Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir yandan deli ediyorsun beni. Diğer yandan mutlu ediyorsun. Ne seninle yapabiliyorum ne de sensiz. Bu çok kötü bir durum. Kendi kendime gönder şunu Peri diyorum. Sonra içime acı çöküyor. Ben sana ne ara bağlandım?

Gelecek gelecek gelecek
Ne bu sendeki dünya hırsı..
Firavunun bile toprak oldu kefenin cebi yok !!!
Bırak artır dünyayı ahoretin için birşyler yap..Akibetin üzüyor beni..

Sen ne yapıyorsun ya?
Ben ne yapıyorum?
Tatilimize 20 gün kalmışken hevesim azalıyor.

Herkesi memnun edemezsin, bırak biraz da onlar seni memnun etsin
Bu kadar iyi olma yalvarırım

Annem gul yuzlum cennet kokulum bir bilsen yanan cigerimi aglayan gözlerimi halime üzülür bekletmez gelirdin.
Minik ayakların ufacık ellerin yüzüme deyse aglayan sesin nasıl hoş gelirdi kulağıma bebeğim der mesleğim der basardim bagrima.
Baban oda çok özledi seni gelse diyemesede her bebek de her cocuk da seni arar yüreği gözleri iste buda benim evladım demek için cirpiniyoruz yalvarıyoruz Allah a.
Allahim her isteyene hasret cekene hayirli saglikli evlat versin aratmasin yakmasin insallah.

Umarım güzel geçiiririz ama içimde huzursuzluk var inşallah gene pireyi deve yapı huzurumu kaçırmazssın

Kucağimda bebeğimi sallarken, şiş goz altlarimla dişariyi izlerken aklima geliyor eski gunler, kendi cesaretsizligim yüzünden sikayet etmeye hakkim var mi...

Biktim artik tekrarlayan kabuslardan...uyumak dahi istemiyorum..git baskalarini rahatsiz et..

Sen olmasan nasıl yaşardım ben ya
Arkadaşlarım bile beni bırakıp gittiklerinde sen bırakmadın
Elimi hep tuttun bırakmadın
Şimdi Allah'a seni bana verdiği için ne kadar şükretsem az gelir..
İyi ki varsın iyi ki benim yanımdasın ömrümm hepte yanımda ol hiç gitme

Artık sana dair hiç umudum yok ey gelecek !!
Gelme nolursun..
Sen gelmeden ben gideyim bu diyardan..
Dünyalık duaları rafa kaldırdım,Al beni yanına ya Rab !!
Dayanamıyorum...Yapamıyorum...
Geceler hep delik,deşik...
Beynim,Aklım silik...
Gözlerim kan çanağı..
Tek duam artık ebediyet,Ölüm hayırlı ölümler nasip et ya Rab !!
Dünya kabus dolu bir rüya uyanmak istiyorum Rabbim...

ben artık biran önce aynı evde yaşayacağımız zamanların başlamasını istiyorum. elimizde olmayan sebeplerden uzadı bu süreç biliyorum ama şu 4 ay bile fazla geliyor bana. keşke zaman çabucak geçse

Nasıl dayanıyorsun ? Bana da öğret.. Aklına bile gelmiyorumdur..

Şimdi sen, seni terkettiğim şehirde baba.Ben ise yeniden hayata başladığım şehirde gelin oluyorum.Ne olursa olsun seni suçlamıyorum.Sana kızmıyorum.Senden çok iyi bir baba olur zaten.Her şeye rağmen yine de çok mutluyum.Evleniyorum.Acaba senin aklına geliyor muyum ben de.Eminim geliyorumdur. Hemde çok eminim.Seni terkettiğimde yani terketmek zorunda kaldığımda,inan hiç korkmadım bana ne olacak diye.En çok endişelendiğim birlikte kavuşamadığımız zaman ağladığımız şekilde ağlamandı. Üzülmendi. Ben de çok üzülürdüm ama sen farklıydın kırılgandın.Çok severdin beni.Bende seni.Ama şimdi eminim ki aklına gelsem bile gülümsüyorsundur.Bende gülümsüyorum.Beni hiç üzmediğin için sana binlerce kez teşekkür ediyorum. Kavuşamamız senin suçun değildi aynı benim suçum olmadığı gibi.Sen denize hasret bir balıktın ben de bomboş bir deniz.Sadece senin denize atlaman imkansızdı benimse seni zorla içime almam.Sen çok özeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…