Keşke aynı şeyi yaşayabilsekSana dokunmayı özledim
İçim acıyor. Nefes alamıyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor ama neden ağladığımı bilmiyorum. Seni seven, özleyen akşamları eve gelmeni gözleyen o minik kızı yine ağlattın baba. Son dönemece girdik aslında. Yine sana bir şans vermiştim. Son kez geçmişin gölgesi olmazsızın temiz bir sayfa açmıştım. Yine karaladın yine mahvettin. Beni bitirdin, beni öldürdün. Tekrar tekrar içimdeki çocuğu öldürdün baba. Yalnızlığı, sevilmemenin nasıl olduğunu tekrar iliklerime kadar hissettirdin. Artık senin için ağlamıyorum. Hiç bir zaman sahip olamadığım babama ve onunla olması paylaşamadığım olmayan anılarıma ağlıyorum. Bazılarının sahip olduğu o muhteşem baba olmayışına buna karşın babasız büyüyen baba hayali kuran o küçücük çocukların hayallerindeki baba figürü olmayışına ağlıyorum. Daha ne kadar ağlarım bilmiyorum. Gölge etme artık hayatıma huzur vermeyeceksen gölge etme. Bir baba gördüm çocuğu her düştüğünde tekrar ayağa kaldıran bir babam var düşmem için hep çelme takan.
Tamamen s.kt.r olup gitmeden hayatımdan yeterince güçlü olamayacağım galiba. Şuan en çok kendime kızıyorum senin için göz yaşı akıttığıma. Akan gözyaşım senin için değil, hayallerimdeki babaya.
Çok dokundu yazdıklarınız..Bir zamanlar benim hissettiklerimi ve yaşadıklarımı yaşıyorsunuz.O baba sıfatlı adamı hayatımdan çıkardım ve gözyaşlarım durdu,huzurun ne olduğunu gördüm.Size tavsiyem sizde,size zarar veren her kim olursa olsun çıkarın hayatınızdan..çocuk yapmayla ana baba olunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?