Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lütfen yarın oruç tutma , zira buna katlanamıyorum , kendimi intihar edesim var, sen oruç tutma

Şehrin kadınları sana aşık sanıyorsun ya...sen hiç bişiye benzemeyen yaşlı bi adamsın...bense güzel ve çok küçüğüm...cehenneme git...en dibine...
Canım sen benimde hislerime Tercüman olmuşsun adeta her kelimende kendimi gördüm.

Tek bir kelime etmedin,beni darmaduman ettin.Neden hiçbir şey söylemedin?

cennette beni izleyen küçük meleğim meldam... zeytin gözlüm gülüşünde huzur bulduğum mis kokulum... seni öldüren o şeytan hala yaşıyor ya canım acıyor. yine gelsene rüyalarıma.

Seni degil sana sarilip uyumayi ozledim. Seni degil gulusunu ozledim. Seni degil seni opmeyi ozledim. Ama degmemissin ve degmeyeceksin. Allahim en kisa zamanda icimi sogut, isimi kolaylastir...

Insallah yarin ararsin ya ben bir asır gecse de seni aramam cunku de.. Seninle tartisan ben degildim, regl oncesi icimden cikan canavardi yani benlik bi durum yok ozur dilemeyecegim

Ne cevap vereceğini bekliyorum.
Üç kağıtçı hayvan. bakalım ne diyorsun bu işe.
Çok bekletme beni bari. Sıkıldım valla.

hem kufurbaz hem ezıksın hadi kameraya el salla bebişim zeki mürende seni görecek

Oğuz eger bu yazıyı görüyorsan benim için hala çok değerli olduğunu bilmeni istiyorum.Nedendir bilmiyorum ama seni herkesten ve her şeyden çok farklı tutuyorum,hepte farklı kalacağına eminim çünkü seni her gördüğümde kendimi kaybediyorum ben.Seni düşündüğümde hislerimin içinden çıkamıyorum ve sürekli ben bu kadar severken neden böyle diye soruyorum kendime,ama senden de bir karşılık beklemiyorum artık.Çünkü ben seni böyle sevmeyi de seviyorum.Mutlu olduğumda veya üzüldüğümde seninle paylaşmak istiyorum yanımda sussan bile varlığını yanımda hissetmek, bilmek istiyorum.Sen yokken hep kendimi kandırıyorum, haketmeyen insanları seni sevdiğim gibi sevmeye çalışıyorum.Sanırım dünyanın en kötü şeyini yapıyorum,beni sevmiyor olmanı bilmekten daha kötü hissettiriyor kendimi kandırıyor olmam.Eğer yanımda olmayışın sana ilgimden dolayıysa lütfen kendini affetme.Çünkü er ya da geç bu şekilde yoğun bir sevgiye ihtiyaç duyacak kalbin her insan gibi.Belki de fazla duygusalım bilmiyorum ama ben sana olan sevgimi sevmeye başladım artık,kırgınlıktan çok o sevgiyle geçirdim aylarımı.Son olarak bir kere de olsa şu an sana bakışımı gözünde canlandırmanı istiyorum sanki karşındaymışım gibi,belki de seni sevişimi seversin hiç umudum yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…