Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vaktinden önce çicek açmaz diyerek kendimi sakinleştiriyorum
Sana cok anlamlar yüklüyorum turpta çıkabilirsin bakalım görcez

Bitkin hissediyorum.
Olmuyor. Olamaz.
Sen atarlandın, ben atarlandım, sen dalga geçtin, ben dalga geçtim.
Ama içimde fırtınalar, acılar, zavallılıklar vardı hep.
Beni çok ama çok mutlu ettin.
Bunun hatrına yerin ayrı kalacak.
Buraya kadar!

zavallı biz ne yaptın bize böyle daha önce söyleseler kızacağım inanmayacağım şeyler yaşadım yaşıyorum.. en kötüsü de artık hiç kimse için hiç bir savaş vermeyecek olmam. bu kadar küskün bu kadar vazgeçmiş olmak neden mi? ben hak edecek hiç bir şey yapmadım.

Tam 30 gün görmeyeli kokunu duymayali. En çok gülüşünu özledim. İlk kez ilk goruste aşık olduğum o gülüşünu. Hiç benim olmayışına ragmen silmeye kiyamiyorum resmimizi. Hani son kez sana sarildigimda fisildamistim ya kulağına seni seviyorum diye. Bak işte ben seni hâlâ seviyorum...

İnsan bazen benimsenmek, sahiplenmek ister bir dala tutunur tamam der bu defa tamam fakat tam da sarılıp sarmalanacakken kış gelir dallar kurur sağa sola savrulur durursun ya her savruluşunda aldığın yaralar çektiğin acıda cabası...

Canim kuzenim şimdi hayatta yoksun ayrildin aramızdan ama sana söylemek istediklerim var beni bizi affet yanında olamadık. Sana yeterince destek olamadık şimdi gözlerim yaşlı tek diyebileceğim beni affet beni affet. Seni cok seviyorum.mekanın cennet olsun...

Keşke sana verdiğim kıymetin farkında olsaydın. .Senin yanında ne kadar mutlu olduğumu bilseydin. .Artık çok geç biliyorum senin için de bizim için de.. yeniden olmakta imkansız.. dayanamiyorum artık sürekli beni elestirmene.. devam etmesek daha iyi. Keşke böyle olmasaydik

nasıl bi kafa karışıklığı yaşattın bana dün...
karşımdaydın ve karşındaydım.
bunu daha önce yaşayacaksın deseler inanamazdım sen ve ben buluştuk ve 3 saat geçirdik.
yanında zaman nasıl geçiyo bilmiyorum, anlamıyorum.
içimde neler oluyor onu da isimlendiremiyorum, belki de isimlendirmek istemiyorum.
korkuyorum...
çok net korkuyorum...
kendimi dizginlemeye çalışıyorum bazen.
ona bunu yapamam...
kendimi nasıl suçlu hissediyorum aslında bir bilsen...
aslında sen de farkındasın ve sende kendini suçlu hissediyorsun biliyorum, anlıyorum...
ama bazı şeyler var ve engel olunmuyor.
bana öyle bakma eriyorum dedin dün.
ilk defa böyle bir şey dedi biri bana.
sadece sana öyle baktığımı düşünmek istemiyorum...
mutsuz olmamaya, seni düşünmemeye çalışıyorum.
aslında başardığım da söylenilebilir ama suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
vicdanımı söküp atmak istiyorum...
özür diliyorum ondan binlerce kez.
ama dün o buluşmayı gerçekleştirmeliydim.
hep keşke dememek için ilk ve son kez buluşmalıydım senine.
bakmalıydım sana ve bakmalıydın bana.
seninle her şey çok güzeldi kısacık bile olsa.
insanın zamanla heyecanı ölüyor galiba ama bunu tekrar yaşamakta güzeldi.
fakat galiba buraya kadar.
kendimi daha fazla suçlu hissedemem biliyorum vicdanımdan kaçamıyorum.
bu hale gelmek çok yıkıcı.
sana karşı da bir şey hissediyor muyum bilmiyorum bizi özetleyen bir satır var aslında
''ya çok yanlış zamanda karşılaştık
ya da karşılaşmaması gereken iki insandık.
biz neydik bilmiyorum
sevgili desen değil aşk desen değil
bildiğin rastlantıydık işte
ondan öteye geçemedik''

gerçekten 1 hafta yazmayacak mısın merak içindeyim.
ama yazmasan daha iyi finaller geldi ve ders çalışmam gerekiyor beynimi meşgul etme.
bu durumun içinde olmak hiç istemezdim ama senin de dediğin gibi 'kader'...

Neden senin için düşman yalnızca benim? Sana dayatılan şeyler konusunda alttan alttan verilen mesajlar konusunda gözünü açmaya, seni yalnızca çekirdek ailemize yani gerçekten sorumlu olduğun "biz"e yönlendirmeye çalıştığım için mi? Bunlar içinse bana olan düşmanlığın, biz aslında hiç biz olamamışız demek ki.. Keşke hiç çıkmasaydın karşıma dedirttin sonunda...

Kork korkmazdan utan utanmazdan!!!! Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış!!!!

Nasıl da iki yüzünüz var be pes hiç bişey olmamış gibi ağırlıyorsunuz birbirinizi gülüyoruz vizyona yeni girmiş komedi filimi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…