Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İveet farzediyorum şuan burayı okuyorsun ayy dur heycan bastı
Öhöm öhömmm..
Canım inan seni o kadar çok istiyorum ki artık bu kadar çok istediğimden rabbimin duamı kabul etmicenden korkmaya bile başladm
Ben bir rabiatüladeviyyenin tırnağı dahi olmadım..
Senin için hiç bir beklentim yok..
Vallaha yok...
Tek beklentim
Tek duam
Bana bu günleri aratma
Ve birşey daha çabuk gel nolur heryer haram dolu

kocacıgım gerçekten çok yoruluyorum.
temizlik yemek çocuklar ,çocukların kaprisleri , onların dileklerini yerine getirmek iyi güzel de.
çok yoruluyorum. lütfen yardım. yardım istiyorum.

seni çok seviyorum ve yarim..
bizi birlikte olamamızı düzenimizi özenimizi sevgimizi sadakatimizi çok seviyorum..
bin şükür halimize

her bahanen hasta bakıyordum ya da o kadar kötüydüm ki hastalara bile zor baktım gibi cümlelerle sürüyor.
farkında mısın baldan yapılmış bebeğim?
bu kadar tatlı olmasan hiçbir şeyi çekmicem de kahretsin ki aşık olmuşum. her şeyine hayranım.
sanki diğer yarımsın. sanki seninle doğmuşum. sanki senin tenin benim tenim.
vücudumdan bir parça gibisin.

Tek dileğim bana yaşattıklarını yaşamadan ölme.
Canından olma. Malından olma. Sadece benim yaşadığım acı kadar acı yaşatsın Rabbim sana .Bu da bana yeter.
Ben ve çocuklarım acı çekerken mutlusun. Bekliycem..Ölene kadar. Rabbimin adaleti büyük. Mutlu olma sırası banada gelecek.Gün gelecek sen benim için hiçbirşey olacaksın. Değil ki sen yoksun diye sabahlara kadar uyumamak yaşamaktan vazgeçmeyi düşünmek GÜN GELECEK Kİ AYAKLARIMA KAPANIPTA YALVARIPTA GELDİĞİN GÜN ben seni istemeyeceğim.
Bekliyorum.çok istiyorum..kemiklerime kadar acıyı hissediyorum.. o gün gelecek..seni unutacağım.gözümdeki perde kalkacak. tüm iğrençliğinle pisliklerinde yaptığın ihanetle seni anacağım...senden nefret bile edemeyeceğim o akdar.. çünkü sen benim için bir hiiiiç olacaksın... az kaldı... sabır....sen yeterki bi gel... pişmanım de.. yalvar bana.... ben de sana DEFOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL git diyeyim olur mu... zaten artık eskisi gibi içim acımıyor.. hıckıra hıckıra ağlamıyorum.. yemeğimi yiyebiliyorum.. uyuyabiliyorum.. yani demem o ki senin dedğin gibi sen beni asla unutamayacaksın demiştin ya.... yanılıyorsun... ben seni unutmaya başladım bile..............kork bence... artık burda bir limanın olmayacak.. o limanıda gemiyide yaktım... külleri var... külleride denize atıcam... az kaldı... çok az.......................................

Gecirecegi agir ameliyattan kalkip kalkmayacagi bile belli olmayan esime, devletin verecegi rapor parasini sen evine esya al diye sana vermemi teklif ettin ya anne, ben sana artik diyecek hicbir sey bulamiyorum. Tesekkur ederim ben iyiyim. Her zamanki gibi gucluyum. Bakmak zorunda oldugum bir bebegim var malum. Kendin diyorsun ya "gururundan dogumda bile sesin cikmadi" diye. Evet cikmadi. Allah kaldiramayacagim yuk vermesin cikmayacak da. Anne benim esim olebilir biliyor musun? Eski sagligina kavusamayabilir. Belki aylarca calismayabilir. Sen nasil kiytirik bir esya icin bebegimin teminatini isteyebilirsin? Aklim almiyor anne. Ve cok canim yaniyor. Guclu degilim sandigin gibi. Hic olmadigim kadar yalnizim. Bir gorebilsen halimi. Bencilliginden arinip fark edebilsen neler yasadigimi.

Esimle aramda koca bir ucurum var anne. Bilmiyorsun, bilmeyeceksin de. Ve ben o ucurumu yok saymaliyim. Yaninda olmaliyim. Akibeti belli olmayan, pismanliklarla dolu bir adama sarilmaliyim tum gucumle. Ne kadar zor bunu yapmak biliyor musun? Sen benim icimi keske gorebilsen.

Anne cok canim yaniyor. Benim bir bebegim var ve ben senin bana yaptigini yapmayacagim ona. Ben onu yalniz birakmayacagim. Guclu bir cocuk olsa bile onun yaninda olacagim. Keske sen de olsan.

bende istiyorum inan... ben seni çooook geç buldum... erken kaybetmeye dayanamam... ama engelimiz var... biz onu nasıl aşabiliriz ki... korkuyorum... mutluyken mutsuz olmaktan korkuyorum... dua et olur mu... ediyorsun biliyorum ama ben yinede hep hatırlatıyorum... sen dua et... her şey güzel olur... Rabbim bizi duyuyor...

bi askere gittin var ya ömrümü yedin yeter artık yaa son 50 günümüz kaldı askerliğin bitmesine ama bende tükendim artık yani. beni çalıştırmayan , okuluma karışan , en ufacık sorunları büyütüp deve yapan ve çocukça davranan insan senden artık nefret ediyorum nefret ediyorum sevgi namına birşey kalmadı artık bende sana dair hepsini sorunlarınla aldın benden herşey iyi olacak derken askere gitmenle herşey tam bir kabusa dönüştü hayatımı maaaaafff ettin seni tanıdığıma çok ama çok pişmanım seninle geçen 2 yılıma yazıklar olsun . sendennnn nefrett ediyorum egoist bencil varlık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…