Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanın hayatında nelerin değişebileceğini bana gösterdiğin için, bin teşekkür

sana gerizekalııııı sanaaaaaa dinlesene öküzzzzz senden nefret edıyorum ya pisliksin!

Nolurdu ki bi mucize bir fırsat daha olsaydi tekrar sesini duyup gozlerine bakabilseydim sen benim sakalarimi anlamayip hatta bazilarini gercek zannetsende nolurdu seninle tekrar sakalasabilseydim

Unuturmuyum ki bazen dusunuyirumda neler unutulmuyo ki ama unuturum dusuncesi bile icimi acitmaya yetiyir dun ordan gecerken nasil dua ettim bilsen Allahim nolur bir daha bir daha diye sonra bi an o bir kerenin daha sacmalik olacagini anladım

Oraya gelirsem gelisim farkli olmali daimi olmali yoksa cok sacma olacak biliyorum ha bana soracak olursan bir dakkasi icin bile neler vermezdim

Icimde hep o soru acaba ozluyirmusun beni o kapidan iceri girince gozlerin hic ariyor mu beni kimseye benim yoklugumun belli oldugunu soyluyor musun

Merak ediyorum acaba seni tanimamos olsam sen olmasan orasi yind bubkadar guzel vazgecilmez gelirmiydi gozume yine bu kadar istermiydim orada olmayi bu sorunun cevabini bilmiyirum ama senin orayi bambaska edisin asikar

Insallah seni tekrar gormek nasip olur insallah ben oraya gelirim ve beni gordugun icin gozlerinde mutluluk gorurum

Ya nolurdu sen cagirsan bi gelsene cok ozlesik yuzunu gorseydik desen kanatlanip gelirdim sahi nolurdu bir kere hal hatir sorsaydin bi mesaj atsaydin hic mi merak etmedin

Senin watsaapini acmadigin 4 gun ben kafayi yiyecektim neredeyse en kotusudecne biliyirmusun soramamak nasilsin iyimisin diye bile soramamak

Herkes beni ne kadar da neşeli ve mutlu sanıyor
Oysaki yaşadıklarımı ve yüreğimdeki acıyı Bir Allah biliyor
Senin yüzünden , senin ve o .....nın yüzünden , bana yaşattığın her ne varsa hakkım haram olsun
Ola ki ben senden önce ölürüm , sakın cenazemde bulunma , seni bundan men ediyorum , seni ve aileni men ediyorum , sağlığımda hepiniz ayrı ayrı tükettiniz beni , bari cenazemde rahat bırakın
Gereken neyse yazdım verdim , ben öldükten sonra hepinizle bağım kopmuş olacak ve hiçbiriniz timsah gözyaşları dökerek kimseyi kandıramıycaksınız
Sevgili eşim , sen de benden sonraki yaşantını umarım bi akıl hastanesinde kafanı duvara vura vura " ben ne yaptım " diye diye geçirirsin
Artık zerre kadar hiçbirinizin değeri yok gözümde , bitirdiniz beni , mafettiniz

İçim acıyor. Nefes alamıyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor ama neden ağladığımı bilmiyorum. Seni seven, özleyen akşamları eve gelmeni gözleyen o minik kızı yine ağlattın baba. Son dönemece girdik aslında. Yine sana bir şans vermiştim. Son kez geçmişin gölgesi olmazsızın temiz bir sayfa açmıştım. Yine karaladın yine mahvettin. Beni bitirdin, beni öldürdün. Tekrar tekrar içimdeki çocuğu öldürdün baba. Yalnızlığı, sevilmemenin nasıl olduğunu tekrar iliklerime kadar hissettirdin. Artık senin için ağlamıyorum. Hiç bir zaman sahip olamadığım babama ve onunla olması paylaşamadığım olmayan anılarıma ağlıyorum. Bazılarının sahip olduğu o muhteşem baba olmayışına buna karşın babasız büyüyen baba hayali kuran o küçücük çocukların hayallerindeki baba figürü olmayışına ağlıyorum. Daha ne kadar ağlarım bilmiyorum. Gölge etme artık hayatıma huzur vermeyeceksen gölge etme. Bir baba gördüm çocuğu her düştüğünde tekrar ayağa kaldıran bir babam var düşmem için hep çelme takan.
Tamamen s.kt.r olup gitmeden hayatımdan yeterince güçlü olamayacağım galiba. Şuan en çok kendime kızıyorum senin için göz yaşı akıttığıma. Akan gözyaşım senin için değil, hayallerimdeki babaya
.

Onun da boncuk gozleri vardi mihail..
Gecen bir filmde gordum.James andrew mcaway .Bu adami gorunce onu hatirladim..of..of..
Bu omur son askin hatirasiyla yalniz mi gececek.?
Allahim guc ver..Serinlik ver..Sabir ver.Yasama sevinci ver....Vermeyecegin nimetlerin pesine dusurme..Yada ver bana onu unutturacak hos birini..Omur boyu olanindan iyiki diyecegimi ver..Ne olursa olsun yalniz da olsam ferahlik ver...Aileme sevgi ,hosgoru ,sefkat ver..Serli insanlardan kemgozlerden koru...Iyi insanlarla karsilastir...Bana yolu dusen herkesin bana zarari degil iyililigi dokunsun...Okadar muhtacim her hayrina...Okadar korumasizim sen koru...

Çok dokundu yazdıklarınız..Bir zamanlar benim hissettiklerimi ve yaşadıklarımı yaşıyorsunuz.O baba sıfatlı adamı hayatımdan çıkardım ve gözyaşlarım durdu,huzurun ne olduğunu gördüm.Size tavsiyem sizde,size zarar veren her kim olursa olsun çıkarın hayatınızdan..çocuk yapmayla ana baba olunmuyor.

Nolursun beni unutma yalvaririm bir daha birbirimizi gormezsek aklinin bir yerinde hafizanda mutlu dudaklarina tebessum konduran mutlu bir hatira olarak kalayim

Ben seni o kapidan cikar cikmaz ozledim nolurdu ki sende beni ozleseydin

Acım hissettiklerim sahip olmadığıma olan özlemimden. Son şansını kullandı bitti gitti. Bugün iyiyim.

sana hep CAN derdim adını bile telafuz etmezdim sana olan sevgimden

ama şimdi

bensiz CAN veremiyesin inşallah ,

son nefesinde sadece adımı sayıkla diye dualar ediyorum,

Çok güzel tatil planları yaptık ve çocuklar gibi şenim
Allahım bir duam daha var, sen onu da nasip etsen.. Tatillerde 3 kişi olsak..
Yine içimde bir umut

Kocacıım

Evet kocacım diyorum her ne kadar yanında olamasam da evlenmiş bile olup uzağım da da olsan kocacımsın

Seni çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…