Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkinizin de mesleği aynı ve ikinizde de aynı tavırları gördüm.
Ama seninle sadece can sıkıntısında görüşürüm herhalde.
Daha ötesi olamaz. Bir de sen onun kadar kibar değildin. =(
İster istemez kıyasladım. Hayırlısı artık.

İnatlaşma benimle...
Sen de sayıyor olabilirsin ama benim gibi olamaz :)
Unutma Sen Askersin Ben ise Asker Yareni :)
Sen gün sayarken ben dakikalarla pazarlık yapıyorum Canımın içi

seni anlayabilmeyi çok isterdim ama ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlamıyorum... daha fazlasını buraya bile yazamıyorum kaldı ki yüzüne söyleyeyim

Ben hayatinizdan gidince huzuru bulursunuz anne ve
abi,cok mutlu olursunuz ,siz bi ailesniz bana tercih ettginiz sinsi komsnzla ,siz ailesniz ben bu aileden degilim,gidip yuvami kurucam ama Allah sizin elinize dusurmesin olmeye raziyim

hayatıma henüz adım atmış olan kişi;
ama ben özledim seni. =)
ne kadar güzel bir his bu biliyor musun?
tatil zamanı da görüşür müyüz sence? yoksa sadece 2-3 haftalık bir takılmaca mı olacak?
hepsi bir soru işareti. ama bana şu an için çok iyi geldiğin bir gerçek.

ve sen;
sen hep başka kalacaksın galiba.
sana olan özlemim, senin varlığının bende yarattığı etkiler hiçbir şeyle boy ölçüşemez.
çok büyük bir aşksın sen. her zerren için ölebilirim sanırım.
ama benim olamayacaksın. ben de senin olamayacağım.
işte bu yüzden bir araya geldiğimizde vücuduna yapışık gezicem.
ellerini daha sıkı tutucam, daha çok içime çekicem kokunu, göğsüne yüzümü gömüp uyucam.
bundan büyük bir mutluluk yok benim için. yok! 5 haftamız kaldı kavuşmaya. =)

Dün gibi değil mi ?
Geçen sene bugün ki rüya gibi gün ...Tarifi yok ,mutluluğu doyasıya yaşamak, sonu düşünmek istemedik 24 saatimiz vardı sadece
2 senenin verdiği özlemmm...Ve bugünle beraber koca 3 sene dün gibi ama geçip gidiyor zaman işte filmlerde olur sanırdım hep iki seven insanın ansızın karşılaşıp öylece kalakaldığı sahneler bizzat yaşadık o ne acıydı öyle ! Hayatımın en acı günüydü be adam Allah daha büyük acılar yaşatmasın ama 26 senemin en acı günüydü.Gel dedin, elini uzattın, bekledin ama yapamadım gelemedim imkansızdık artık çıkamadık içinden onca şeyin akıl verdiler beraber olalım diye çabaladı onca insan ama yine olmadı ,olmayacakta ,oluru da yok zaten sadece kalplerimiz uzaktan birbirimiz için atıcak ...
Yapmam gereken tek birşey var sonra özüme dönücem inşallah senin için herşey pamuk ...

Boyle gidecegini sanmiyordum. Gecen hafta ramazan boyu beni gormeyecegin icin uzulurken hic bi seyler bitecek gibi degildi. Ama ben o gorusmenin son gorusmemiz oldugunu hissetmistim. Yemin ederim sen ne oldugunu bile hatirlamadigim seyler anlatirken ben yuzunu hafizama kaziyordum. O iri sayilabilecek gozler nasil gulerken oyle tatli kisilabiliyordu? Burnun agzina gore biraz buyuk muydu? Erkek adamin burnu accik buyuk olurdu tabi. Sakal bir adama bu kadar mi yakisirdi? Sakalsiz da baby face olurdun o da baska tatli olurdu. Saclarinla da bayagi ugrasiyodun degiyo gibiydi sanki. Sampuanin cope gidince nasil uzulmustun. Allah airporttaki seni uzen kadinin mustehakini versin. Allah seni uzen herkesin versin seyini ne diyim o minnos surat uzulur mu? Wcye giderken bile seni izledim. Bir fizik bu kadar duzgun olabilirdi. Senin yakindigin zayifligin, zayiflik bir adama ne kadar yakisabilecekse o kadar yakisiyodu. Spor salonu batmis da uyeligin yanmismis. Yansin, benden cok seni gorecek her yer yansin gitsin. Simdi sen gittin galiba. Son konusmamizda yine yerli yersiz guldum ama bitti galiba. Ilk konusmamizda da oyleydi gul gul ölmüstüm gerekli gereksiz. Sesli gulunce kiziyordun. Cok da umrumda degildi. Beni doyasiya guldurebilen bi sen vardin. Sana neydi gulecektim istedigim gibi. Sinav sonrasi bogure bogure aglarken bile guldurmustun beni. Sehir disindaydin, kendin de bok gibi gun gecirmistin, bi yandan araba kullaniyordun, bi yandan bi yere ugruyodun, o halinle beni arayip arayip guldurmustun. Simdi sen gidince ben her animda benim modumu degistiren tek adami da kaybedecegim. Herhalde bana bi daha sabahlara kadar sarki soylemez, baglama da calmazsin. Sesin galiba duydugum en iyi ses. Ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. Bana oyle geliyor ki ben senin gibi birisini bir daha hic taniyamam. Buna uzulmuyorum. Cunku beni bu kadar kolay yoneten tipler tehlike arz ediyor benim icin. O yuzden cok da kederli degilim bittigine galiba. Sanki devam etse uzun vadede kimligimi kaybedecektim senin yorungende. Sirtimdan bi yuk kalkmis gibi hissediyorum itiraf etmek gerekirse. Sadece eger seni arkadas olarak tanima sansim olsa her sey daha guzel olurdu diye dusunuyorum. Kaybetmek zorunda kalmazdim seni hic. Yoksa bu hal ile zaten devam edemiyorum. Cehennemin dibine de gitsen umrum degil. Yok gayya kuyusuna da dusme kiyamam, beni cok guzel sevdin hakkini yemeyeyim. Zaten sen yaptigin her seyi guzel yapiyosun. Cok guzel guluyosun, cok guzel dertleniyosun, cok guzel anlatiyosun, cok guzel sarki soyluyosun, cok guzel ankara havasi oynuyosun, cok guzel giyiniyosun, cok guzel yuruyosun, cok guzel gozlerime kilitleniyosun, cok guzel gozlerini kaciriyosun, cok guzel kibirleniyosun, cok guzel utaniyosun, cok guzel iltifat ediyosun, cok guzel kufrediyosun. Adama kufur bile yakisir mi ya hu yemin ederim o bile yakisiyor. Birlikte gecirdigimiz tum zamana yemin olsun ki senin yaptigin benim begenmedigim bi sey olmadi. Gidisini dahi begendim :d bi insan bu kadar guzel gidebilirdi :d sen kendi dunyanda cok tatli bi bebeksin. Allahtan cok fazla bebek istemisim ki seni verdi bana. Ben de doya doya sevdim. Ama yanlis bi duaymis. Ben baska bi sey istiyomusum. Benim dunyamda yerin yok. Ait oldugun yerde iyisin. Orda kendine gore tiplerle mutlu olursun insallah.

