Seneler boyunca hergun seni dusunmedim elbet. Hatta aylarca, belki de yillara vuran bi surede hic aklima gelmiyordun. Ama ne zaman gonul isinden basim derte girse, kalbim veya basim agrisa, hep aklima geliyordun. Diyorum ki onunla olsaydi boyle mi olurdu acaba. Nerede? Ne yapiyor? Hic bisekilde bulamadim seni. Her seferinde google da dahil olmak uzere her yerde aradim, ama kaybolmustun resmen. O hic yasayamadigimiz sey beni hic birakmadi. Hep aklimdaydin. Aklimin bir kosesinde vardin..
Seni bulmam da tesaduf degil.. Bu defa yine aradim ve bir anda karsima ciktin!! Inanamadim. Cunku bundan onceki aramalarim hep sonucsuz kalirken, bir anda ordaydin iste. Ekledim hemen. Konustuk. Gecmiste belki birbirimize karsilikli soyledigimiz cumleler bir elin parmaklarini gecmezken, oturduk seninle uzun uzun yazistik.. Sonra bulustuk...
Sonra? Bize ne kadar yakisan bir ciftsiniz dediler! Inanabiliyor musun? Bana daha once kimse boyle birsey soylememisti. Halbuki sen benim sevgilim bile degildin. Ama yakisiyorduk iste, insanlar bile goruyordu uyumumuzu...
Ama ne kadar kotu bi donemde buldum seni.. Gerci biraz daha gec bulmus olsaydim belki artik evlenmis olacaktin. O kadar guzelsin ki... O kadar cok seneler boyunca unutulmamayi hak ediyorsun ki...
Ama iste senelerden 2016, aramizdan kocaman bir 7 yil gecmis. Sen hala cok baskasin, hala havan baska, tavrin baska.. Ama iste, ikimizin de hayatinda baska insanlar var.
Ama biliyorum sende bana bos degilsin!! Oyle olmasaydi neden ikinci defa goruselim dedigim anda 1.5 saatlik yola direk atlayip geldin ki? Neden benim icin o kadar sahane gorundun. Neden kapimdan aldin? Neden arabanin kapisini benim icin tuttun, hesabimi odedin, belimden bir iki saniye dayanamadigin icin tuttun? Neden bir daha goruselim dedin? Neden hayatimda biri var mi diye sordun?
Allah im... Seninle yasayamadiklarim icin o kadar cok uzuluyorum ki. Seni tanimak isterdim. Seni bilmek isterdim. 7 sene boyunca her zaman aklimin bir kosesindeydin. Bir 7 yil daha gecse de bu degismeyecek. Ve ben seninle yasayamadiklarima hep buruk kalacagim..
Seni tanimayi, seni bilmeyi, senin ellerini tutmayi, senin vucudunu, tenini tanimayi cok isterdim..
Ama, kaderimiz bu. Olmadi, olmuyor..