Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Feci şekilde sabrım sınanıyor.

ikinizi de Allah`a havale ediyorum.
Rab`bim sizi birbirinizle imtihan etsin insaAllah.
Iftiralariniz boynunuza dolansin.

Salonda ne oturuyorsun gel sarıl ben küs değilim sana şımarıyorum keşke bunu şimdi sana yazabilsem ama boşver birazdan mahsustan bir sigara yakarım olmasa

Seni takibi bırakıcam instagramdan.. Nasılsa sen seni takip etmeyen kızları da beğeniyorsun.. Abaza seni..

Özlemek istiyorum seni önceden olduğu gibi sesini kokunu gözlerini
Şiirlerinin kafiyesi sen ol gizli öznesini acık edeyim istiyorum
Seveyim istiyorum seni bagrima yapiştirayim çıkma

Ben ol benim ol benim gibi sev istiyorum

Duşme istiyorum inme gözyaşım olma istiyorum her kızdıgımda adi sen olmasın istiyorum

Bir kedi olayim dizlerinde tuylerimi okşa istiyorum. . . Sadece

ÇOK MU İMKANSIZDİ BEE?

Rabbim bu mübarek günlerin hurmetine bize yaşattığın ne varsa sana da onu yaşatsın.
Amin!

Kendin gibi insanlarla muhattap olman dileğiyle çav

Bugun yaptiklarim bu kadardi. Daha fazla devam edemem. Yanlis bi zamandayiz, ya da birbirimize cok gec kaldik. Allah'im o kadar yakinim ki sana asik olmaya! Yapamam yapamam. Seni de rahatsiz etmeyecegim artik. Yazmayacagim. Bitcek gitcek iste. Senden once nasilsa, 7 sene boyunca nasil olduysa, oyle olacak.

Ahh Allah'im..

Canımmmsın oğlum sen benim
Seninle yaşayacağım, yaşlanacağım günleri bekliyorum sabırsızlıkla

"And neuron in my brain
That won't stop the pain I'm feeling
And let me stop thinking"

Abinsiz geçireceğin bir bayram daha geldi çattı. Bunun eksikliğini, sende yarattığı acıyı elimi kalbine koyduğumda, o masum bakışlarında görebiliyorum sevgilim.
Namazını kılıp mezarlığa çıktığında tutamayacağın gözyaşlarını görüyorum. Mezarlığa gittiğinde hiçkimseyi yanında istemeyen sen, beni de aldın yanına. Saklamadın benden gözyaşlarını. Ben de seninle ağladım. Sarıldım sana. Ne acı, iyiler iyisi melek abinin daha yirmilerinde orada. Annenin acısı hepimizinden büyük.
Hiçbir zaman onun yerini doldurma çabam olmadı,unutturmaya asla çalışmadım onu.yerine geçmeye katiyen çalışmadım. Ama bak kader bizi kenetledi, bir yaptı.
Kardeş sevgisinden öte ne olabilirse, öyle bağlıydınız birbirinize. İkiniz de pamuk kalplisiniz, tertemiz.
Dağa yaslanırcasına güç bulduğun abin şimdi yok, ama sana söz veriyorum Allah canımı alana dek ben varım. Geçirdiğimiz ve geçireceğimiz tüm zorluklara rağmen, olacağım da. El ele vereceğiz, huzurumuz ve güçlü olduğumuz yer yuvamız olacak söz veriyorum.
Bizim için,benim için pes etmediğin için ve dimdik durduğun için, hayal kırıklığına,güvensizliğe yer vermediğin için teşekkür ederim. O güzel kalbini, pamuklara sarıp seveceğim bir tanem.
Abine gidip söz verdiğim gibi, seni ömrümce koruyacağım kötü olan her şeyden. Seni çok seviyorum.

Seneler boyunca hergun seni dusunmedim elbet. Hatta aylarca, belki de yillara vuran bi surede hic aklima gelmiyordun. Ama ne zaman gonul isinden basim derte girse, kalbim veya basim agrisa, hep aklima geliyordun. Diyorum ki onunla olsaydi boyle mi olurdu acaba. Nerede? Ne yapiyor? Hic bisekilde bulamadim seni. Her seferinde google da dahil olmak uzere her yerde aradim, ama kaybolmustun resmen. O hic yasayamadigimiz sey beni hic birakmadi. Hep aklimdaydin. Aklimin bir kosesinde vardin..

