Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşey bu kadar zor olmak zorunda mıydı? ya da olmak zorunda mıydı? olmuyorsa zorlama. teşekkür ederim her şey için. hoşçakal

Sana hâlâ kırgınım , benimle konuştuğun için sana şaşırıp " pes " mi diyim , bana yaptıklarını unutmuş gibi yapıp seninle konuştuğum için mi " pes " diyim , yazık ki bana seninle konuşuyorum ve yazık ki sana hâlâ laf sokma gayreti içindesin , insan bi Özür diler , yüzsüz , fesat , kıskanç , amacın ne acaba , bak ben unutmuş gibi yapıp konuşuyorum seninle ama sen fazla bi cesaret almış olucaksın ki , neyse yine ben senin cahilliğine vereyim , ama bundan sonra eskisi gibi olamaz , sen haddini aştın bil

aklimi okuyabilsen?
ben senin aklindan gecenleri bilebilsem
hislerimi bilsen?

insanin düsündükce, yok yere burnunun diregi sizlayabiliyormus iste
yoktan yere kalbini daha yogun hisedebiliyormus

bi daha hiç yazmayacak mısın bilmiyorum.
bilmek ister miydim ondan da emin değilim zaten.
niye böyle oldu birden nasıl bu duruma geldik inan anlayamadım
'her şey tadında' mı gerçekten?
yoksa nispet mi yapıyorsun.
o gün ağlamamamın nedeni sadece işten çıkmam değildi, seni bir daha göremeyeceğimi düşündüm.
alışıyorum aslında bu fikre.
yani en azından alışmak zorunda olduğumu biliyorum.
senin de dediğin gibi kader diye bir şey var ve onun önüne geçemiyoruz.

Sana verdiğim değer bi fazla geldi canım üstünde bi emanet durdu o yüzden geri alıyorum.
Üzgünüm bu senin eserin..

Sen benim canımı yaktın umarım , senin de canın en kısa zamanda benden beter yansın , nankör

seni terkettiğime hiç pişman değilim bana ettiğin beddualar sana geri döndü zaten ve beni kaybettin:) başka söyleyecek birşey yok

sana çok ihtiyacım var sesini duymadığım her an ölecek gibi oluyorum. bütün gece uyumadım beraber oturduğumuz yere gittim sabahın 7 buçuğunda. yarın doğum günün nasıl kutlayacağımı bile bilmiyorum büyük ihtimalle gönderdiğim kargoyu bile almayacaksın, halbuki ne heyecanla yapmıştım hediye kutunu şimdi bi hiç mi olduk? arayamam ben de seni benim de kalbim kırıldı işte ne yapayım sesini duymak için ölüyorum ama arayamam gücendim işte ne yapayım. ne senle ne de sensiz olmuyor işte ne olursun gel artık yapamıyorum senden ayrı. bi sene daha sensiz duramam buralarda ne yap ne et gel artık nolursun sana çok ihtiyacım var..

Bi mesaj atıp halimi hatrımı sorsan dünyalar benim olacak biliyormusun

Merak ediyorum acaba kimse seni bu kadar ozledi mi senin icin bu kadar goz yasi doktu mu
Kac gundur sanki dunyanin tavani ustume cokmuste nefes alamiyor gibiyim

Ya sen sahi sen nasılsın

içimde ki bu korkunun tek sebebi sensin. insan ne kadar çok severse o kadar çok korkuyormuş.

Gerçek yüzünü şimdi daha şeffaf gördüm.
Acı bir gülümsemeyle sana elvedaaaa diyorum.
Artık hiçbir şey yapamam ki. Bitti.
Diğerleri gibi de değil üstelik bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…