin. Benimdin. Niye düşmanca davranıyorsun? İlkler önemlidir. İlkimsin. Ve sonum oldun...

Yok yok olmuyor!!!!
Şu an düşündüğüm tek şey keşke seninle tanışmamış olsaydım fikri.

Bir yanım da seninle tanışmasam nasıl bu kadar yoğun şeyleri tadacaktım diyor.

Tekrar ve tekrar o zorluğu yaşıyorum şimdi. Bunu hissetmek çok kötü bir şey.
Eskisi gibi değil hiçbir şey ama zor işte.
Yine zor. Bir daha yüzünü göreceğimi sanmıyorum neticede.

Bu aralar bi gerginlik, bazen mutluluk ilginç bi şey oldum çıktım be tatlış, ne yapıcaz?

Umarım sende uyanıp rabbine secde etmişsindir ve her namazın sonunda ettiğimiz dualar birleşip hakka ulaşmıştır çünkü biliyorum ben sana mecburum,sende bana...

Minnoş kızımmmm
Zaman geçmiyor
Sen de anne babanla tanışmak için sabırsızlanıyor musun?

öleceğim sandım.. ilk defa bu kadar çok korktum.
ve hala geçmiyor.

Ne oluyor bir anlasam.
Durumumuz beni rahatsız ediyor, bir o kadar da umursamıyorum, nedense

Kendimi dinlemek için iyi bir fırsat olacaktı ama olmadı sanırım, tıkandım ben bir yerde, nerde

Bu gün farklı birşey yapmadım... Yine tüm gün seni düşündüm... Saatlerce hemde... Hala aklımdasın... Hep aklımdasın... İşin gücün yok galiba hep aklımdasın... Yine seni istedim Rabbimden bu gün... Her gün yaptığım şey... Aylardır bi seni istiyorum... Bıkmadan usanmadan umutla dua ediyorum... Dualarım olmasa yaşayamam zaten... Çok zor çünkü yokluğun... Dualarım beni ayakta tutan...

Minnoşumm
Gül kızım
Annesinin babasının bitanesi
Ultrasonda bize gülümsüyordun
Babanı mutluluktan delirttin resmen
Sen doğunca neler olacak Allah bilir
İçim içime sığmıyor Rabbim hayırlısıyla bizi kavuştursun

Insanlar samimiyetsiz ve yapmacık. Haa bir de yalakalardan gecmiyor ortalık. En büyük yalaka da sensin canisi

Anne her saniye ben kalkana kadar bıkmadan usanmadan nasıl Viiind viind yemeek diyebiliyorsun, hayranım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…