Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana o şortu giyme dedim inadıma giydin , ben de bi güzel ütülerken yaktım , aaaaa yanmış bak tüh , hiç üzülmedim canıma deysin , koskoca adamsın biraz kendine çeki düzen versen ölmezsin , kel kalırsın inşallah

Anladım ki,her şey kendi çıkarların içinmiş. Samimiyetin bile yalanmış. Kendi amacın için bana kelimeler sarf etmişsin. Ne yazık bana. Aptalmışım. Tutup keşke aynı cümlenin öznesi olabilsek demişim bi de. Ne aynı cümlesi. Alt alta bulunan cümlelerde bile olamayız. Çıkarcı. Yalancı. Ve aptal olan ben.

Sevgimiz, bağımız çok güçlü gerçekten. Biz tüm zorlukları bir olunca çok rahat aşarız hayatım. Bunu çok iyi anladım. O yüzden her zaman senin yanındayım...

Yok yemeğe gelde bilmem ne arasana hadi babamı arada eşim o artık benim yanımda yemeğe gelmesini istiyorum de hadiiiiiii artisss

Niye mesajıma cevap vermedin?
Yüzyüze mi konuşacaz yoksa, pfff hiç istemiyorum, konuşmayalım....

Hatta bi süre konuşmayalım, gideyim şöyle esen bir tepeye, seyredeyim alemi.. Yalnız.. Tek başıma.. Buna ihtiyacım var, yalnız kalmak istiyorum yahu çok şey değilki

Şu an paramparçayim canim çok yaniyo ne yazsamki sana daha kaç kere vurcan sırtımdan yüzüme gülüp yalanlar söyleyip ablamla beraber olmakta hangi kitaba siğar şerefsiz bazen arabayla yanimdan bilerek geçip benimle karşılaşmak için tesadüfler yaratan sen olup ta en büyük aciyi neden yaşatiyosun ama son bittti bi daha sen diye bişey ikimiz diye bisey olmicak anam babam geçmişimdeliler hepsi vurdu bi tek sen vurmamiştin sende vurdun yaraladin beni içim kan ağliyo canim yaniyo ama biliyorumki geçecek buda geçecek hani ben sana (sustum)diye bi şiir yollamıştim ya şim di hiç birşey demeden susup gidiyorum kendi yaralarima kendi gözyaşlarima kendi acilarima sarılip gidiyorum anamin babamun gecmisimdeki kişinin darbesi çok hafif kaldi senin vurduğun darbeden sol yanimi yok ettin caniimi parçaladin be hani ne söz vermiştin kalbimde senden başka olmucak ti neyse yaaa boşver unut gitsin bitsin yani yani demelerimi çok severdin artik ben koyuyirum bu son noktayi elveda yalanci şerefli adam

annenden deeeeeeeeeeee o iki yüzlüüü ablandandaaa bıktımmmmmm artıkkkkkkkkk sen hala onları koru

Ben seninle napıcam?
Şu anda hiçbir şeyi düşünmeyip sadece baş başa geçireceğimiz tatile odaklanmak istiyorum aslında ama mutlu olamıyorum tam anlamıyla.
Oysa ki ne çok özledim seni.
Koynunda uyumanın hayaliyle yaşıyorken ve buna az kalmışken ben iyi değilim.
En büyük mutluluğum beni mutsuz ediyor. Büyük ikilemler içinde kıvranıyorum da senden vazgeçemiyorum.

Şimdi sen burayi okusan eminim yuzune bi tebessum otururdu

Ama sahiden

Senin ayakkabilarinin bagciklarini bi baglayisin vardi onda bile sanki ayrı bi asalet ayrı bi guzellik ama herseyi hafizamdan silmdm gerekiyo ayakkabilarinin bahciklarini baglarken sana hayran hayran baktigim anlafida hafizamdan silmem gerekiyo

Bu yükü omuzlarıma neden yükledin ? Ömür boyu bu yükü taşıyacak olmak ne kadar ağır biliyor musun ? Peki sen , sen ne taşıyacaksın ben bu yükün altında ezilirken ?
5 para etmez ciğerine harcadığım Kendime yazıklar olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…