Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olumlamalar, olumlamalar... Olacak hayırlısıyla hissediyorum.

Ve ben eksik dilek tutmadım hic.. Gözün gözüme değsin.. Yüreğin göğsümde büyüsün istedim..

Senin farklı olduğunu düşünmemiştim.. Ama bi umut.. Belki.. Belki demiştim.. Sen de aynıymışsın.. Seni de aynı sınıfa gönderiyorum şimdi.. Bu saatten sonra sen de onlar gibi istediğin kadar çalış, çabala.. Bende sınıfı geçmen çok zor..

"You are the only thing that makes me feel like, i can live forever"

You were.

"Simdi acmiyosan acma ama bayramda küslük olmaz arayinca ac : ( " nasil bi cumle ya. Keske bu kadar naif olmasaydin basimdan oyle rahat atardim ki seni offfff senin bana bağın beni daragacinda sallandiriyo anlamiyosun. Anlatmaktan cigerim köz oldu anlamiyosun.

Ne kadar guzeldi kafam gunlerdir, yine ettin gecemin icine

Simdi gunler once sana yazdigim ilk vedayi okudum. Orada senin sampuanini cope attirdigi icin beddua ettigim guvenlikci kadin Allahimiz bilir ama son thy patlamasinda ölmüstür ihtimalen : ( senin gittigin yok olan millete oluyor. Sana mi beddua etsem napsam tobe tobe estafur ya öff.

Çevremde kaç kişi benim kadar kendini hayatımı yaşadıklarını ve aldığı/alması gereken dersleri sorguluyor acaba merak ediyorum. Yapmadığınız ve kendinize büyük oranda dürüst olmadığınız için beni de öyle sanıyorsunuz. Ya da yaşadıklarınızın korkusunu mu çıkarıyorsunuz benden.
İyimi de kötümü de bilirim, bazen söylerim bazen söylemem.
Bunları söyleyince kendimi beğenmiş vs. değil kendimi biliyor oluyorum.
Çok şükür. Ve tabi ki iyi huylarımı ya da aldığım dersleri uygulamamı seviyorum lakin çok farklı şeyler.
Herkes kendini sevmeli zaten.
Çoğunluk kalıplara kısılı kalmış, çevrelerini de kalıplara sokuyor...
Bir gün benzeyecek miyim size? Ya da oyun mu oynayacağım?
Bakalım.

Beni rahat bırak ya.. Güven vermiyorsun, huzur vermiyorsun, mutlu edemiyorsun.. Beni rahat bırak.. Defol git..

Kahretsin,
Sana inandım, güvendim, sevdim... Herhangi bir neden söylemeden benden yüz çevirmen canımı yakıyor. Aynı anda ayaklarım yerden kesilirken yerin dibinde hissediyorum kendimi. İçimdeki yangından dolayı ağzımı açıp adını ansam ateşler çıkacak. Tüm hücrelerim acı içinde.
Buna rağmen seni özlüyorum, kalbime dokundun, dünyama girdin... Sana arabesk gelecek belki ama nasıl bir vicdan sendeki, için cidden rahat mı? Dilerim Allah'tan ettiğini bulursun, ömrün boyunca hiç sevilmezsin. Sana hakkımı helal etmiyorum...

Sayın akrabalar, annemi üzmekten vazgeçin bi zahmet. Şu yaşıma kadar hiç bir şeye karışmadım sıkıldım sadece, annemin de yanlış davranış ve söylemleri oldu ama saçma sapan sebeplerden de atarlanamazsınız, evdeki huzurumuzu etkiliyorsunuz, tansiyon hastası kadın. Boş yere olmasa belki yine karışmam ama çok saçma yahu. Aaa...

bilmiyorsunuz.
bilmeyeceksiniz.
anlayamazsınız da zaten.
şu bayram zımbırtısı gelip geçse de tatile gitsem hemen.
artık sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…