Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sana niye bu kadar gıcık oluyorum kii ciddi anlamda gıcık oluyorum senin varlığın beni inanılmaz rahatsız ediyor nedense o yaptıklarının hesabını sonuna kadar çekeceksin merak etme ama!

İşlediğim hangi günahın, kırdığım hangi kalbin bedelini ödedim acaba seni severek. Ya sen kimsin ki beni aldatıyorsun Allahın cezası pislik herif. Tam da söylediğin gibi karaktersizsin evet hatta bayrak sallayanısın. Senin gibi birine aşık olduğum için Allah ta beni bildiği gibi yapsın!!!

Bir gün anlayacaksin ne demek istediğimi neden bu kadar dır dır ettigimi..ama coktan is isten geçmiş olacak

eee artık yüzüklerimiz de var sevgilim. nişana kaldı 8 gün, düğüne de 5.5 ay

girmişsin 31 yaşına 2 senedir sevgilimsin yüzüne de söylüyorum burdan da sölicem ya artık evlenelim yada yolumu kapama ya!
bırak güzel çocuklarım olsun soyadını alayım çocuğum sana amca demeden evlensek diyorum?

Bir gün severim seni başka bir gün sevmeyebilirim.
Bir an istedim hepsini ama şimdi uzak geliyorsun.
Ne yapacağımı bilemiyorum.
Aslında yapılması gereken belli de ben uzattıkça uzatıyorum işte.

Burdan Bill Gates'e sesleniyorum. Master degree mi odesen ne olur yani? Senin icin elinin kiri bi para olsa gerek.

Harcliga da hayir demem bilesin.

Seni ve buluslarini seviyorum
Saygilarimla
Tomvejerry

Şu bir yildir yasadiklarimda senin de payın var ya, göz yaslarimda senin de azicik dahi payin varsa hakkim haram olsun Allaha havale ettim seni.

Karı -koca iken her lafı bana batıyorken, aynı evde ayrı yaşayınca kıymetli oluyorsun. Sevmiyorum görmek istemiyorum diyorum içtenlikle. Ama iş ciddiye binince git yada kal diyemiyorum. Şimdi biz kedi köpek gibi mi yaşayalım yoksa ayrılığa mı alışalım seninle?

Nasilda guzel biseydi senle ayni ortami paylasmak su gibi gecip gitti sanki tamam valla digerlerinide cok seviyordum ama senin sevgin bambaska eskisi gibj bixim odamiza gelip gitmesende eskisi kadar seni goremesemde yine ayni cati altinda oldugumuzu bilmek bile yetiyordu

Biliyorum alisicam zamanla yokluguba seni gormemeye ben 6 ay hergun seni gorecegim gunun hayaliyle yasadim ya kalan omrum nasil gececek sahi gorurmuyuz bir daha birbirimizi yada goruesek eskisi gibi olurmuyuz acaba cok dokunuyo senden uzak kalmak bi daha hayatimda olamayacagini bilmek ama binldrce milyonlarca şükürler olsun Rabbime ki seni görmeyi tanimayı nasibime koymus

Cok isterdim biliyomusun senin icin degerli oldugumu bilmeyi az da olsa beni sevdigini bilmeyi

Sahi merak ediyorum beni seviyormuydun ki oradaki herhangi biri gibi olsada olurdu ama belkide o kadariylada yetinemezfim ama ölmeden bilmeyi isterdim benimde senin icin ddgerli oldugunu arkadas gibi yada kardes gibi ama beni sevdigini bilmeyi cok isterdim

Inan sanki kalbime bisey oturuyor o gunun gelecegini dusundukce belkide senden ayrılacağımı bilmek seni bu kadar kiymetlendiriyor acaba omru boyunca yaninda kalacagimi bilsemde biyle olurmuydu

Rabbim seni cok ama cok mutlu etsin ailenle yuvanda bir omur mutlulugun huzurun olsun ahirettede cennet ailenle beraber olursun insallah

Nolur unutma beni hafizanin bi yerlerinde guzel ni hatira olarak kalayim lutfen

Biri var biliyormusun adam? Bilsen orada deliye dönerdin. Benimle nasıl ilgileniyor bi bilsen. O kadar kibar o kadar iyi ki. Tam tersin açıkçası. Ama tabi ben saf olduğumdan illede sen diyorum! Yok ben acı çekmeye alışmışım mutluluk neyime demi? Yoksa hala sen diyeceğime onu alırdım hayatıma! Beni bu kadar üzüyorsun canımı yakıyorsun nasıl hala gözlerim seni arıyor ya ben bile şaşıyorum kendime. O çocukta seni bilmiyor zaten. Hala gönlümün sende olduğunu bilse uzaklaşırdı. Zaten açılamıyorda çekindiğinden. Sıkıntı yok bu yüzden. Açılırsa onunla olan muhataplığımı kesmek zorundayım adam. Hala seni severken başkasına ümit veremem. Bu çok çirkin olur. Arkadaşça kalacaksa kalır hayatımda kalmazsada kendi bilir. Bilseydin de bunu delirseydin keşke! Ahh nasıl sinir olurdun nasıl kıskanırdın kim bilir. Çok kıskançsın biliyorum çünkü. Kim bilir sana da kimler bulaşıyor. Off Allahtan önüne gelene bakacak tip değilsin. Kıskançlıktan çatlayacağım bi gün. Biri seni kandırır diye ödüm kopuyor.

Çok uzuldum senin icin ama sen gücľu bi karaktersin bu acinin ustesinden gelirsin Allahın izniyle.. eskiden oldugu gibi gülecek o guzel yuzun hayirlisiyla insallah..

Kızım baban çok tatlı bi adam di mi
Sen doğduktan sonra -inşaallah- en çok özleyeceğim şey babanın karnımı yani seni öpmeleri olacak

Sahi ben gidince üzülurmüsün ben mi bana hic sorma idam gunu yaklasan mahkum gibiyim ben

Biliyorum ki ben seni cok özleyecegim sen hiç bilmesende ömrüme verilmis en güzel hediyeydin seni gordugum her saniye ömre bedeldi

Çok şükur ki tekrar nasip oldu seni görmek bundan sonra bir daha nasip olur mu olursa beni hatirlarmisin bilmiyorum ama sanirim ben seni hic unutmayacağim nasıl unutabilirim ki hayatimda gecirmis olfugum en guzel günlerin vesilesiydin

Ömrüm oldugu surece dualarimda hep mutlulugunu huzurunu dileyecegim Allahtan

Bisey soyleyeyim mi hani küçükken bayram günlerini beklerken yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bayram olacak derdik ya her cuma ben o cocuklar gibi gunleri saatleri saymaya baslardim ve artik sayacak cumalarimda kalmadi ama seni gordugum hergun bi cocugun kalbindeki bayram sabahi mutluluguydu

Yemin ederim kalbim cok aciyo acimasa boyle goz yaslarina bogulabilirmiydim bir yandan bu gunlerin gelecegini bilirken bir yandanda hic inanmamisim demek ki hic gelmeyecegini zannetmisim ki kalbim boyle sızlıyor

Nolurduda ayrilmadan senle bi saat oturup son bi defa muhabbet edip oyle vedalasip ayrilsaydik

Sana soylemek istediklerim hic bitmeyecek ve sen sana soylemwk istediklerimin tek bir cumlesinden bile haberdar olmayacaksin

Aşk kıpır kıpr degildi ne zamandir icimde..
seni oyle cok sevdim ve seviyorum ki.. Rabbim bir ömür birlikte mutluluk huzurla yasamayi nasip etsin..agzimizin tadi cok olsun. Bizi birbirimizsiz koymasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…