Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimin kardeşleri lütfen biraz da kardeşinizi düşünün.herşeyin üstesinden tek başına gelemiyor artık..yoruldu..

dün ne kadar güzel vakit geçirdik öyle. =))
sana yavaş yavaş ısınmaya başlıyorum galiba.

ısınsam da diğer sevdamdan vazgeçebilsem.
tüm o karanlık ama aşk,tutku dolu sayfaları kapatabilsem.

ama 1 hafta sonra yokum.
geri döndüğümde de sen olmayacaksın belki.

Tus'a çok çalışma bence. böyle devam et. =P
Eylül'de değil de Nisan'da gitmiş olursun.^.^

gerçi bilemiyorum belki de uzakken hiç yazışmıcaz bile.
unutucaz her şeyi. =)) düşük bir ihtimal de olsa bir ihtimal işte.
her şeye karşın güzel tüm olanlar.

Elimizde neler var? Bir adet gurur bir adet yanlışlar bir adet geçen aylar bir adet milyonlarca dökülmüş gözyaşı bir adet kalp ağrısı bir adette zannedersem geç kalınmışlık var! Şimdi söyle bakalım bunlarla neler yapabiliriz? Birşeyler yapsak sence güzel birşey çıkar mı ortaya? HİÇ SANMIYORUM!!!

Sen cidden gıcık bir insansın! Ciddi anlamda diyorum. Seni tanıdığım ilk günden beri bir negatif elektrik saçıyorsun bana. Seninle muhatap olmadığım için çok şanslıyım. Sen konuşulacak insan değilsin çünkü!

Aşkım şu saat oldu hala yatıyorsun sen ya. Tamam gece çok geç yattık uyutmadım seni ama kalk artık. Özledim ben seni. Sesini duyayım ne olur kalk da. Oruçsun bide hepten kalkmazsın sen şimdi. Uyumuş kalmışsındır. ÖZLEDİM İŞTE!

Babalığını kutlayacağım kimse olmamıştı taa ki bu seneye kadar..Babalar günün kutlu olsun biricik eşim...Oğlumuzla seni çoook seviyoruz..

Bu sefer başaracağım bu kısır döngüden kurtulmayı.

Çok özledim sizi ya
Annem, babam
Of burnumda tütüyorsunuz.

Sonum benzemese bari.değiştirerek yazacağım;

Bana seni sevme hakkı vermediler, bende şiirleri sevdim. Şiir sendin aşkım.

Ya aslinda vedana uzulecektim ama bugun tartida 46 kiloyu gordum bir kilo daha versem ramazan bitene kadar tatilde 3 kiloluk bi kontenjanim olur anliyo musun acik bufenin korkmadan gozune vuracagim yani?? Ha ne diyoduk gittin mi? E s..tir git napiim :d

1 buçuk yıldır hayatimdasin 7 aydır kocamsin senden önce çok incindim biliyodun çok sevmistim sevilmemistim yine bu kez oldu bu beni sever dedigimdin ben yine yanıldim gelen gideni aratti sen daha çok uzdun simdi ne yapacağını bilmez bir haldeyim defalarca beni ağlattın vurdun kirdin ben yine gitmedim ama hic umrundada olmadım sana hakkımı hiç helal etmiyorum göz yaslarimi kat kat fazla bir bedelle ödersin inşallah

Nefret ediyorum senden nefret
İşgüzar, oyuncu lanet kadın
Mübarek günlerde bana bu nefreti kusturdun ya, Allah bildiği gibi yapsın seni.

Sustuk diye salak mı sandın, saf mı sandın?
Susmam artık, seninle anladığın dilden konuşmanın zamanı geldi saygısız suratsız akılsız

Bunları hiç bir zaman belki duymayacaksin ama bilmeni isterdim. Her duamda varsin. Kendimden önce sana dua ediyorum. Bana yasattiklarinin aynısını sende yasa, insallah en kısa zamanda bu yaz çekip gidersin. Son nefesinde de olsan, son nefesinde de olsam hakkim haram olsun.

ne yasattıysan dıbıne kadar yasa ınsallah ve golge etme baska ıhsaan ıstemez ıyıkı kurtuldum senden ya ben allahın sevgılı kuluyum yanındakını kandırmaya devam sen yazık kıza acıyorum yanındakı kız dıkkat et o kendını aslan gosteren fare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…