Son düzenleme:
Ne kadar çok üstüme geliyorsun öyle? Kimse böyle sevmedi beni! Garipsiyorum bilmiyorum. İki dakika benden haber alamasan ortalığı ayağa kaldırıyorsun. Böyle ilgi alaka görmedim ben. Alışık değilim ya yadırgıyorum. 1 ay oldu dolu dolu. Sen ne ara bu kadar bağlandın?

Neden diye düşünmenin ağırlığını yaşıyorum bazen. Insan bi sümüklü oglan dinledigin sarkilarla dalga geçiyor diye, artik dinlemedigini göstermek icin sevgilisiyle neden dalga geçer. Neden gectirir. Bu nasi bi eziklik... İsyan bile etmeye halim kalmıyor, kabulleniyorum adaletsizligi. Cok mu önemliydiler senden benden bizden bu kadar önemli miydiler hakikaten. Düzeltebilmek ne zormus dogru olmayan bi insani. En cok koyan da ne biliyor musun. Sorun biz olmamasina ragmen bizden baska herkes mutlu. Tebrik ederim.

Son düzenleme:
Karnım aç şimdi sen oldaydın negzel yemekler yapardın Çok ôzledim zalımın gızı

Gerize kalk kopek hayvan benim derdim neydiki seninle evlendim Havva'lar bile senden anlayışlı gerize kaşı manyak aptal salak deli kopek it

Bazen ciddi anlamda boşansak daha mi iyi olur diyorum.
Aklımdan böyle bir seyin geçtiğine inanmıyorum fakat geçiyor maalesef.

Çünkü ben buyum.
Kendime karşı yapılan haksızlıklara susmam.
Hatalı oldugumda suçumu kabul ediyorum.
Suçsuz olduğum zaman boğazımı kes ben kendimi savunmaya devam ederim.

Karşımda ki kişi hatasını kabul etmiyorsa bu benim suçum değil.

Ben böyle yetiştim.
Kendi anneme ve babama bile karşı çıkan bir bireyim.
Haksızlığa gelemem.
Kendimi ezdirmem.

Bu saygısızlıksa evet saygisizim.
İnsanin kendini savunmak, yanlış anlaşılan şeyin doğrusunu açıklamak için verdigi cevaplar nasıl saygısızlık olarak algilaniyorsa artik.
Saygı! Neye göre kime göre ne kosulda ne sekilde..

Her sey sevmekle başlasa da sevmekle sorunlar çözülmüyor.
Evet sorun bizim aramizda değil.
Ama ikimizi etkiliyorsa ve sorunlu olan kişiyle anlasmaya varilmiyorsa çaresine bakmak gerekmiyor mu?

Yurtdışına gitmek çözümse, gitmek konusunda ısrarcı ol o zaman.

Ben de insan evladiyim.

Annem bir baskasinin annesi beni üzsün diye doğurmadı. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Doldum taştım ya ne anlatacak kimse ne anlayacak adam var.

B.k mu vardı evlendim ya hu.
Anamin babamin yaninda beni kimse üzmüyordu.

O anne sözlerini dinlememek.
Ne hata ama.

"O profil resmini gorecegim listemde asude, gorecegim bekliyorum ekle su an, tamam gordum kapat telefonu. KAPAAT" dedi ve kapatti telefonu :d aferin boyle boyle guzelce delirttin beni :d

Son düzenleme:
O kadar istiyorum bir açık kapı olsunda sana koşayım ya rab uğruna ömrümü sarfedeyim rahatça sana kulluk görevlerimi yapayım nolur bana imkan ver nolur sen ol dersen oluverir

O kadar şefkatli seviyorsun ki beni Rabbimden en güzel duam seninle hayırlı bir yuva kurmayı istemek oldu kalbini ruhunu sevdiğim adam sen hiç eksik olma başımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…