Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her şeyinle sana benziyordu o adamlar.
Özlemimin, aşkımın ne kadar büyük olduğunu hatırlattılar tekrar.

Nasıl güzel bir suratın var senin..=)
O mimiklerinin tatlılığına ne desek?

Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim doğrusu, ben bile şaşırdım kendime.
Özüme dönüyorum sanırım

Ben sandım ki bu defa cidden farklı olur. Ama sadece sanmışım. Sen başkasınınmışsın..

Şimdi sanki bulutlar üstünde sonsuz saadeti yaşıyorum İçim yanar içim kanarda İSLAAAAAAMM

O kadar guzelsin ki... Okadar cok firsat dolu, o kadar lekesizsinki. Yeni bir kitap gibisin acip okumak istiyorum. Her sayfana derin derin dalip, kendimi sende unutmak istiyorum. Hayatima karismani, yanimda olmani istiyorum. Yanimdan yurumeni, bana gulumsemeni istiyorum. Desktek olmak istiyorum sana. Destek olmani istiyorum bana. Guclu olmani istiyorum. Benim gibi bir insana hakim olabilmeni istiyorum. Beni kendine hayran birakmani, beni etkilemeni, benden etkilenmeni istiyorum. Off.. Yillar sonra yine karsimdasin. Ama ne kadar cok sey degismis hayatlarimizda. O zamanlar sana karsi hissettigim ne kadar duygum varsa, 7 sene sonra dirildi tekrar. Yasanmamisliklarin verdigi o dayanilmaz aclik, merak, ve gizem icinde boguluyorum. Endamini, guzelligini dusunuyorum. Yanima ne kadar cok yakisiyorsun. Biz birbimize ne kadar cok yakisiyoruz. Ama hersey ne kadar imkansiz. Bu nasil bir is. Neden hep boyle oluyor? 7 sene once cok erkendi, 7 sene sonra ise cok gec.. Off ...

herhalde bu azimle bigün bunu okuyo olursun..

canıma okudun canıma.
duygu katliamı yaptın resmen...
iki uçu çoklu denklem olduk senin yüzünden.
hadi çöz bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.

Yeni bir hayat için ilk adım atıldı, hafifliyorum sanki, devamının daha iyi olacağına inancım büyük. Güzel günler gelecek inşallah.

Kınama , kınadığını yaşamadan ölmezsin derler ama sen kına seni kınadığını yaşarken görmeyi çok isterim ...

Herşeyi seni kaybetmemek uğruna yapmıştım bilemezdim ki sonumuzun böyle olacağını bazen seni çok özlüyorum... gizli gizli resimlerine bakıyorum adını beynim de defalarca söylüyorum.. İyi midir mutlu mudur diye düşünüyorum... çok saftı sana olan sevgim, kimseden Korkmazdım ben sen ismimi söylerken bile titreyen bir insandım o kadar içimi titretiyordun. Inanmalıydın bana o gün inanmalıydın keşke inansaydın.. artık hersey geçti umarım iyisindir ve umarım o aradigin mutluluğu huzuru bulmuşsundur... Benim için hep değerli kalıcaksın siyah adam. Allaha emanetimsin.
Mutlu kal.

Bu iftarım da yarım kaldı , insanda iştah mı bırakıyorsun , sen eve bi gel , iftarımın kalanını başının etiyle tamamlarım ben Allah'ın cezası

Bütün bu yaptıklarını hak edecek ne yaptım ben sana? Nasıl fütursuzca bu kadar çok hakkımı aldın. Yaptıklarının hesabını Rabbim sorsun ben seninle uğraşmayı bıraktım. Allah herkesin niyetine göre en doğrusunu verir. Seninle hesabım mahşere kaldı artık.

Allahım dayanamıyorum artık , sen benim omuzlarıma yük , sırtıma kambur oldun , yeter artık , çöz prangalarımı , çöz ellerimdeki kelepçeleri , git artık , çık dünyamdan , çık hayatımdan , kalbime saplanmış bi bıçak gibisin , gelmesen de olur , sen yokken daha mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…