Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim babacim...bin yildir sensizim.dusuyorum dizlerim kaniyor hani beni kaldiracak ellerin.
kocaman kale m..o gogsune basimi yaslayamayali ne cok oldu.hani bir bayram sabahi alnimdan opup giydigim pembe kiyafet icin benim minik pembe kelebegim demistin ya iste o opucuk izin durur zamana inat tam alnimin ortasinda.uzat elini babacim..yanagim avuclarinda uyumak istiyorum sonsuza dek....

Özledim canım ablam
Ramazdan sonra 1 ay beraberiz koca bir ay öff hemencecik geçiyor zaten seninleyken zaman
Kokunu özledim
Kırmızı yanaklarını..Gözlerindeki o şevkati canım annem benim..Bilirsin seni hep annemden üstün tuttum..
Çünkü maddi manevi annem oldun..
Hadi çabuk geçsin zaman ben yine huzurla uyanayım güne seninle aynı çatı altında olduğumu hatırlayarak ..

zamanla soğuyorum senden halen sevsem de cidden soğuyorum. ne diyeyim yolun açık olsun

Canim cok yaniyo. Seni cok ozledim. Sarilip koklamayi opmeyi cok ozledim. Ama bitmek zorunda. Hem sevip hem nefret etmek cok zormus

seni merakta bırakmak ne keyifli bi bilsenya keyifli olan merakta bırakmam değil tabii keyifli kısmı aşırı merak edip ortalığı ayağa kaldırışın bu huyunu çok seviyorum değer gördüğümü bilmek mutlu ediyor beni

5 haziran pazar 2016.. Sabah 6:01 de mesaj attin.. 1 saat konuştuk.. Diyecek hicbirseyim yok.. Tek diyeceğim Seni canımdan çok ama çok seviyorum.. ömrüm.. herşeyim.. Canimsin.. Seni önce Allaha sonra da sana emanet ediyorum.. Canıma iyi bak.. Mahşerde görüşmek üzere..

Neden bu kadar engebeli olmak zorunda ki bizim aşkımız?
Şiştim artık.

Benim gönlümü alip (sanip) uyudun tabi ohh ne güzel. yorgunsun diye uzatmadim ama hala kizginim sana yarın görüşürüz kavga is comingelimden kurtulamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…