- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Gecen sene bu zamanlar ne heveslerle aldigim evin otoparkindayim.ele gune dagitilan esyalarimdan bana kalan birkac parcayla paramparcayim..kamyonet bekliyorum..agzimin orucuyla sana sadece Allahtan bul diyorum
Şuan o burayi okusa ne derdim.Benim sana zamandan başka verecek bir şeyim yok...sennse bana ayıracak zamanın...
Ertelemeye alıştırdığımız hayatı ne zaman yaşayacağız be sevgili...
Nolacak benim bu halimmm????Şuan o burayi okusa ne derdim.
Beni seviyor musun?
Keske bunu sana sorabilsem surekli seni takip etmekden yoruldum.
Kiz arkadaain var mi?
Onu bile bilmiyorum.
Canim cok sikiliyor senden bir olumlu veya olumsuz bir isaret alabilsem.
Seni seviyorum galiba .
Ama bu isin oluru yok gibi umutsuzum ben.
Kendi kendime debresiyorum iste.
Ne bileyim senden hoslandim sanki...
Allahim ondan bir isaret gelsin.
Beklmekden yoruldum.
Ben imkansiz aska tutulmusum bilmeden.
Şimdi sen, seni terkettiğim şehirde baba.Ben ise yeniden hayata başladığım şehirde gelin oluyorum.Ne olursa olsun seni suçlamıyorum.Sana kızmıyorum.Senden çok iyi bir baba olur zaten.Her şeye rağmen yine de çok mutluyum.Evleniyorum.Acaba senin aklına geliyor muyum ben de.Eminim geliyorumdur. Hemde çok eminim.Seni terkettiğimde yani terketmek zorunda kaldığımda,inan hiç korkmadım bana ne olacak diye.En çok endişelendiğim birlikte kavuşamadığımız zaman ağladığımız şekilde ağlamandı. Üzülmendi. Ben de çok üzülürdüm ama sen farklıydın kırılgandın.Çok severdin beni.Bende seni.Ama şimdi eminim ki aklına gelsem bile gülümsüyorsundur.Bende gülümsüyorum.Beni hiç üzmediğin için sana binlerce kez teşekkür ediyorum. Kavuşamamız senin suçun değildi aynı benim suçum olmadığı gibi.Sen denize hasret bir balıktın ben de bomboş bir deniz.Sadece senin denize atlaman imkansızdı benimse seni zorla içime almam.Sen çok özeldin..
Çoook geç artık.Çok öncedendi herşey.Ben başkasıyla evlenmeden o baba olmadan önce.Herşey bitti.Şimdi başka insanlarız.Ama teşekkür ederim yine de.keşke görüşseniz ...okurken duygulandım
hadi denizler boş kalmasın balıkla buluş ona sarıl vakit geç olmasın
ÜZÜLDÜM :'(Çoook geç artık.Çok öncedendi herşey.Ben başkasıyla evlenmeden o baba olmadan önce.Herşey bitti.Şimdi başka insanlarız.Ama teşekkür ederim yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?