bitti işte. bitti. son kez gördük konuştuk ama sarılamadan son kez bitti. gururun inadın ve prensiplerinle mutluluklar. umarım ÇOK AMA ÇOK PİŞMAN OLURSUN
Seni kaybetmekten çok korkuyorum, ama bazen ulan nereden buldum bu gerizekalıyı demekten de kendimi alamıyorum. İyi ki doğmuşsun, iyi ki benim olmuşsun sevdam
Hiç duygusal şeyler yazacak modda değilim sanırım . Dün sabaha kadar bir serum,1tüp kan ve iğne yedim totodan. Oruç ciddi anlamda başıma vurmuştu :) Dardanelimm horul horul uyumaya devam et derdim yok ben uyumuyorum gözlerimi dinlendiriyorum derdi büyük ihtimal huzune gerek yok hayat kısa gülümseyin :)
Dün relax a gittim. Çok değişikti hislerim gelecekten geliyor gibi. Ne düşündüm biliyor musun ablanın kangren evliliğine harcanan paranın sadece 1/10 ini senin namına verseler üstünü ben çok rahat öderdim. Ve biz mutlu olurduk. Aynı evin içinde de böyle tartışmalarımız dallanıp budaklanmazdı. Ergen gibi ilişki yaşamaz, dönüp gitmezdik. Ben hep orta yolu aradım aslında inkar edeceksin ama... Sen beni ayak bağı olarak gördün. Son zamanlarda hatta, düşman. Belki bir gün okur, belki bir gün anlarsın.
şunu anladım hasrete daha kolay katlanıyorum
ama o gidişinden sonraki 24 saat yok mu? İşte ona katlanamıyorum. Gel desem yoldan döner gelirsin biliyorum. Yine de çok zor geliyor.
hissediyorum sanki yazmana az kaldı.
en fazla 2 hafta dayanabiliyorum demiştin ya 2 haftayı geçti bu sefer.
ama dedim ya hissediyorum az kaldı bence yazmana.,
yazdıktan sonra vereceğim tepkiden de korkuyorsun biliyorum.
o gün bir daha seni hiç göremeyeceğim sandım.
haftasonu seni işte de göremedim zaten aslında senden kaçtım sayılır.
karşılaşmak istemiyorum.
ama yaz bence son kez de olsa konuşmalıyız.
belki de gerçekten son kez.
senden hoşlanmama rağmen neden bu hırçınlıklarım inan bende çözemiyorum. sanırım aşık olmaktan korkuyorum ben. ve her seferinde benim hırçınlıklarıma katlanıyorsun ya ne diyeyim ben sana be adam. dilerim ki rabbimden kaderimiz bir yazılsın. bir ömür sen ol
Yaklaşık iki saat sonra kavuşacağız birbirimize. İnan bana, bir insan en fazla ne kadar özlenebilirse, o kadar özledim seni. Gülümserken kıvrılan gözünü, avuçiçimi,bileğimi öpüşünü.
Ait olduğumu hissettiğim tek yer senin yanın inan. sarılırken kokladığını bilmek, ömrü hayatımda yaşayıp hissettiğim en temiz ve güzel duygu.
Senden hoşlanabileceğimi düşünmüyorum şu anda.
Gitmeme 10 gün kaldı.
O zamana dek büyük bir değişim beklemiyorum.
Senin durumun da belli değil zaten.
Öyle karman çorman bir ilişki yine.
Onca yaşadığım sıkıntılı şeyler yetmezmiş gibi...