Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben seni sevmeyi seçtim. Sevgiyi de yalnızca senden bekledim.Herkes gibi seni aldatmadim. İstesem, o beklediğim sevgiyi başkalarından da bulabileceğimi cok iyi biliyorsun. Gerçekten merak ediyorum benden sevgini esirgeme sebebini. Sevmeye mi yeteneksizsin, yoksa aldatilmayi mi seviyorsun? Yalnız 3. bir seçenek daha var senin icin. Terk edilmek gibi.

Nasıl bunaliyorum. Geçen yaza dönüp bazı hataları hiç yapmamış olmayı ne çok isterdim. Nerden nereye. B*k vardı çünkü

Adι şereғѕιz pιѕlιĸ şυan ѕenden neғreт edιyorυм,нιncιмι alana ĸadar vυrмaĸ ιѕтιyorυм,yüzüne dolυ dolυ нayĸιrмaĸ ιѕтιyorυм.вazen o ĸadar aѕagιlιĸ davranιyorѕυn ĸι ѕenιnle тanιѕтιgιм güne laneт edιyorυм,yağ gιвι üѕтe cιĸмalarιn yoĸмυ pιşĸιn pιşĸιn нallerιn,ĸendιмι ezιĸ нιѕѕedιyor cvp vereмιyorυм çünĸü naѕιl вιr varlιĸ oldυğυna anlaм vereмιyorυм.gerιzeĸalι!şereғѕιz!!нayѕιyeтѕιz вecerιĸѕιz нιçвιr ιѕe yaraмayan adî..şυan вιr pιѕlιĸ gιвι davranoyorѕυn ve ѕenι görмeye тaнaммül edeмιyorυм.нayvanѕιn.anladιnмι ѕιмdι deғol ѕ..gιт!! Yazaraĸ raнaтlaтмaya calιѕιyorυм

Dediğin doğruymuş. Bugün sözün varmış. Aldım haberini, fotoğrafını da gördüm. 1 ay önceden söylediğinden demekki kendimi hazırlamışım. İlk içim cız etti sonra birkaç damla süzüldü gözümden ama çabuk toparladım. Hala şoktayım belki ikinizin yan yana fotoğrafınızı görsem daha kötü olurum. Bitti artık tüm hayaller. Senin için milatsa bugün benim için de milat oldu. Seninle olmaya çalıştım olmadı unutmaya çalıştım yine olmadı. Bugün bambaşka yollara ayrıldık artık. Sana hala kırgınım ve hala kızgın. Bir ömür de sürer bu duygularım. Ben bazı şeylerin farkına vardım artık bugün.

Kendime verecek tek tesellim; "Ben bunu da atlatırım."

seninle konusurken ellerim titriyordu...

farkettinmi?

ömrümde ilk defa ellerim titredi...

ilk defa biri benimle konusurken, yüzüne bakmaktan söylediklerini dinleyemedim...

bana bunlari yasatan Rabbime binlerce kez sükürler olsun

Seni görmeyrcegim gunlerin gelecegini biliyordum canimin aciyacaginida

Ama bu kadar aciyacagini tahmin bile edemezdim

6 aydan her gunu seni gorecegim gunun hesabiyla atlatiyordum artik oyle bir tesellimde yok simdi soylesene bana bu gunler nasil gececek
Ben seni gormeye 2 gun dahi dayanamazken bayrami bekleyen cocuklar gibi pazartesileri beklerken simdi bu sonsuz sensizlige nasil alisirim ki ben

Elim ayagim tutmuyor sanki icim aciyor sızlıyor keske seni gordugum her an biraz daha uzun baksaymisim sana 1 saniye daha fazla kazinsaymissin aklima senin sevgini hic haketmeyen kisilerin hergun senin yaninda olmasini ve benim senden bu kadar uzak olusuna nasul dayanacak kalbim

Biliyorum gececek bu aci sızı ama ne zaman

Nolursun beni unutma aklinin kalbinin bi kosesinde hep guzel bi hatira olarak kalayim

yarim sevgilim bitanem ...

iyi ki varsın be canımcım ...

mutlu olmam için çabalayan can adam....

Artik bunlari soylemek icin cok gec ama... Bunca zaman hep dibindeydim gormedin beni. Dogumda yani basimda seni isterdim. Ama sen yoksun, hic olmadin..
Hayatimdaki canim esimi seviyorum, oglumuzu da... Ama dunyaya bir kez daha gelsem senin olmak isterim. Benim olmani isterim. Bu dunya gozuyle bir gun olur mu diye umut ettim hep.
Ama artik -yillardir- cok gec ...

Canımın yanmasına vesile olan insan umarım bu dünya sana cehennem olur

Şunu da söyliyim unutmadan , o ahlar peşini bırakır mı sanıyorsun , yanına kalır mı sanıyorsun

bizim kızlar jestin karşısında şoklara girdi.
fesatlık diz boyu.
onların yerinde olsam ben de kıskanırdım sanırım.
hihihihi
ama sonrası buruk bir mutluluk... keşke bu kadar zor olmasaydı bazı şeyler.
güllere bakarken anneme sarılmak istedim. onun verdiği huzura ihtiyaç duydum. ağladım yine.
kalbim acıdığında onu istiyorum yanımda.
bakalım daha neler olacak.
çok özledim seni çoookkk. <3

Kafam katliam resmen. Her şeye supheyle bakisim, beni bu hale sokan, yasadigim hayati benim icin iskence ve cehenneme ceviren herkese buradan saygilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…