Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o'nu elimden alan unutma!
adım almanı bekliyorum huduttan
nişan aldım kalbine bir güç bir umutla
onu elimden alan unutmam
karşına çıkmasam da hatırlarım
hatırlatır intikamı satırlarım
onu kurtarıp beni gemimde batırmanı unutursam insanlığın hatrı kalır.

dilerim sen haklı çıkmazsın...
görünen senin haklı olduğunu gösteriyor...
ama ben hep haklı çıkmanı isterken şimdi çıkmanı istemiyorum...
çıkma haklı nolur...
sen haklı çıkarsan çok üzüleceğim bu sefer...
yanılmış ol...
yanılmış olmak zorundasın...
lütfen...

Kalbimin icinde seni uyuttugum gecelere bakilirsa uyuyunca buyumez insan aksine kalbinin sizisindan uykusuz kaldigin her gece biraz daha buyursun sen noktayida giden koyar .son noktayi ben koyuyorum bir insan kalbinde tasidigindan nasil gidebilirse oyle gidiyorum . Simdi o elinde oyuncak ettigin kalbi bana birak. Kirmissin kac kere opmussun gectigini sanmissin izleri kalmis ve izler daha cok acitirmis kanayan yaralardan, hatirlattiklarindan sebep senden sebep. Biriktir cumlelerini buyuyunce dagitmak ocin beni. Simdi kucuk bir cocugun tokati gibi beni sevmeyisin inan acimiyor yanagim acirsa opersin tecer bilirim... aman ben sevmek istemissem sen bir sans dahi vermeyip tokadi indirdiysen umutlarima o zaman acir. Balonlarin degilde umutlarin gokyuzune kactiginda anlarsin beni. Seni yazmaktan elleri murekkep kokmus bir kadini sevmediysen; cocukluguna veririm. Oyun bitmedi ama ben gidiyorum bir oyunda ne kadar kaybedilirsa o kadar kaybettim ask oyununda. Simdi birak beni gideyim buyursen oynar ya kazanir mutlu oluruz . Bu mutsuzluk yolunda yanliz yurumek zor yurumeyi ogren. Zamani geldi daha kalp kiriklarinin uzerinde yuruyup kanamamayo ogreneceksin.

Tam Mutlu olacağım derken sen yine herşeyi mahfesiyorsun ya sen niye böylesin ben seni hep Mutlu ederken sen beni hiç Mutlu etmiyorsun çok tuhafsın gözün hep dışarda bazan sende oyle nefret ediyorumki

offfffffffff offffffffffffffff dahada bişey demiyorum

"Kokunu getirseydi ya bana" dedin, bir kere daha kendine aşık ettin

Seni unutmayacağı sanıyorsan yaniliyorsun her şey biter ama sana teşekkür ederim şu an daha güçlüyüm sayende...

Sen aklima her geldiğinde gozyaslarim kendini boyle bırakacak mi

Sonunda geldi o gün... artık birbirimizi belkide hic gormeyiz

Bu kalbimdeki sızı ne zaman dinecek onuda bilmiyorum ya ama niyeyse içimde bi his var bana deger verdigini dusunduren insallah yanilmiyordur kalbim cunku o hisdin gercek oldugunu bilmek bana dunyalara bedel

Bide bilsen ben o kızı nasıl kıskaniyorum ben seni bir daha hic goremeyecekken onun seni devamli gormesi senin ona vereigin deger....

Neyse cumleler kelimeler bogazimda yumru herseye ragmen iyiki tanimisim seni

tekrar aynı cümleleri kurduruyorsun bana. yine yenik düştüm.
kararımı bir kez daha çiğnedim.
"artık onu görmek yok" deyip seni her yerden engelledikten sonraki sabah ne diye ağlıyorum acaba?
ve sonrasında yaşadığım mutsuzluğa dayanamayıp niye tekrar dönüyorum?
asıl önemli olan sen neden beni bırakmıyorsun? dengesizliğimi biliyorsun.
ama seni nasıl sevdiğimi ve beraber ne kadar mutlu olduğumuzu da biliyorsun. ikilemler yaşatıyorum bize.
bu mutluluk, heyecan, tutku bizi birbirimize bağlıyor sanırım. yoksa çoktan bitmesi gerekirdi her şeyin.
neyse ... şimdilik bunlara kafa yormayı da bir kenara bıraktım.

bana yapacağın sürprizin ne olduğunu kocamaaannn bir merakla bekliyorum.
umarım çok sevineceğim bir şeydir. şaşırt beni bebek kokulu bal sevdiğim.

Minnoş minnoş kızımm
Bakalım kaç kilo olduunnn
3 kilo olmuşsundur umarım
Doktor amcan tarih verir bu sefer inşaallah
Belki de kavuşmamıza çok az kaldı
2 haftadan az kaldı bence

Sinsilikle kendini haklı çıkarman bir şeyi değiştirmez ben senin ne yapmaya çalıştığını gördüm ! Üste çıkmaya çalışma canım yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…