Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün de ruyamdaydin..Rüyama girme artik .. Senin yüzünden bu sabah yürek ağrısıyla uyandım..

Hicbirsey yolunda gitmiyor biliyormusun...aslinda sana degil gunluge yazacaktim ama sana soyluyormushm gibi geldi o yuzden sen burayi okuyacakmissin gibi yazmak istedim....

Sen hayatimdayken niye hersey yolundaydi niye hersey güllük gülistanliktı yoksa o zamanda hayat boyle karaiktida varligin gulusun mu aydinlatiyordu herseyi

İster inan ister inanma bugun aglayan kiz senin varliginda mutluluktan sarkilar soyluyordu hemde icinden bile degil

Hersey ustume ustume geliyor gibi maddi sıkıntılar bir yandan manevi sıkıntılar bir yandan (bunlari neden sana soyluyorum ki konusursak ben sana hic mafdi sıkıntılarimdan soz etmem ki )ah keske bi saat seninle su omurde 1 saatim olsaydi doya doya konussaydim yada sen konusssaydin ben dinleseydim

Senin sesini oyle ozledim ki halimi hatirimi sorusunu yoksun iste belkide bir daha ne yuzunu gorebilirim nede sesini duyarim ama omrum oldugu surece dualarimdasin insallah cok ama cok mutlu olursun o gulen yuzun hep guler gulmeye devam eder

Hayat o kadar zor ki bir bilsen hele hele babamla yasamak daha zor hergunum gececekvdinecek diye umutlanarak gecti ama artik eskisi kadar umutlanamiyorumda dogrusu

Bi suru insanin arasinda yapayalnizim kimsenin umurumda degilim sahi senin hic umurunda oldum mu ben hep onemsedin diye hissettim oyle umutlandim ama gercektende oylemiydi
Simdi aklima geldi dun aksam ruyamda seni gordum sagligini soruyordum insallah sagligin yerindedir sen hastayken sanki benim dunyam duruyordu heke o gun migdenden rahatsizken gozlerininbdoku dolu olusu aimdan cikmiyor hic

Sunu bilki (insallah Rabbim bu duyguyu benden almasin)kıyamet kopuncaya kadar cok kiymetli degerli olarak jalacaksin kalbimde ve aklimda

Bilmiyorum birgun biri gelirde kalbimden yerini alir mi ama her ne olursa olsun bendeki degerin kiymetin hic bitmeyecek

Ben sana olsemde nirsey soyleyemem ama keske sadece benim icin cok kiymetli ve degerli oldugunu hissedebilsrydin

Ben cidden bu kadar ilgiyi hak ediyormuyum? Hiç sanmıyorum. Sen gerçekten çok seviyorsun anladım peki ya ben? Hiç sanmıyorum. Sen bana aşık olmuşsun bunu anladım peki ya ben? Hiç sanmıyorum. Ama benim hayatımda yerin çok önemli kalbimde teksin emin olabilirsin. Ama senin bana gösterdiğin ilginin keşke birazını sana gösterebilsem. Senin bana davrandığın gibi sevgi dolu durabilsem keşke. Bilmiyorum duygularımı elimden almışlar sanki. Ben hiç böyle güzel sevilmedim ki. Gerçekten. Belkide o yüzden. İyi ki varsın sen. Mutluluğumsun

Günlerden 16 haziran sabaha yakın ve uykusuz 5 yıl önce tamda bu gundu gururuma yenilip sana git deyişim.Sen ilktin ve bu nedenle ne yapacagimi hic bilemedim 22 yasinda küçük bir çocuk gibiydim utandim çekindim hiç sana olan duygularimi tam olarak ifade edemedim. Hep ilgi bekledim hiç vermeden hep istedim. bana içinde sen olduğun tek bir gün versen zaman dursa ve ben sen olsam...Yağmurun ardından çıkan gökkuşağı kadar şaşırtıcı, baharın ardından yeşeren toprak kadar umut veren, karlarin ardından çıkan kardelen gibi saf masum sevgili yine yeniden aşk, huzur, mutluluk, tutku ve safalar getirdin hosgeldin geceme..resmen şair oldummm sana git dedigim gunden bu gune 5 yil oldu bukadar cok sevdigimi hic bir zaman bilemedin bir kere bile arayip sormadim beni duyarsiz biri gibi gordun simdi kimle nerdesin bilmiyorum yinede ben bana yaşattığın bu duyguyu seviyorum..

