Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün yorgun bu şehir. . Ve ben seni çok özledim.. Bir parçam sende kalmış sanki.. Eksiğim ..Oysa çok fazla hayalim vardı bizli günlere dair.. Emin ol vardı.. Sıkı sıkı tutsaydın ellerimden , keşke... Keşke bende bırakmasaydım o gün.. İkimizde birbirimizi çok hırpaladık sevdiğim.. Çok yorduk .. Kırıldık , paramparça olduk .. Asla aramam seni dedim . Yalan.. Seni aramayı çok istiyorum. Sesini duymaya ihtiyacım var. Sen birinin sesine ihtiyaç duymak ne demek biliyor musun? İsterse bin yıl geçsin.. Yerine kimseyi koyamayacak kalbim.. Biliyorum artık imkansız yollara girdik.. Tek dileğim ölesiye mutlu ol sevdiğim. Kalbimin senle esareti biter mi bilmiyorum ama yaşadığım sürece içimdeki en derin yarasın ... Ben hala 18 yaşındayım .. Seni sevdiğim müddetçe de yaşım 18 ... Duyar mısın? Hisseder misin bilmiyorum ama Seni hep sevdim .. Seni hep seveceğim...

belki de bu kadar sevmemeliydim. Sen hakketmediğin için değil, kendimi çok hırpalıyorum. Keşke daha az sevseydim.

Nasıl bir babasin sen Allah aşkına hadi babalıktan nasibini almadin insanliktanda mı hic nasibini almadin sen naptik biz sanada bu evi cehenneme cevirdin bize naptikta yıllarca hep ofke kustub insanlar baba dedikleri zaman mutluluktan gözleri ışıldarken biz basimiz onumuze dustu aklimizda hep kotu hatiralar canlandi

Senden ailemden görmediğim bir çok şeyi bekliyordum biliyorum.
Ben sevgiye ilgiye açlığımı seninle seninle doldurdum.
Hayatımın tam merkezine seni koydum.
Sen gittiğin için dünyam artık dönmüyor.
Bugün stresten vücudumda kabarcıklar çıktığı ve ateşlendiğim için hastaneye gitmiştim.
Sanki bilsen hmm geçmiş olsundan başka bir muhabbetin olacaktı.
Ben herşeyi kendime yapıyorum.
Hastalığım herşeyim benim yüzümden oluyor.
Çünkü ne kadar sana GİTME dediysem bunların sorumlusu benim.
Özür dilerim herşey için.
Seni "kojaman gene" seviyorum...

Birlikte geçireceğimiz en güzel zamanları biz başkalarını düşünerek, onlar için mücadele ederek geçiriyoruz...
Çok yazık bize, anlamsız insanlar yüzünden yüreğim hergün biraz daha vazgeçiyor,,,

tam olarak ne demem gerekiyor bilemiyorum..
bildiğim tek şey özledim.
pazar gecesi geliyor aklıma tenin tenimdeyken ve şimdi biz bu hallerde..

Seni görünce bütün sinir tepeme toplanıyor benim! Hiç kimseye bu denli gıcık olmamıştım ben.

Ilk konusmamizin uzerinden hafta gecmis ama onemsiz seyleri bile hatirliyosun gozumden kacmadi :d demek actin actin okudun yazismayi :d

Hayat arkadasi degil, normal bi tanidik gibisin. Skildim artik. Isteklerimi karsilayamiyorsun

Artık her şeyden vazgeçtim umarım benden sonra hayatında seni mutlu edecek olaylarla karşılaşırsın.
Ben seni mutlu edemedim ya, umarım benden daha fazla mutlu olursun.
Artık sana ne söyleyecek bir sözüm kalmadı.
Resimlerimizi sildin etiketleri kaldırdın. Bende gerizekalı gibi neyse burasıda bende kalsın.
Sen vazgeçmişsin bana da gitmek düşüyor.
Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…