Seni bulmam da tesaduf degil.. Bu defa yine aradim ve bir anda karsima ciktin!! Inanamadim. Cunku bundan onceki aramalarim hep sonucsuz kalirken, bir anda ordaydin iste. Ekledim hemen. Konustuk. Gecmiste belki birbirimize karsilikli soyledigimiz cumleler bir elin parmaklarini gecmezken, oturduk seninle uzun uzun yazistik.. Sonra bulustuk...

Sonra? Bize ne kadar yakisan bir ciftsiniz dediler! Inanabiliyor musun? Bana daha once kimse boyle birsey soylememisti. Halbuki sen benim sevgilim bile degildin. Ama yakisiyorduk iste, insanlar bile goruyordu uyumumuzu...

Ama ne kadar kotu bi donemde buldum seni.. Gerci biraz daha gec bulmus olsaydim belki artik evlenmis olacaktin. O kadar guzelsin ki... O kadar cok seneler boyunca unutulmamayi hak ediyorsun ki...

Ama iste senelerden 2016, aramizdan kocaman bir 7 yil gecmis. Sen hala cok baskasin, hala havan baska, tavrin baska.. Ama iste, ikimizin de hayatinda baska insanlar var.

Ama biliyorum sende bana bos degilsin!! Oyle olmasaydi neden ikinci defa goruselim dedigim anda 1.5 saatlik yola direk atlayip geldin ki? Neden benim icin o kadar sahane gorundun. Neden kapimdan aldin? Neden arabanin kapisini benim icin tuttun, hesabimi odedin, belimden bir iki saniye dayanamadigin icin tuttun? Neden bir daha goruselim dedin? Neden hayatimda biri var mi diye sordun?

Allah im... Seninle yasayamadiklarim icin o kadar cok uzuluyorum ki. Seni tanimak isterdim. Seni bilmek isterdim. 7 sene boyunca her zaman aklimin bir kosesindeydin. Bir 7 yil daha gecse de bu degismeyecek. Ve ben seninle yasayamadiklarima hep buruk kalacagim..

Seni tanimayi, seni bilmeyi, senin ellerini tutmayi, senin vucudunu, tenini tanimayi cok isterdim..

Ama, kaderimiz bu. Olmadi, olmuyor..

Tam saydırıyordum konu kapandı yahu.
Sen bu olgunlukla adeta bir meleksin!

Benim derdim bana yeter.. üzme artık yeter !! Beni benimle bırak yalvarırım

Hayatımda yönlendirme yapmış olabilirsin bir yardımınla, fakat bu canımı sıkmana izin vereceğim anlamına gelmez.

Sen hep haklıydın baba , hep haklıydın , olmuyor , düzelmiyor , yine aynı yine aynı , ah babam ah , keşke taa ilk baştan hayır deyip beni hiç bırakmasaydınız , ben cahildim bilmiyordum , çocuktum ...

Senin birilerine baktigini gozlerimle gordugum halde inkar ediyosun senin gibi esim oldugu icin cok uzuluyorum ben yemek kokan kotu bakimsiz giyinen asik suratli vs kotu ozellikler tasiyan biri degilim neden gozun baskalarinda anlamiyorum hem kimse bizi zorla evlendirmedi ilk evlendigimizde gozlerini. Ayiramazken benden simdi baskasina bakiyosun ben cirkin biri degilim kilolu degilim tesetturlu olanilirim ama evimde gayette acik sacik giyiniyorum daha ne yapmaliyim senin icin
Inan cok uzuluyorum seninle evlenmeseydim keske dedigim gunler oluyor artik sevmiyorsan soyle bitirelim ama cok seviyorum diyosun birilerine bakiyosun sonrada bakmadim diyosun gozumde degerin sevgini dusuruyosun birgun son bulur bu evlilik bilesin

Allah'im aklimdan cikmiyorsun. Deliye donecegim. Biliyorum ki bu cok yanlis. Cok kotu. Ne yapayim bilemiyorum. Elim kolum baglanmis, saskin bir haldeyim..

Ben nasil oldu da senden bu kadar cok etkilendim..

Of...

Öyle bir ahımı aldın ki adam dilerim Rabbim en sevdiğin kişi tarafından aldatılırsın. Ama var ya ne ben ne de birbirmizi aldattığın o kız sana ahımızı yerinde bırakmayacağız. dilerim ki çocuğunu velayetini alamazsın.
hani o sevgilisiyle yaşadı diye tefe koyduğun eski eşin senden daha namuslu belli en azndan tek bir adam varmış senin gibi o kızın yanındayken bana mesaj atan biri değilmiş.Dilerim ki o çocuk senin gibi bir karaktersiz baba ile büyümez.
Rabbim evladını senden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…