Son düzenleme:
Ben senin gözünde bebeğim değil mi? Evet tamda öyleyim dediğin gibi. Sende benimle bebekle ilgilenir gibi ilgileniyorsun. Allahım yokluğunu göstermesin. Dua ediyorum sürekli. Nereden geldin hayatıma bilmiyorum. Ama iyi ki geldin. Ben hiç böyle sevilmemiştim...

canım kocacım seni çok seviyorum.Ah birde ailen konusunda beni anlasanda tartışmasak hep mutlu kalabilsek.herşeyden önce ben gelsem keşke çok isterdim .Birde süprizler yapıp hediyeler almanı isterdim duy beniiiiiiiiii:)

Keske baska zamanlarda baska sartlarda tanissaydik seninle belki hersey bambaska olurdu bu yasimda bile kendini dunyanin en yaslisi gibi hissederken bazen senin icin keske biraz daha erken dogsaymisim diyorum:)

Bu keskeleri boşver Allaha binlerce kez sukurler olsun ki ben o gun o telefonu beklemeden oraya geldim vazgececekken 4 saat bekledim o hun iyiki seni tanidim

Napayim sana cok sey yaziyirum ama hicbirsey anlatamihorum ya birak bari yazayim

Binlerce milyonlarca sukurler olsun Rabbime seni karsina cikardi cok az gormek nasip olsada cok sukur ki su dunyadan seni tanimis olarak gidicem iyiki hayatimda tanimisim dedigim insanlaron en basindasin (ah birde bilsrm sana yazmaya baslayinca neden goz yaslarim sel olup bosaliyor)

Icim sizliyor bitti diye bir daha seni goremeyecegim diye (kimbilir belki nasip ederde Rabbim gorürüm)

Ama yinede cok sukur seninle geriye kotu bi hatira birakacagima kalbim kirginliktan yana sizlayacagina hasretten sizliyor

Sana birsey anlatayim mi hani gitmeden bir gun once bana demistin ya ben burdayim ne zaman gelmek istersen gel beni bul ben yardimci olurum demistin ya dunyalar benim olmustu

Ben o gun sanki eve ayaklarimla degilde kanatlarimla gitmistim bazen cok korkardim ya senin sevgin giderse yuregimden o zaman oracikta oleyim isterdim anlamsizca senin sevgin kalbimdeyken kaybolmadan olmek isterdim

Acaba hep imkansiz oldugun icin mi bu kadar sevdim hic cikmadin icinden oluru olsa belkide sizlatmazdi bu kadar

Bazen diyirum bazen jic birsey degil su dunyada seninle sadece bir saat sen anlatsaydin ben dinleseydim ben anlatsaydimda sen dinleseydin yuzun hep oyle gulseydi ben oyle durup seyretseydim

O son gun kisacik zamanda olsa oturdum ya karsina baktim ya gozlerine yine olsa yine severdim pismanmiyim degilim niye pisman olayim ki yemin ederim esinin yerinde gozum olmadi yine su mubarek gunde yemin ederin ben onun icinde cok fua ettim senin icin ne kadar ettiysem onun icinde ettim hep mutlu olasiniz diye

Ben seni hep gizli sevdim birileri hissedecek diye aklim cikardi

Sen su yeryuzunde mutlulugu en cok hakedensin insallah cok ama cok mutlu olursun evinin kapisindan iceri gordiginde cennet kosklerine girmis kadar huzurun olur

Sen beni ne güzel seviyorsun öyle. Hani bir bebeği severken incitmemek için dikkat edilir ya öyle seviyorsun işte. Sen sabırlı adamsın diyorum sabrım sana geçerli sadece diyorsun. O an yiyesim geliyor seni haberin yok. Sen gerçekten çok özel bir adamsın. Hayatımda oluşunu seviyorum.

not gelecekte ki eşime.soul mate'ime ;evleneceğim insan herkimseyle sevgiliysen ya da onla ilğili hayaller kuruyorsan boşa kurma,kızın hayalleriyle oynama.benimle evleneceğin bariz ortada ayrıca orda burda gezip tozup sonra off evde oturalım yeaa deme,ağzına terlik fırlatırım bak! adam ol.

Canım annem, seni çok çok seviyorum.
Aşırı seviyorum.
Böyle içimi açıp içime koysam seni hep orda kalsan.
İyi ki varsın.
İyi ki annemsin.
Rabbim çektiğin bütün sıkıntıların mükafatını kat kat versin.
Sabrının selametini versin.

Seni uzenlerin aynı uzdukleri gibi uzulmesini dilerim.
İyi kalpli melek annem.

Herkes çocuk doğurur, anne olmak başkadır.
İyi ki senin yavrunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…